BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
252182.3 in reply to 252182.2
Date: 12/24/2013 2:40:44 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Χαιρετουμε την Ελληνικη κοινοτητα. Δευτερη υποψιφιοτητα για τη σεζον αυτη.

Παρουσιαζουμε το τιμ μας που αποτελειται κατα βαση απο 3 ατομα. Βασιλης(Meteoritis), Ηλιας(pottercy) και Φωτης(fd97). Δευτερη συνεχομενη σεζον που θετουμε υποψηφιοτητα για τη μικρη εθνικη εγω και ο Ηλιας ενω ο Φωτης φετος θα συνεργαστει μαζι μας για πρωτη φορα και ειναι πραγματικα μεγαλη μας χαρα.

Και ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα καλυτερα που δεν βγηκαμε πρωτοι στις προηγουμενες εκλογες γιατι ετσι δεν θα ειχα γνωρισει τον προηγουμενο προπονητη eddie. Μεγαλη μου τιμη που τον γνωρισα και ειλικρινα εμαθα παρα πολλα απο αυτον. Ειχα τη χαρα να συνεργαστω μαζι του 2 σεζον καθως ημουν σε συνεχη επικοινωνια με τους τοτε 19ρηδες που πλεον στελεχονουν την εθνικη μας ομαδα.

Μια μινι παρουσιαση για τα αλλα 2 παιδια.

Ο Ηλιας αδελφικος φιλος για πολλα χρονια καθως ημασταν συμμαθητες απο το γυμνασιο. Εξαιρετικο με παιδι με πολλη ορεξη για το παιχνιδι. Η ομαδα του βρισκεται στην τριτη κατηγορια και εχει πολυ καλες προδιαγραφες. Με βοηθησε πολυ στην αναζητηση ταλεντων αυτες τις 2 σεζον.

Απο την αλλη ο Φωτης με τον οποιο προσφατα γνωριστηκα μεσω του παιχνιδιου ειναι ενας εξαιρετικος μανατζερ με τεραστια στη συμβολη στο κομματι της εθνικης καθως για μεγαλο διαστημα ειχε αφιερωθει στην αναζητηση ταλεντων με τεραστια επιτυχια και ταυροχρονα με την εξαιρετικη του προπονηση σε παικτες που στελεχοσαν τη μεγαλη εθνικη και φυσικα την προπονηση του εξαιρετικου Βανδη ο οποιος στελεχωνει τη φετινη φουρνια της εθνικης.

Θετικο ειναι σιγουρα οτι γνωριζουμε με μεγαλη λεπτομερεια ολους τους παικτες ηλικιας 20 και 21 καθως 2 σεζον τωρα εχουμε επικοινωνια με τους μανατζερ και με τη βοηθεια του προηγουμενου κοουτς εχει γινει μια σοβαρη δουλεια.

Δεν θα ηθελα να κουρασω περισσοτερο.

Ευχομαι καλη επιτυχια στους υπολοιπους υποψηφιους και Καλες γιορτες σε ολους με υγεια.

From: Wade3
This Post:
22
252182.4 in reply to 252182.3
Date: 12/24/2013 3:21:17 PM
Overall Posts Rated:
1414
Καλησπερα σε ολους! Καταρχας καλες γιορτες σε ολους με υγεια και ευτυχια. Ειναι η πρωτη φορα που θετω υποψηφιοτητα και η αληθεια ειναι οτι δν περιμενω περισσοτερα απο το να εχω καποιες ελπιδες στις επομενες εκλογες.

Ασχολουμε με το παιχνιδι απο το 2009 περιπου. Εχω ασχοληθει εντατικα με τν προπονηση των νεων παιχτων , με τον τροπο λειτουργιας της μηχανης παιχνιδιου σε θεματα προπονησης, τακτικων, και ολα τα συναφη μεσω των φορουμ, απο συζητησεις αλλα και απο τν εμπειρια μου στο παιχνιδι.

Θεωρω οτι μπορω να κουμανταρω μια εθνικη οπως των νεων, σε αντιθεση με τον ανδρων, για τον απλουστατο λογο οτι το επιπεδο που ανταγωνιζομαι ειναι αντιστοιχο της εθνικης νεων.

Αυτα τα λιγα απο μενα και σας ευχαριστω για τον χρονο που διαθεσατε για να διαβασετε αυτο το νημα. Καλα χριστουγεννα!

This Post:
22
252182.5 in reply to 252182.4
Date: 12/26/2013 1:00:36 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα ,το ξερω οτι εχω καθυστερησει για την υποψηφιοτητα του εθνικου προπονητη αλλα κάλιο αργα παρα ποτε !!!!

λοιπον σαν βοηθεια αμεση θα εχω 2 γιανναδες (27522) καιτον (27620) και τα 2 παιδια εχουνε φοβερη εμπειρια στο παιχνιδι και εχουν αποδειξει παρα πολλα ...

τωρα για εμενα δεν θα μιλησω πολυ θελω να πιστευω οτι δεν το γνωριζω το παιχνιδι γι αυτο θα χρειαστω την βοηθεια ολων σας για νατα καταφερουμε στην προσπαθεια αυτη ....

σας ευχαριστω !!!!

This Post:
00
252182.6 in reply to 252182.5
Date: 12/26/2013 1:15:25 PM
Overall Posts Rated:
66
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια!
μετα την ανοδο μου στην τριτη κατηγορια απεναντι σε εναν πολυ ανωτερο αντιπαλο αποφασισα να δοκιμασω κι εγω σαν υποψηφιος στην μικρη εθνικη!
απο τακτικης πλευρας φετος εκανα παρα πολλα βηματα ανοδου και ανακαλυψα οτι οσο μαθαινω τοσο μου αρεσει και ασχολουμαι ακομα περισσοτερο!
ευχομαι καλη επιτυχια στους υπολοιπους και ο νικητης της ψηφοφοριας να οδηγησει τα μικρα ταλεντα μας στην κορυφη...!

Message deleted