Sveicināti.
Jau no šīs sezonas vidus svārstos kandidēt vai nekandidēt, vēl pēc sena cīņu biedra un LV BB leģendas pieteikšanās nolēmu pakāpties malā. Bet skaties un brīnies nav mums vairs pieteicies Ghoustbuster... Tad nu ar pārliecību, ka Turix uzvarēs veidoju demokrātijas skatu ar 2 kandidātiem.
Protams tas viss nemaina manu vēlmi vadīt izlasi, ka uzvara man nav predzama, pat tas nebūs tas, kas mani atturētu, bet pēdējā sezonā spilgti parādijās problēmas gan ar jauno trenēšsanu, kur pa lielam cilvēki ir spītīgi un bez tālejošiem mērķiem, tāpat formas... grūti jau uzturēt, bet tomēr tas dod arī labumu klubam, bet ne katram pelēkās šūnas to saprot. (viens idiotisks moldāvs mums Inbergu vienkārši noņēma no trases un kaut ko sarunāt - 0 iespēju). Vēl nepatīkami ir tas, ka pirms svarīgām spēlēm pārdodam izlašniekus, saprotams, tu maksā algu un dari, ko gribi, bet ja jau esi iebīdījis spēlētāju izlasē, tad varbūt vajag nedaudz padomāt par sekām, īpaši pirms svarīgām spēlēm. Bez tā visa neviens izlases vadītājs neko nesasniegs, lai cik meistarīgs būtu. Tad nu dārgie vēlētāji izlašnieku un kandidātu īpašnieki padomājiet par savu ieguldījumu uzvarās.
Kopumā prieks par saviem sasniegumiem man nav, lai ar pāris kļūdām sasniegta 18. vieta pasaulē un noturēta tā, tomēr ir bijis veiksmīgāks sniegums. Pie reizes novēlu potenciļajam uzvarētājam sasniegt to, ko citiem bez mani nav izdevies - tikt uz EČ otro kārtu un pārspēt manu sniegumu un ievest izlasi PČ.