שלום לכולם, אנחנו בדיוק רגעים ספורים אחרי משחק הפתיחה של אליפות אירופה לנבחרות צעירות שהעונה מתקיימת בפולין.
עוד לא הספקתי לערוך לכם היכרות עם הסגל של העונה (מחר אני מתחייב!), אבל כבר משחק ראשון, אז בינתיים נסקר לכם את משחק הפתיחה של הנבחרת:
הנבחרת הצעירה הביסה את היריבה מנורווגיה בתוצאה 127-81 במפגן התקפי יוצא מהכלל. הניצחון לא כ"כ מפתיע ובהחלט קיווינו 30 הפרש, אבל אני מאוד התרשמתי לטובה מהיכולת הקבוצתית ההתקפית של הנבחרת, ואני מקווה שזה סימן לבאות.
אז ככה: 31 אסיסטים, 7 שחקנים עם 3 אסיסטים ומעלה, אחוזים נפלאים משדה, מהשלוש ומהקו. בהחלט משחק שמעלה חיוך.
לא מפתיע, אבל מעל כולם נצץ הכוכב הגדול, בצלאל גרייף : 29 נק' (ב60%), 6 כ"ח, 3 אסט' ו-3 חטיפות. עופרי ברלין פתח גם הוא מעולה את האליפות עם דאבל דאבל קלאסי - 15 נק', 14 כ"ח להם הוסיף 5 (!!!) אסט'. לא לפספס את צורי רומנו שב-25 דקות בלבד נתן הופעה משוגעת עם 19 נק' (3-5 משלוש), 5 אסט', 4 כ"ח, ו-3 חטפ'. פשוט תענוג. גם זויתי, איבן אורלנד ועמיחי כהן נתנו אחלה הופעה. כל הכבוד!1
עלינו למשחק רק עם 9 שחקנים, לסגל זומנו כל השחקנים שהיו עם כושר 8, ולהם הוספנו את המינימום שדרוש כדי להציב הרכב מאלו עם כושר 7. כל זה כדי להמשיך את הקו הברור בנבחרת - רק שחקנים ששומרים על כושר מקבלים מקום בסגל.
שבוע הבא נגד ארמניה!
Last edited by Shadamher at 1/6/2014 2:34:14 PM