hypersonic:
shmera ithela na exoume ena dynato match,alla de mou ekanes th xarh,afou eixes ektos tous prwtoklasatous sou,profanws gia tous dikous sou logous(pithanon logw ths klhrwshs sou sto kipelo,pou molis eida.na xairesai ton mpemph sou!!
Βλέποντας το roster της ομάδας σου Taz, και τους μισθούς των παικτών σου, πιστεύω πως ακόμα και τους βασικούς μου να έβαζα, πάλι θα έχανα. Όχι με τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο θα ήταν. Πράγματι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν είχα καλή κλήρωση στο Κύπελλο. Κληρώθηκα με δύσκολη ομάδα για τα κυβικά μου και προτίμησα να δώσω μεγαλύτερη σημασία στο ματς της Πέμπτης από το σημερινό.
Μάλιστα είμα αυτή τη στιγμή από της πιο φθηνές ομάδες σε μισθούς παικτών, σε αντίθεση με εσένα που είσαι ο "πιο πλούσιος" και σου φεύγουν πολλά χρήματα στους παίκτες σου.
Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να μαζέψουμε χρήματα και να εκμεταλλευτούμε το bonus της ανόδου και τον ενθουσιασμό του κόσμου μας. Για πόσο θα αντέξουμε δεν ξέρω. Προς το παρόν παραμένουμε ως έχουμε και ίσως κάνουμε 1-2 μεταγραφές στην πορεία του Πρωταθλήματος.
Alonia:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από εμένα. Να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους και προ πάντων να να χαρείτε το παιχνίδι.
Όσο για εμένα είμαι παλιοσειρά στο παιχνίδι, για την ακρίβεια παίζω από την 3η σεζόν (7 χρόνια!) με πολλές διακοπές λόγω δουλειάς, λόγω οικογένειας (έγινα και εγώ μπαμπάς πρόσφατα, να μας ζήσουν Fataoulas) και άλλων υποχρεώσεων.
Φίλε μου είσαι πράγματι παλιοσειρά όπως κι άλλοι στην κατηγορία μας. Εμείς είμαστε φρέσκοι και ελπίζω να παραμείνουμε στο ΒΒ, και να φτάσουμε τα χρόνια σου.
Να μας ζήσουν τα μωρά !!!!!!!!