BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
256514.2 in reply to 256514.1
Date: 3/31/2014 9:02:01 PM
Overall Posts Rated:
310310
Bár még nem jelentkezett senki, előre is feltenném a kérdéseimet.

1. Mit érzel fontosabbnak, a védekezést, vagy a támadást? Konkrétan a center posztra lennék kíváncsi, inkább magas bv, magas pattanó legyen, vagy magas 2pontos alacsonyabb védő skillekkel?
2. Adott esetben inkább kockáztatnád a csoportból továbbjutást a magasabb ts-ért (és így a távolabbi célokért), vagy inkább a biztosra mennél, még ha ez azt is jelenti, hogy később biztosan kevesebb esélyünk lesz az alacsonyabb ts miatt?
3. Mennyire használnád az MNF-et? Minden meccsen, csak biztos meccseken a nagyobb pontkülönbségért, esetleg csak esélytelen meccseken kamikaze módra (ha bejön nyerünk, ha nem jön be, nagyot bukunk)?
4. Hasonló kérdés, mint az MNF-nél, menyire váltogatnád a taktikákat? Inkább maradsz a biztosnál, amiben a legjobbak vagyunk, vagy megpróbálnád néha kicselezni az ellenfelet, megkockáztatva, hogy a gyengébb támadás miatt bukunk (vagy épp amiatt nyerünk)?

Ha nincs válasz, nincs szavazat

Don't feed the troll
This Post:
00
256514.3 in reply to 256514.2
Date: 4/1/2014 4:47:26 PM
Overall Posts Rated:
146146
Holnap mindenre vàlaszolok ìgérem. Ma kicsit sok dolgom volt.

This Post:
00
256514.4 in reply to 256514.2
Date: 4/2/2014 10:40:41 AM
Overall Posts Rated:
411411
Durva ez az idei csörte. Lehet elindulok én is. Bár nem tudom idegileg bírnám-e ezt a választási nyomást, ami a kapitány jelöltek vállára nehezedik idén!

Hogy ne legyek teljesen OFF:

Cimi:

Rutin és tapasztalat, vagy a nagyon jó, de nem elég tapasztalt fiatalabb generációt fogod idén előnybe részesíteni? Mennyi a maximális korhatár, amivel még behívnál játékosokat? Elég sok mindenki kimaradt a múltban, aki kicsit idősebb, de talán lett volna helye a csapatban. Marad ez a tendencia fiatalítás?

Mi lehet a minimális elvárás, kérlek fogalmazd meg (csoporttól és sorsolástól függetlenül)!

Last edited by JoeBlack at 4/2/2014 10:43:49 AM

This Post:
00
256514.5 in reply to 256514.2
Date: 4/2/2014 10:50:22 AM
Overall Posts Rated:
146146
Én mindig is nagyon fontosnak tartottam a védekezést ezt hangoztattam is. De,hogy melyik fontosabb igy nem lehet megmondani mert tàmadàs nélkül nem lehet meccset nyerni. Tény pattanozàsban kell fejlödnünk.

Mindig kell kockàztatni és fogok is. De hozzàteszem jelenleg pl nem a Lengyeleket kell megverni. De egy meccs mindig az elöző héten dől el a formàk miatt tehàt elöre megmondani mit érdemes kockàztatni nem lehet.

Az MNF-et kell hasznàlni ez biztos és fogom is.

A taktikàt mindenképpen vàltoztatni kell. Ugy probàlom alakítani a csapatot, hogy több taktikàhoz is jó legyen. Sajnos a vàlogatotton làtszott a 2 pontos taktika dominanciàja amit az elöző években mindenki jàtszott. Voltak nagyon jó kinti embereink csak sajnos a magas fizetés miatt kiestek a jàtékból úgy mint a magas fizetésű centerek. Az MNf viszont nagyon jót tett a jàtéknak. Megmondom öszintén jobban örűlnék ha erősebb szerepe lenne.

Remélem kielégítettem a kivàncsisàgod:-).

vàrom a többi kérdést.

Last edited by Cimi at 4/2/2014 10:58:58 AM

From: JoeBlack

To: Cimi
This Post:
00
256514.6 in reply to 256514.5
Date: 4/2/2014 12:27:15 PM
Overall Posts Rated:
411411

vàrom a többi kérdést.

Én meg a választ az enyémre.

From: Cimi

This Post:
00
256514.7 in reply to 256514.4
Date: 4/2/2014 4:06:21 PM
Overall Posts Rated:
146146
Nálam ez nem korfüggő. Természetesen ritka ha egy 23 éves játékos van olyan jó mint egy 30 éves de centereknél előfordulhat. Szóval én azt szeretném,hogy a legjobb csapat legyen és ezért a legjobb játékosokat szeretném behívni és ha egy adott poszton valaki 25 évesen jobb mint egy 30 éves akkor öt fogom behívni de ha csak egy nagyon picivel jobb akkor a tapasztalat többet ér.Viszont max korhatár van és az a 32 max 33 év. 33 évesen elkezdenek esni a skillek még ha nem is látható.

Szerencsére vannak nagyon jó és szépen fejlődő fiatalok akiket idővel szívesen a csapatba építenék.

A sorsolásunk megvan és az első 3 meccs brutális lesz nagyon. Én úgy érzem akár a továbbjutás is meglehet ha a formáink jók lesznek.Biztosan érdekes körbeverések születnek majd. Ne haragudj ide nem szeretném leírni mit gondoltam ki ellen lehet lazázni mikor és milyen taktikával. Ki tudja ki olvassa ezt a pár sort:-). De itt megígérhetem,hogy mindent megteszek.

From: Wolwerine

This Post:
22
256514.8 in reply to 256514.7
Date: 4/3/2014 12:36:03 AM
Overall Posts Rated:
190190
Mivel tudnál változtatni a taktikáink egyhangúságán?

Rengeteg félbemaradt kinti emberünk volt mostanában átadón, akik kinti támadáshoz lehettek volna tényezők. Mi ennek az oka(mármint, hogy félbemaradtak, ráadásul a fizujuk sem vészes)?

Mit tudunk mi, és mit tudnál te tenni azért, hogy a külső támadásunk is tényező legyen?

Említetted a kockázatvállalást. számomra a 2-3-as zóna nem kockázatvállalás, hanem veszett fejsze nyele. Várható e más védekezési forma alkalmazása és miért nem?

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
256514.9 in reply to 256514.8
Date: 4/3/2014 12:38:51 AM
Overall Posts Rated:
411411
és miért nem?

Ez tetszik. +1

From: Mikhail

This Post:
00
256514.10 in reply to 256514.8
Date: 4/3/2014 2:13:19 AM
Overall Posts Rated:
188188
Mi helyzet a kinti támadásokkal, fogod használni azokat is? Milyen összeállításban?
Hogy vélekedsz arról, hogy benti játékot játszani egy alacsony 2 pontossal rendelkező IR játékossal, akinek magas passzolása van?

From: Cimi

This Post:
11
256514.11 in reply to 256514.8
Date: 4/3/2014 4:06:00 AM
Overall Posts Rated:
146146
Az egyhangúságon úgy kell változtatni,hogy nem csak 2 pontoshoz kell nevelni játékost. A fiatalok között vannak ilyen játékosok akik pl kinti taktikához készülnek.. Voltak régen is csak visszavonultak a magas fizetés miatt.

A rengeteg félbemaradt embereknek egy oka van a fizetés és az,hogy 60 ezres fizetéssel még eladható 120-al már nem ha nem multis. Ez minden országban probléma. Nálunk nagyon kevesen vállalnak magasabb fizetést sajnos. Most még nem volt vészes a fizetésük akik átadón voltak de tovább edzés után az lett volna.

Mit tudnánk tenni a külsö támadásunk rendbe tételéhez? 19 tempós 15-16 dobotávos embereket kellene nevelni kicsit kissebb kv-vel. 12-es dobotávval nem lehet kint támadni sajnos és ez magas fizetéssel jár. Valamint amit még fontosnak tartok a magas 1-1 skilleket a kinti játékosoknál.. 9-10 ilyen kinti támadáshoz való embernek irtam most levelet 8 azt mondta nem tudja tovább edzeni mert tönkremegy. Ha átadóra teszi megveszik de nagy valószínüséggel kallodni fog. A megoldás az eltartás sajnos erre nem tudok mást mondani.

A 2-3 zóna kellett mert a pattanózásunk és a védekezésünk nagyon gyenge volt. Ebben a szezonban nagyot fejlödünk pattanózásban védekezésben mert azt kértem és kaptam center ecs és bd poszton.

Más védekezés? Mire gondolsz? Ezek a vegyes védekezések nem az igaziak sajnos .A 3-2 zóna jó lehet ha kint támadnak de én még mindig az 1-1-et tartom a legjobbnak.

Remélem sikerült válaszolnom mindenre.