BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Spolupráce s NT/U21

Spolupráce s NT/U21

Set priority
Show messages by
This Post:
22
254259.1
Date: 1/16/2014 6:01:16 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
S Honzou jsme začali pracovat na vytvoření databáze manažerů, která se řešila během diskuze voleb U21. Tohle fórum by mělo pomoci inzerovat možnosti spolupráce manažerů s NT/U21. Vždy tu budou popsány možnosti spolupráce s NT/U21. Každý manažer si bude moci vybrat podle zkušeností a časových možností.

skaut U21 – 1 volné místo na skauta U21 – starost o hráče z draftu a jejich trénink

trénink hráčů NT/U21 – manažeři trénující hráče pro NT/U21 nebo případní zájemci

mentorství nových manažerů – pomoc v začátcích novým manažerům

sledování hráčů se šancí na NT/U21 na trhu – jednalo by se o pravidelné sledování trhu (každý den)

správa databáze manažerů – aktualizování dat v databázi manažerů, přidávání nových manažerů

redaktor na tiskovku – rádi bychom zkusili novou věc, která by mohla trošku oživit reportáže ze zápasů NT/U21. Po zápase by redaktor s trenérem NT/U21 udělal takovou menší tiskovku (ideálně přes skype) a napsal o tom pak článek na fórum (hodnocení zápasu + nějaké reakce trenéra jak to bývá v novinách). Může vás být klidně více a střídat se po týdnu nebo klidně jen ptát se na otázky a redaktor to jen pak sepíše.

propagace BB – propagování BB na různých fórech, veřejných místech…. (viz fórum http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...)

grafik – vytvoření návrhů na plakáty na propagaci BB

This Post:
00
254259.2 in reply to 254259.1
Date: 1/17/2014 1:45:49 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Já se hlasím jako mentor. Jen upozorním, že není úplně nutné, abyste byli nový manažeři. Pomůžu rád komukoli, kdo o to bude stát. Pro začátek bych zkusil 5-10 manažerů a když to budu časově stíhat, můžu přibrat další. V tuhle chvíli intenzivní komunikace probíhá s jedním novým manažerem. Kdokoli další by měl zájem, ať mi napíše do BB-pošty.

A osobně bych viděl ještě jeden bod, který Lukainos neuvedl a to je hobby programátor pro správu databáze hráčů, abychom si vytvořili něco podobného, co mají na Slovensku i v jiných zemích, jak tady tak na jiných online manažerech.

This Post:
00
254259.3 in reply to 254259.1
Date: 2/24/2014 7:04:24 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Ahoj,
už je to více než měsíc, co jsi vydal spolu s Honzou tuto zprávu. Mohla by se zeptat, jak pokračujete?
Speciálně by mě zajímalo, jak probíhá sledování trhu? Právě v tuto chvíli na trhu končí 27 letý Pacovský, avízo na něj se objevilo na trhu teprve dnes ráno, navíc takové neslané nemastné, že si potenciální kupci neudělají moc obrázek, jak velkou šanci na NT ten hráč vlastně má. Protože u mne dříve byl Teč, tak já mám představu o tom, že ty jeho šance jsou hodně velké, docela dobrou.

This Post:
00
254259.4 in reply to 254259.1
Date: 5/18/2014 8:56:27 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Takže začnu s tím, jak si představuji svoji spolupráci s NT. Momentálně mám v klubu Dvořáka (30), Hurdu (28) a Antonína (27). Nějakou dobu jim budu trénovat kondici a trestné hody. Pokud se mi povede pár přestupů pryč ode mne, budu k nim schopen přibrat ještě jednoho. Někdy zřejmě během příští sezony pak dotrénuju Hurdu do potenciálu na vnějších skillech (JR, pak PA) a dále se uvidí. Rozhodně chci zůstat v první lize a nadále intenzivně spolupracovat s NT.

Jinak jsem ochoten působit v roli poradce realizačního týmu hlavně ve věci koncepce tréninku, variability taktik apod. A jak už jsem dříve nabízel, jsem ochoten pro max. 5 manažerů působit v roli mentora (nejen z pohledu NT, ale vůbec z pohledu celkového směřování klubu).

Utopia - minimálně 2-3 sezony chci věnovat budování zázemí a pokusit se tým dostat do I. ligy v Utopii. Jestli během té cesty budu už schopen vzít mladého hráče do tréninku, v tuhle chvíli nevím. Každopádně po postupu do I. ligy bych chtěl 2-3 místa využít pro trénink NT hráčů. Jestli půjde o mladší, střední generaci nebo hotové hráče, to bude záležet dle potřeby NT.

From: Jardík
This Post:
22
254259.5 in reply to 254259.4
Date: 5/18/2014 10:02:09 AM
Lenoši
První liga
Overall Posts Rated:
55
Zdravíčko,

v podstatě jsem si dneska pročetl celou diskusi ohledně NT a byla to docela "divočina"... :-)

Každopádně, ač bych rád pomohl s nějakými věcmi týkajícími se NT, jsem tak časově vytížen, že nemohu. Jediné, s čím mohu pomoci je trénování hráčů. V tuto chvíli mám 3 hráče (1 mlaďocha a jednoho chci koupit, a jednoho staršího roztrénovaného). Pokud v nich uvidíte potenciál, trénink přizpůsobím tomu, co bude potřeba. Už jsem tak dříve činil, i když se kluci nakonec do NT nedostali.

Finančí možnosti mi nedovolí koupit hotového hráče, proto jsem musel svou osu týmu rozprodat a nyní buduju tým nový s tím, že cíl je udržet se ve II. lize a vybudovat tým s možnostmi se dostat do ligy I.

Toť asi pro tuto chvíli vše.

Jardík

This Post:
00
254259.6 in reply to 254259.5
Date: 5/18/2014 11:57:00 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Tak za mne to vypadá následovně.
V klubu se teď věnuji tréninku Pavlovského, kterého už nebudu bez dohody dávat na trh. Kdyby měl někdo zájem, dohoda je možná. Doufám, že ho do NT dotlačím, potřebuje pár skoků pod košem a jinak nemá výraznější slabinu, i když některé vnější skilly má nižší, než je u nás asi zvykem, na druhou stranu OD má zase na úrovni, která u nás úplně obvyklá není pod košem.
V klubu se pokusím postavit takový tým, který by mohl příští sezonu bojovat o návrat do ligy, jen nevím, jestli mi to čas dovolí. Pokud se to povede, v první lize můžu zapojit do tréninku další kluky střední nebo starší generace. Do té doby připadá v úvahu asi jen někdo z mladších kluků, ale ne guard, aby mohl trénovat i doskoky s Pavlovským. Případně po dotrénovaní doskoků Pavlovského i guard.

V Utopii jsem vůbec nezačala dobře, budu muset asi nějak přehodnotit strategii. Cílem je vybudovat zázemí a postupně postupovat nahoru, v tuhle chvíli ale netuším, jak rychle toho budu schopna a jestli vůbec. V krátkém horizontu nevidím využití pro trénink českého NT jako reálný, do budoucna s ním samozřejmě počítám.

This Post:
00
254259.7 in reply to 254259.4
Date: 5/18/2014 12:22:58 PM
Nový Jičín - Planá
II.4
Overall Posts Rated:
6161
Většina mne zná,že dělám skauta pro U21.
Rád vypomůžu NT pokud bude třeba.
V týmu mám Holušu(32)Laube(24)Lepeška(20). Jsem v první lize,ale pokud se neudržím tak asi budu muset Holušu prodat.
Samozřejmě trénovat dál chci pro NT,ale i pro U21.
Utopia - zatím tam nejsem a nevím jestli tam vstoupím.

From: Pe7a
This Post:
00
254259.8 in reply to 254259.7
Date: 5/18/2014 12:46:06 PM
Overall Posts Rated:
77
Toto je má 6. sezóna. Trénuju hráče Stavinoha,byl tam propad z mé strany,intenzivně se snažím ho trénovat,tak uvidíme. Rád bych se udržel ve druhé lize,něco pošetřil a pak koupil nadějnýho mladíka,rád bych preferoval podkošáky.

V utopii sem začal špatně,přišlo pár špatných okamžiků v životě a prděl na to,v lize sem jel default a hodil hrát TIE.
Měl sem dovolenou a odpočinul si,začnu dupat i v utopii. Rád bych zde trénoval,ale jak a kdy přesně zatím nejsem schopen odhadnout.