Την καλημερα μου σε ολους,
ειμαι ισως απο τους πιο παλιους παικτες του παιχνιδιου. Θυμαμαι ειχα μια ομωνυμη ομαδα την σεζον 6. Ε καπως τα φερε η ζωη σταματησα το παιχνιδι, το ξαναρχισα....το ξανασταματησα και το ξαναρχισα. Θυμαμαι καποια σεζον ειχες τη φοβερη ιδεα ενας να κανει ενα κυπελλο σαν κι αυτο που θα ακολουθησει. Βεβαια αυτος τοτε ειχε κι επαθλο συνδρομη υποστηρικτη. Εγω βεβαια δν εχω επαθλο (αν υπαρχει βεβαια χορηγος το συζηταμε :-P). Κρατηστε στο μυαλο σας μονο οτι θα γινει για τη δικη μας πλακα και να γνωριστουμε μεταξυ μας.
Στοιχεια Πρωταθληματος
1. Οι αγωνες θα διεξαγονται με τη μορφη φιλικων καθε πεμπτη στις 6.30 ωρα Ελλαδος
2. Δικαιωμα εγγραφης στο κυπελλο εχουν ομαδες απο ΙII - V κατηγορια (για τις αλλες δυο θα φτιαξω ξεχωριστο κυπελλο αν υπαρχει ενδιαφερον).
3.Mεγιστος αριθμος ομαδων του κυπελλου 12
4. Οι ομαδες με κληρωση θα σχηματισουν 3 ομιλους των 4 απο τους οποιους περνουν οι 2 πρωτοι καθε ομιλου.
5.Για τις εναπομειναντες 2 θεσεις περνουν οι 2 καλυτεροι τριτοι (Κριτηρια κατα σειρα : Διαφορα ποντων, Καλυτερη επιθεη, Καλυτερη αμυνα, Αλφαβητικη σειρα)
6.Οι αγωνες ειναι διπλοι στους ομιλους.
Αυτα...το πρωταθλημα θα ξεκινησει μολις αποκλειστουν οι ομαδες που θα δηλωσουν συμμετοχη απο το κυπελλου ωστε να μπορουν να κλεινουν φιλικα. Δεν ειναι απαραιτητο οτι το πρωταθλημα θα τραβηξει μονο μια σεζον. Μπορει να συνεχιστει και την επομνη...Περιμενω συμμετοχες και φυσικα θα κανω την αρχη βαζωντας την ομαδα μου στο διαγωνισμο.