BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
252183.3 in reply to 252183.2
Date: 12/24/2013 9:15:57 PM
Overall Posts Rated:
335335
για μενα η υ21 πρεπει να εχει στο team εναν στρατολογο..ενα ατομο δλδ που να βρησκει (ναι ακομα και με κυκλικο μνμ) ατομα που μπορουν να προπονησουν αλλα δεν το εχουν σκεφτει ακομα?..δεν ειχαν καποιο κινητρο?
ατομα που δεν ασχολουνται με το παιχνιδι και δεν τους νοιαζει η πορεια της ομαδας τους..και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλοι τετοιοι στις μικρες κατηγοριες..
προτινω λοιπον στον νεο προπονητη οποιος και αν ειναι αυτος να δωσει βαση στην αναζητηση προπονητων κυριως και υστερα στον ανταγωνισμο της εθνικης..

υγ..εμενα ποιος θα μου στειλει το εξελ των 21?

This Post:
22
252183.4 in reply to 252183.3
Date: 12/26/2013 6:21:53 PM
Overall Posts Rated:
170170
ρονια Πολλα σε ολους και καλη Πρωτοχρονια!!
Χαιρομαι που φετος βλεπω και σοβαρες αλλα και πολλες υποψηφιοτητες,οι επιδοξοι νεοι προπονητες της μικρης μας εθνικης να γνωριζουν οτι χρειαζεται να εχουν οδηγο σε αυτην την πορεια τον χρονο,την υπομονη,την ορεξη και την μελετη!!
Το δεδομενο ειναι οτι ο δρομος δεν ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα και θα χρειστουν πολλα για να μπορεσετε να αντεπεξελθετε!
Δεν θα μπορουσα να μην ξεχωρισω την υποψηφιοτητα του meteoriti (Βασιλης) προκειται για ενα παιδι με ηθος που αυτες τις 2 σεζον δουλεψε με ανιδιοτελεια με γνωμονα το καλο της εθνικης μας,ειναι ετοιμος απο πλευρας αρχειων ολων των παιχτων και τους παρακολουθει συστηματικα αυτα τα 2 χρονια,του ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια και δεν θα μπορουσα να μην τον στηριξω ανοιχτα σε αυτη του την προσπαθεια(σε οσους παρακολουθουν το φορουμ της εθνικης αυτα τα 2 χρονια αλλα και οσοι παρακολουθησαν τους αγωνες ηδη το ξερουν!
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θα ειμαι διπλα σε οποιονδηποτε αναλλαβει αυτη την δυσκολη αποστολη να ξεχωρισει επιτελους οπως της αξιζει η μικρη μας εθνικη και να βρεθει στην τελικη φαση,οπως θα εχετε διαπιστωσει ηδη εχει γινει μια προεπιλογη ωστε να βοηθηθει ο καινουριος κοουτς μας!!
Ευχομαι σε ολους τους υποψηφιους καλη επιτυχια !!!

This Post:
22
252183.5 in reply to 252183.4
Date: 12/27/2013 6:28:50 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
καλησπερα παιδες λοιπον λιγες μερες εμειναν για να επιλεγει ο επομενος εθνικος προπονητης για την μικρη εθνικη .
θα σταθώ στα λεγομενα του τωρινου προπονητη που εκανε μια αξιολογη προσπαθεια ,σιγουρα απο πλευρας του ειναι λογικο να θελει να ενισχύσει την υποψηφιοτητα του μετεωρίτη ομως ειμαστε και εμεις εδω !!!!! : )))))))))))))))))θα ηθελα να ενημερωσω λιγο την ελληνικη κοινοτητα οτι στοπλευρο μου ειναι ενας απο τους καλυτερους ''εργολαβος'' μικρων ταλεντων .
μιλαω για τον γιαννη τον χοραφα ,την σεζον 10 επιλεγει προπονητης με 91 ψηφους ....τεραστιος προπονητης ....δεν περιγραφω αλλο: )))

λοιπον εσεις επιλεγετε με ποιον τροπο θα προχώρηση η εθνικη ....

Last edited by kouklos at 12/27/2013 6:31:44 AM

From: Tyfonas

This Post:
00
252183.6 in reply to 252183.5
Date: 12/29/2013 8:37:42 AM
MACEDONIANS
IV.19
Overall Posts Rated:
241241
xorafa-4 εργολαβος!!!!......τι μου θυμιζει....τι μου θυμιζει?....δεν ξερω αλλα μου αρεσει το τημ!