BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Novo leto - novi cilji

Novo leto - novi cilji

Set priority
Show messages by
This Post:
00
253735.1
Date: 1/4/2014 2:06:23 PM
Overall Posts Rated:
170170
Evo folk ni me bilo dolgo na forumu čeprav redno igram igrico, pa me malo zanima par stvari

Prvo kot prvo srečno novo leto vsem, tipom želim da bog da vam svaka dala (!), puncam pa želim vse pozitivno razen testa za nosečnost

Kakšni so vaši cilji v letođnjem letu v Buzzerbeaterju in v realnem življenju glede šole, službe, družine, itd.. ?

Pa kako ste preživeli novo leto pa kje ?

Lep pozdrav vsem

From: Trica

This Post:
00
253735.2 in reply to 253735.1
Date: 1/4/2014 4:09:27 PM
Overall Posts Rated:
3636
Hehe, pozdravljen.
Še nisi v NBA-ju? ;)

Message deleted
From: DavidM96

This Post:
00
253735.4 in reply to 253735.2
Date: 1/4/2014 5:13:32 PM
Overall Posts Rated:
170170
Smešno, res, smešno. Raje odgovorte na tisto kar sem vprašal.

This Post:
00
253735.5 in reply to 253735.1
Date: 1/4/2014 5:32:00 PM
Overall Posts Rated:
952952
Oo, tebe pa res nisem že nekaj časa slišal. Enako glede čestitk, pri puncah pa je tako, da kakšna se že najde, ki bi imela pozitiven test

V buzzerbearju: ta sezona napredovati nazaj v prvo ligo, nato takoj na naslov prvaka, potem pa imam dve sezoni časa, da poskušam prilesti čimdlje v BBL, preden Navršnik doseže kritičnih 33 let..

Osebni, hja...čimbolje vzgojiti dva vražička oz. dve vragice. Se že vidim, kako bom zasliševal njihove tipe čez 15 let...

Novo leto doma, z družino od sestre, s tremi otroci, ki so se nonstop zbujali zaradi petard. Lih neka idila ni bila, ampak rajši skupaj v "nesreči" kot sam

Last edited by Koperboy at 1/4/2014 5:32:41 PM

This Post:
00
253735.6 in reply to 253735.5
Date: 1/4/2014 5:44:49 PM
Overall Posts Rated:
170170
Vidim da še zmeraj vsi zavzeto igrate

Meni je pa letos cilj priti čim dlje v pokalu in v končnico, ker se mpršel direkt iz III, ampak imam solidno ekipo in sem že tok izkušen glede vsega (če se spomniš, igram že od 9te sezone), da mi končnica ne bi smela uiti hh.

Naslednjo sezono je pa cilj priti v Prvo ligo, v najslabšem primeru čez 2 sezoni

Pravkar se mi povečuje dvorana na 20.000, kar je odlično.

Finance pričakujem da bodo konec sezone okoli 3M in nato kupim 2 močni okrepitvi z majhnim potencialom zaradi plače Ful pazim na financah glede plač in vsega (http://shrani.si/f/E/eW/4uoaQLDV/krneki.png)

Sicer pa v življenju.. sedaj imam 17 let, konec marca 18, počasi bom začel izpit za auto delat, z basketom sm nehal pred par meseci ker sm imel ogromno težav z vezmi v kolenu in levim gležnjem in sm en dan sam ostal doma nisem šel na trening, poklicu trenerja in mu povedal, se zmenil z njim, skratka volje zmanjkalo vsega zmanjkalo..

Šola super, še zmeraj srednja. Navdušujem se pa nad treningom z lastno težo, to mi je tko hobi bolj

Za novo leto smo s kolegi tukaj v Šiški se dobili in smo laufali skupaj in nato trenirali na štangah haha, in za tiste ki ste mi pred 2ma letoma govorili da se bom ful spremenu... še zmeraj sem isti, ne pijem ne kadim ne poham, povsod isti, le da sem ojaču in polepšu sm se haha

Skratka ja Ajmo folk naj še kdo kaj pove hh

From: Trica

This Post:
00
253735.7 in reply to 253735.6
Date: 1/4/2014 5:50:27 PM
Overall Posts Rated:
3636
Hehe, sem moral malo ''popraskat tam kje ne srbi'' :) Me pa veseli, da si se vrnil kolikor se te spomnim si bil kar aktiven na forumu tak, da bi znal tut forum malo bolj akitivirat.

From: DavidM96

This Post:
00
253735.8 in reply to 253735.7
Date: 1/4/2014 6:00:56 PM
Overall Posts Rated:
170170
Hehe, sem moral malo ''popraskat tam kje ne srbi'' Me pa veseli, da si se vrnil kolikor se te spomnim si bil kar aktiven na forumu tak, da bi znal tut forum malo bolj akitivirat.

Ne sj je uredu sam pač take stvari mi žiuc dvigujejo, pač ker vem da sem pri 13-15tih govoru svašta in sedaj ko pogledam nazaj je mau bed a ne, ampak useen ni treba zdj to omenjat.. ampak dobro

Ja scena je k men Buzzerbeater dostkrat dela počasi, pa tudi nimam neki volje bit na forumih prisoten ful. Hattrick igram tut zraven, tam je ista scena, na forumih me praktično ni, samo šparam in čez ene 3 leta se pripravljam za direkter prehod iz VI. lige v I. ligo, trenutne finance so tam 16M. Pol pa igram Profurgol, tukaj sem pa najbolj aktiven, ene 50 slovencev igra to igrico od tega nas je 10 ful aktivnih na forumu, selektor sem že nekaj sezon, eden boljših v igri, taktiko obvladam itd..

Zanima me pa a bomo letos newm poleti za prvomajske ali pa konec šole konec junija imeli kakšno druženje ? Naprimer da se v LJ dobimo nekje in odigramo en basket ali karkoli podobnega in pijačka pa to ?

This Post:
00
253735.9 in reply to 253735.8
Date: 1/4/2014 6:19:44 PM
Overall Posts Rated:
2525
Prauš košrkaš z veliko pričakovanji?? :D
Sej je prou, rabš samozavest!!! Drgač pa srečnga tud teb.... :)

No v BBju pričakujem to sezono napredovanje v prvo ligo, če nom prej finančno propadu. Ker je rdeče stanje že moj doma.
Prejšno sezono sem imel cil pokal in prišel do poufinala, letos pa kot sem rekel idemo do konca v ligi.
Aja pa da ne pozabim. Seveda nameravam v roku ene sezone in pol v reprezentanco pretovoriti mojega prvega članskega reprezentanta. Seveda če bo novi selektor sprejel malo defektno natreniranega igralca. Vendar bo za določene taktike prfektn.

V življenju pa seveda, da bo čim manj poškodb in da bo dobra volja.

Zanima me pa a bomo letos newm poleti za prvomajske ali pa konec šole konec junija imeli kakšno druženje ? Naprimer da se v LJ dobimo nekje in odigramo en basket ali karkoli podobnega in pijačka pa to ? :)

To sem tudi jaz že omenil. Vendar ni toliko mladih navdušencov. Veliko jih ima družine in službo...
Sem pa seveda za, če se tega lotimo.

This Post:
00
253735.10 in reply to 253735.9
Date: 1/4/2014 6:53:47 PM
Overall Posts Rated:
170170
Košarkar z veliki pričakovanji sem bil zadnja 4-5 let, ampak sem imel dost ker je bilo preveč poškodb in od oktobra naprej sam še rekreacijsko igram.. Drgač pa ja, samozavest imam ogromno, tega mi ne manjka haha

Jaz imam enega treniranca mikuža, ki ga kot krilo treniram, +100 skillov, bolan igralec hh.

Ajmo folk naj še kdo kej pove o sebi da vas malo vidim haha

Last edited by DavidM96 at 1/4/2014 6:55:41 PM

This Post:
00
253735.11 in reply to 253735.10
Date: 1/4/2014 6:57:35 PM
Overall Posts Rated:
2525
ma te poškodbe so smotane... :S

Hahahaha mal ligo zgrešu?? Ufff proti men bi se mogu pa mal bl napet da bi zmagu. No moj Ratislav pridno lovi 120... ;)