Vidim da še zmeraj vsi zavzeto igrate

Meni je pa letos cilj priti čim dlje v pokalu in v končnico, ker se mpršel direkt iz III, ampak imam solidno ekipo in sem že tok izkušen glede vsega (če se spomniš, igram že od 9te sezone), da mi končnica ne bi smela uiti hh.
Naslednjo sezono je pa cilj priti v Prvo ligo, v najslabšem primeru čez 2 sezoni

Pravkar se mi povečuje dvorana na 20.000, kar je odlično.
Finance pričakujem da bodo konec sezone okoli 3M in nato kupim 2 močni okrepitvi z majhnim potencialom zaradi plače

Ful pazim na financah glede plač in vsega
(http://shrani.si/f/E/eW/4uoaQLDV/krneki.png)Sicer pa v življenju.. sedaj imam 17 let, konec marca 18, počasi bom začel izpit za auto delat, z basketom sm nehal pred par meseci ker sm imel ogromno težav z vezmi v kolenu in levim gležnjem in sm en dan sam ostal doma nisem šel na trening, poklicu trenerja in mu povedal, se zmenil z njim, skratka volje zmanjkalo vsega zmanjkalo..
Šola super, še zmeraj srednja. Navdušujem se pa nad treningom z lastno težo, to mi je tko hobi bolj

Za novo leto smo s kolegi tukaj v Šiški se dobili in smo laufali skupaj in nato trenirali na štangah haha, in za tiste ki ste mi pred 2ma letoma govorili da se bom ful spremenu... še zmeraj sem isti, ne pijem ne kadim ne poham, povsod isti, le da sem ojaču in polepšu sm se

haha
Skratka ja

Ajmo folk naj še kdo kaj pove hh