το κατέβασα, το διάβασα. Μιλάμε για κάτι που λείπει από το παιχνίδι εντελώς και έχει πολύ γούστο. Απαιτιτικό σε χρόνο. Για μένα πρέπει να επικοινωνήσεις με τους ΒΒ για να γίνει επίσημα προσθήκη σύγκρισης κατάταξης στο παιχνίδι. Τ
ο ποιος την έχει μεγαλύτερη και
το είμαι άτυχος είναι δύο κατηγορίες που ξετρελαίνει τους χρήστες όλων των παρόμοιων παιχνιδιών. Πιστεύω λοιπόν πως προγραμματιστικά θα είναι ίσως εύκολο να γίνει αυτό και να προστεθεί αυτό που ξαχουλεύεις σήμερα στο μπάζερ μας.
Τους τύπους που έχεις βάλει δεν τους γνωρίζω βέβαια και θα ήθελα να τους ακούσω. Στο ΑΔΑ αναφέρομαι. Τώρα από ιδδές δεν έχω κάτι για την ώρα. Παρα μόνο θα ήθελα να μάθω που ανήκει η ομάδα μου. Υποθέτω στην κατηγορία ξεκινήσαμε άσχημα, το μαζέψαμε, και πάμε να το ξαναχάσουμε. Έτσι νιώθω αλλά μπορεί στην συγχρονη εποχή να βγαίνει και κάτι κάπως καλύτερο.
Γενικά θα ήθελα να μάθω τους τύπους και επιμένω στα στατιστικά συγκρίσεων με τις άλλες ομάδες.
θα ακουστεί κλισέ, αλλά είναι από τις πιασιάρικες μελέτες που έχεις ξεκινήσει ever.
Μπράβο σου Νεκτάριε!!!!ΥΓ: στην στιγμιάια τάση σε πόσα ματς ή σεζόν αναφέρεσαι?
λες :
Στιγμιαία τάση: Η στιγμιαία τάση μας δείχνει εάν (και κατά πόσο) η ομάδα τείνει να βελτιωθεί ή
να πάρει την κάτω βόλτα μέχρι και την σεζόν που μας πέρασε (σεζόν 24).
η Σεζόν 25 είναι εκτός δλδ? ο Γιάννης αυτοκράτωρας που προπέρσι ανέβηκε Α1, πέρσι σώθηκε, φέτος έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τώρα, γιατί έχει αρνητικό πρόσημο? Είναι εκτός η σεζόν 25 και λόγω ότι σε απόλυτους αριθμούς πέρσι έπαιζε για σωτηρία προκαλεί αυτό το αποτέλεσμα? Η στιγμιαία συμπεριλαμβάνει το κύπελλο κανονικά?
Αν το έπιασε καλά, μια ομάδα που πέρσι είχε άνοδο και φέτος παίζω για παραμονή έχει αρνητική τάση. Ενώ μια πχ που δεν άλλαξε όμιλό και από μάχη για παραμονή πέρσι, φέτος πάει για άνοδο, έχει θετική τάση. Σωστά?
ΥΓ2: Μπράβο σου και πάλι!