Imamo 2 predstavnika, KK Ruplje i tvoj tim, KK IMMORTALS. Oba tima imaju solidne sanse, odnosno igraju protiv timova koji imaju losiji ranking. KK Ruplje igra sa timom ciji se menadzer nije logovao vise od mesec dana, a i dok se logovao nije nista radio sa ekipom(ima onih 18 igraca koje je dobio na pocetku). Nazalost ni menadzer KaoKap nije aktivan, tim mu je u uzasnoj formi, tako da u tom mecu ocekujem poraz tima iz nase lige...
Sa druge strane ti igras protiv mnogo aktivnijeg cetvrtoligasa, koji ima par igraca sa velikom platom, ali losom formom(mada ni tvoja nije nista bolja), po onome sto sam analizirao, imace i veci entuzijazam, jer je zadnja 2-3 meca igrao opusteno. Ti imas veliku rupu pod kosem, a on ima jednog solidnog centra sa 24k platom, a sto se tice spoljne linije ti si u prednosti, jer imas veci broj kvalitetnih igraca, mada onaj njegov plej sa 60k platom uliva strahopostovanje. Kada se sve uzme u obzir, on je u maloj prednosti po mom misljenju, a ako zelis moj savet, probaj da pogadjas GDP(priprema na dan utakmice) jer on svaku utakmicu igra kretanje(spolja+balansiran napad)... Nadam se da sam ti malo pomogao sa ovom analizom, i da necemo izgubiti bas sve predstavnike u kupu u cetvrtak:)