BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 25 julkistuksia

Kauden 25 julkistuksia (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248582.1
Date: 9/21/2013 3:02:26 AM
Overall Posts Rated:
587587
Kausi 25: neljännesvuosisata BB-aikaa (osa 1)

Aloitetaan julkistuksilla, jotka koskevat tulevia kausia. Kaikki kolme julkistusta on suunniteltu kaudelle 26 ja siitä eteenpäin, mutta joitain niistä testataan jo kaudella 25.

Ensimmäinen uudistus on lisäys taktiikkasivulle. BuzzerBeater-valmentajat ovat havainneet, että onnistuessaan aavistamaan vastustajan taktiikan oikein he pystyvät parantamaan omaa peliään viime hetkien harjoituksissa. Tulet siis saamaan mahdollisuuden ennakoida vastustajan taktiikkaa tulevassa ottelussa. Jos ennustuksesi toteutuu, joukkueesi saa pelillistä hyötyä valmistautuessaan vastustajan pelitapaan; jos olet väärässä, joukkueesi tulee kentälle huonosti valmistautuneena eikä pysty yhtä hyvään suoritukseen. Voit toki pelata myös ilman taktiikka-arvailuja, jolloin mikään ei muutu nykyiseen tilanteeseen verrattuna. Valmentajat ennakoivat tämän parantavan menestymismahdollisuuksia yhteen taktiikkavaihtoehtoon luottavia joukkueita vastaan. Ominaisuus tulee näillä näkymin testikäyttöön tähdistöottelutauon jälkeisiin ystävyysotteluihin.

Kuten tiedät, kovat ajat kansainvälisessä taloudessa koskettavat kaikkia, mutta mielestämme BuzzerBeater-joukkueilla tulee olla jatkossakin edellytykset toimintaan vakaalta taloudelliselta pohjalta. Haluamme ohjata managereita rakentamaan joukkueensa siten, että ne toimivat taloudellisten rajojensa sisällä. Tästä syystä julkaisemme "fair play"-säännön, joka kannustaa pitämään palkat tasolla, joka vastaa joukkueen viikkotuloja. Tämän järjestelmän yksityiskohtia hiotaan edelleen, mutta tulemme ottamaan sen käyttöön seuraavan kauden alusta lähtien.

BuzzerBeaterin pelaajayhdistys on vaatinut jäsenilleen enemmän vapautta. Eräät huippupelaajat kokevat nöyryyttävänä tullessaan heikkojen joukkueiden ostamiksi, eivätkä he haluaisi pelata näissä olosuhteissa. Tästä syystä joukkueille tulee rajoituksia siinä, millaisia pelaajia ne voivat hankkia. Tämä perustuu joukkueen tasoon sarjaporrasjärjestelmässä. Tämänkin periaatteen yksityiskohtia silotellaan edelleen. Pelaajayhdistyksen mukaan tämä estää uusia joukkueita tekemästä kalliita virheitä, ja toisaalta ns. farmitoiminta tulee vaikeammaksi. Pelaajayhdistyksen kanta on, ettei muutos vaikuta useimpien joukkueiden toimintaan.

Tämä riittää tulevista julkistuksista - puhutaan nyt kauden uusista ominaisuuksista!
Ensinnäkin saat jatkossa paremmin tietoja sarjasi tapahtumista tutkailemalla sarjan yleiskatsaussivua.

Esittelemme myös kaksi uutta Supporter-ominaisuutta. Oletko aina halunnut oman naamasi BuzzerBeater-pelaajalle? Supportereilla on nyt mahdollisuus muokata uusien draftattaviensa kasvoja! Toiminto löytyy pelaajan yleiskatsaussivulta, mutta se ei ole käytössä myyntilistalle laitetuilla pelaajilla.

Toinen uusi ominaisuus liittyy Yksityisliigoihin. Voit jatkossa löytää helpommin joukkueita, jotka haluavat liittyä Yksityisliigaan, sekä laittaa oman joukkueesi vastaavalla tavalla saataville.

This Post:
00
248582.2 in reply to 248582.1
Date: 9/21/2013 3:17:25 AM
Overall Posts Rated:
587587
... (osa 2)

Meillä on julkistettavana myös välittömiä muutoksia. Vapaiden agenttien siirtolistavaatimukset ovat nousseet, mistä johtuen myyntiin ilmestyy jatkossa vähemmän vapaita agentteja. Bottiutuvista joukkueista vapautuvien pelaajien palkkarajat ovat jatkossa pelipaikoittain seuraavat: PG/SG $25.000, SF $20.000, PF $30.000 ja C $35.000. Jos pelaaja tulee sen sijaan erotetuksi, palkkarajat ovat puolet näistä luvuista.

Torjumiseen tehtyjen muutoksien vaikutuksesta hyvin rakennetut joukkueet ovat nyt aiempaa tehokkaampia puolustamaan sisähyökkäystaktiikoita vastaan. Emme silti koe, että taktiikat olisivat edelleenkään täysin tasapainossa. Tästä syystä kaukoheittojen ja torjumisen vaikutusta pelaajan palkkaan on pienennetty. Oletamme, että tämä muutos ja edellä kuvailtu "taktiikoiden ennakkointi"-ominaisuus tulevat jatkossa tasapainottamaan taktiikoita toivotulla tavalla.

Viimeinen muutos liittyy fanikyselyjen laskentaan. Olemme muuttaneet fanikyselyä siten, että se ottaa paremmin huomioon joukkueesi yleisen suoritustason eikä nojaa enää niin vahvasti pelkästään viimeisimpään sarjaotteluun.

On aika juhlia! Onnittelut Puolalle, jonka valmentajana toimi Astarotte, maan kolmannesta MM-kullasta, joka tuli joukkueen noustua voittoon Tsekkiä vastaan loppuottelun viimeisellä neljänneksellä. U21-joukkueet buukkaavat samaan aikaan lentojaan Belgiassa pelattaviin kisoihin!

Onnittelut ansaitsee myös Venomous Scorpions ja managerinsa Misagh Alizade päätettyään Dionysusin dynastian voittaessaan BBP-kauden päätteeksi 7tonin luotsaaman Anaheim Electronicsin! Misagh Alizade on kolmas manageri, joka on voittanut BBP-turnauksen useammin kuin kerran.

BBP-veikkauksen voittajat ovat bigshoes Hong Kongista, Mod-Lebron Serbiasta ja jaetulla kolmossijalla Puolan Banan-mat66 sekä Ukrainan Iron 121. Voittajat ovat jo saaneet Supporter-pakettinsa!

Tässä kaikki uutisrintamalta. Onnea kauteen 25!

This Post:
22
248582.3 in reply to 248582.2
Date: 9/21/2013 9:37:28 AM
Overall Posts Rated:
986986
Mielenkiintoisia uudistuksia tulossa

1) Vastustajan taktiikan arvaus. Kysymys lähinnä kuuluu että onko oman joukkueen saama heikennys suoritukseen suurempi kuin se että vastustaja joutuu laittamaan jonkun muun kuin Aja korille taktiikan. Jos tilanne on päinvastoin on aina kannattavaa laittaa arvaukseksi Aja korille. Harmi ettei tätä pääse testaamaan ystävyysliigoissa. Hyvältä kuulostava ominaisuus

2) "Fair play"....hmm nyt ei oma lanttu leikkaa, mistä säännöistä voi olla kysymys, jääkö esim tv-tulot saamatta jos on liian kallis rosteri? Toivottavasti tässä on pientä joustovaraa jne. Toivottavasti tämä iskee jollakin tavalla myös BBB taistoihin. Miten sitten alemman divisioonan taistelumahdollisuudet cupissa? Entäpä joukkueen valmistautuminen nousuun jo hyvissä ajoin kesken edellisen kauden.....Kaiken kaikkiaan peukku pystyyn tällekin uudistukselle, ainakin oikeaan suuntaan. Toteutus toki ratkaisee, voi olla myös huonokin juttu.

3) Kallis palkkaisten pelaajien pelaaminen ylemmillä sarjatasoilla kuulostaa hyvältä. Ainakin jos estetään aloittelijoiden konkurssit jne. Miten tämä sitten kohdan 2) kanssa vaikuttaa siihen että meneekö kallita pelaajia enemmän hautausmaalle kuin ennen - todennäköisesti. Hinnat eivät ainakaan nouse tämän uudistuksen myötä! Toki riippuu taas toteutustavasta mutta hyvältä kuulostaa.

3) Torjuntaa taas vahvistettu - ilmeisesti on syytäkin...peukku ylös

4) Kaukoheittojen ja torjunnan palkkavaikutuksen pienentäminen - pitkällä aikavälillä ehkä saadaan oikeita kolmen pinnan scoraajia. Hyvä juttu. Lisää ulkopakki treeniä

5) Fanikyselymuutos. Jättipeukku ylös! Tätä on odotettu. Nyt ei ole toivottavasti enää niin että vain vieraspelien voittaminen merkitsee jotakin

Kaikenkaikkiaan ääretön yllätys tuo parannusten ja tulevien uudistusten määrä. Siinä on koodajat saaneet taas paiskia hommia!


This Post:
00
248582.4 in reply to 248582.3
Date: 9/21/2013 11:26:50 AM
Overall Posts Rated:
237237
Mukavia uudistuksia kyllä tulossa. Kolmos kohta vähän mietityttää, että millaiset hinnat pelaajilla sitten vaikuttaa. Ja voi myös osaltaan vaikuttaa tiimin kokoamista sitten alasarjoissa, kun haluaisi uudelleen alkaa nousta. Noh tuskin ne sentään älyttömiä rajoituksia alkavat tuolla suunnalla tehdä.

From: Albert8

This Post:
00
248582.6 in reply to 248582.5
Date: 9/22/2013 6:37:44 AM
Overall Posts Rated:
577577
Varmaan ettei noita 200k hirviöitä enää tonne kolmos divariin ja sen alapuolelle.


Mä en oikein pidä tästä uudistuksesta. Ainakaan näin, miten se on ymmärretty kun asian lukee. Kuitenkin jokaisella joukkueella pitää lähtökohtaisesti olla mahdollisuus taistella isompia vastaan esim. Cupissa ja siihenhän tarvitaan hyviä pelaajia. Kuitenkin
manageri itse tekee aina ostopäätöksen ja jos ottaa riskin ja ei onnistu, pitää myös seuraukset kärsiä.

Mä haluaisin mieluummin, että "säädellään" jotenkin niitä joukkueita, joka tälläsen monsterin ostaa ja saman tien erottaa tai laittaa halvemmalla myyntiin.


This Post:
00
248582.8 in reply to 248582.2
Date: 11/11/2013 6:30:58 AM
Overall Posts Rated:
587587
Lyhyesti OPV (ottelupäivän valmistautuminen/game-day preparation, GDP) on uusi ominaisuus, joka löytyy taktiikkasivulta ja jota testataan ensi kauteen saakka ystävyysotteluissa. Tämän jälkeen se on tarkoitus ottaa käyttöön kaikissa otteluissa. Kuten kauden alussa julkistettiin (olemme tosin hieman myöhässä, mistä pahoittelumme), tämä uusi ominaisuus mahdollistaa pelaajien viime hetkien preppauksen kertomalla heille vastustajan käyttämästä hyökkäystaktiikasta. Jos valmistelusi osuu oikeaan, joukkueesi saa tästä etua. Ennakointiin kuuluu kaksi kategoriaa: fokus (sisä, ulko, tasapainoinen) ja/tai vauhti (nopea, hidas, normaali). Jos kuitenkin ennustat vastustajan ajatukset väärin, joukkueesi kärsii jonkun verran sekaannuksesta valmistauduttuaan otteluun väärällä tavalla. Haitta on suurimmillaan valmistautumisen osuessa täysin todellisesta vastakkaiseen taktiikkaan (esim. valmistautuminen sisäfokukseen ja vastustaja pelaakin ulkofokuksella), ja vastaavasti se on pienempi jos odotit esimerkiksi sisäfokusta ja vastustaja pelasikin normaalilla fokuksella. Valmistautuminen pelipäivänä ei ole pakollista (jolloin vältät kaikki haitat), eikä toisaalta ole pakko valmistautua sekä fokukseen että vauhtiin.

Tällä ominaisuudella on riskinsä, joten jotkut managerit eivät välttämättä halua käyttää sitä ollenkaan. Se voi kuitenkin antaa tarvitsemasi edun niihin erityisen pahoihin ja samalla helposti ennakoitaviin otteluihin! Uskomme, että tämä ominaisuus lisää käytettyjen taktiikoiden kirjoa, sillä yhteen ja samaan taktiikkapalettiin tottuneet managerit joutuvat miettimään strategiaansa. Onnea vastustajan taktiikoiden ennakointiin!

This Post:
00
248582.9 in reply to 248582.8
Date: 11/11/2013 8:31:51 AM
Overall Posts Rated:
4141
Niinku miltä taktiikka sivuilta en löydä?

From: fps37

This Post:
00
248582.10 in reply to 248582.9
Date: 11/11/2013 10:10:02 AM
falku
II.4
Overall Posts Rated:
11001100
Second Team:
falku II
Harkkapeleissä niitä harjoitellaan.

This Post:
00
248582.11 in reply to 248582.9
Date: 11/12/2013 12:51:41 AM
Overall Posts Rated:
587587
Kuten edellä jo tulikin, niin "Käskyt"-linkistä tämän pitäisi löytyä mutta toistaiseksi vain harjoitusotteluissa. Itselläni ei ole peliä vielä sovittuna, joten en näe ovatko valinnat jo siellä.