BuzzerBeater Forums

BB Latvija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
Message deleted
From: eziic
This Post:
44
252284.5 in reply to 252284.3
Date: 12/27/2013 2:13:28 AM
Overall Posts Rated:
267267
Kas padomā tuvākajā laikā - eksperimentu nebūs. Kalendārs diezgan draudzīgs (līdz galam neesmu izpētījis visas komandas, bet pagaidām izskatās OK, par to vēlāk), sastāvs ir tāds kāds ir - būtībā nokomplektēts un būtisku papildinājumu nebūs. Ne tāpēc, ka man slinkums, bet tāpēc, ka vienkārši nav. Par pamatu - komandā ir 2 ļoti labi satrenēti torņi, attiecīgi (28955975) un (28957028), mazajā galā vēlreiz jāpaslavē Malkas Cirtēju pot6 talants (29527973) un šis censonis (28956926). Pārējais diezgan ūdeņains, ar mazajiem cerīgāk, bet skatīsimies sezonas gaitā ko pielabot un ko likt maiņā.

Nākotne? Kā jau parasti. Drafts izčekots, pāris talanti jau atraduši mājas man vēlamos klubos pie saprātīgiem cilvēkiem, kas arī bija viens no iemesliem manam ierakstam. Ieķerti 2 labi materiāli ar švaku potenciālu drošības pēc, ja nu visi gali plīst. Ar centriem pagaidām izskatās ļoti OK, klīst leģendas, ka 2 torņi trenēsies pie mana BB mentora un viens jau pievienojies minētajam klubam.

No savas puses mazliet mainīšu pieeju visam šim pasākumam - pievērsīšu mazāk uzmanības talantiem zem pot8 (ar pāris izņēmumiem, protams), jo price/performance ziņā trenkāt visus pēc kārtas nav atmaksājies un tie, kam tā lieta interesē un padodas parasti tāpat paši par sevi liek manīt. Tāpat neauklēšos ar sliņķiem un desām, ja nav progresa - ieraksts no mana ekseļa lidos bez liekām ceremonijām un vēstulēm, man tādām muļķībām nav laika.

Resursi ir un materiāli kā par brīnumu arī. Labprāt sagaidīšu jautājumus arī no Jūsu puses. Veiksmīgi!

Last edited by eziic at 12/27/2013 3:02:03 AM