χαρης απο αιγιο 28χρ ,οσονουπω αποφοιτος τεφαα και προπονητης του ΟΣΦΠ Αιγιου :P
μετα απο 22 σεζον εξασκησης στο ΒΒ ηρθε η ωρα να εφαρμοσω τις γνωσεις μου και στο παρκε :P
η αληθεια ειναι πως ημουν παικτης και ισως να ειμαι και στο μελλον αν και δυσκολα να φτασω τα ιδια στανταρ.. ρηξη προσθιου και μηνισκου πριν 2 χρονια, συνεχισα με ενδυναμωση παιζοντας 1 χρονο φουλ μπασκετ χωρις σχεδον κανενα προβλημα και τελικα το καλοκαιρι σε ενα ριμπαουντ απο το πουθενα παιζοντας με κατι φιλους, η ζημια εγινε μεγαλη οποτε και το χειρουργειο αμεσο.. μετα τους 5 μηνες αποθεραπειας ειμαι σε καλο σταδιο βεβαια αλλα θελω αλλο τοσο για να ξαναπατησω παρκε σε φουλ ρυθμους..
μεχρι τοτε ειχα δουλεψει σε ακαδημιες ,οπου ηταν και ειναι το αγαπημενο μου, και ουτε καν ειχα σκεφτει να ασχοληθω με προπονηση μεγαλης ομαδας. ετσι οταν μου προταθηκε να αναλαβω το αντρικο κομματι μου ηρθε τελειως ξαφνικα αλλα μου αρεσουν κατι τετοια..
ψυχολογια, διαχειριση ροστερ , μοιρασμα χρονου, συνοχη ομαδας, ομαδικη αμυνα, συστηματα για ευκολα καλαθια, εξελιξη πιτσιρικαδων, αλλα το πιο δυσκολο ειναι να εμπνευσεις τον σεβασμο τελικα,,,,
σαν παιχτης ολα μου φαινονταν πολυ απλα για τον προπονητη αλλα τωρα που ειμαι στη θεση του καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου! εχει πολλλεεεεςςςς παραμετρους ακομα,.. παααρα πολλες λεπτομερειες! ουτε καν τα ειχα φανταστει..
stanton εννοειται! που παιζεις τι θεση παιζεις?
Last edited by harry21 at 1/14/2014 8:45:42 AM