BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
256568.2 in reply to 256568.1
Date: 4/1/2014 3:13:12 PM
NK AFRICA
SKL
Overall Posts Rated:
169169
Živjo!
Dobil sem že par sporočil tako da bom kar tukaj uradno objavil. Na volitvah ne bom sodeloval, tako da bomo na teh volitvah dobili novega selektorja.
Želim mu srečo, če bo potreboval pomoč sem mu na voljo kakor mi bo dopuščal čas.
Zahvaljujem pa se vsem ki ste mi izkazali podporo v vseh teh sezonah.

This Post:
00
256568.3 in reply to 256568.2
Date: 4/1/2014 5:15:10 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Po dolgem premisleku sem se odločil, da končno sedaj tudi jaz kandidiram za selektorja izbrane vrste.Dosdajšnji selektor Elan je res odlično vodil repko,tako da bo njegove uspehe res težko ponoviti,vendar njegova ne udeležba na volitvah za selektorja ni edini razlog za mojo udeležbo na volitvah.Eden izmed pomembnejših razlogov je v tem, da sem končno po dolgih letih igranja osvojil dvojno krono SKL-j,tako da mi je sedaj malo padla motivacija v ligi ,zato bi se rad preizkusil tudi v vodenju naših najboljših igralcev.Tretji razlog pa je v lanskoletni uvedbi dodatne priprave na tekmo,s čimer smo dobili širino v igri in z večjo ranolikostjo v strategiji.V morebitnem mojem mandatu obljubljam raznolikost strategij ter skrb za naše članske igralce glede pripravljenosti in samih prodaj.V kolikor bom odprodal svoje igralce imam namen z nakupi naših članskih igralcev.Vsem želim veliko uspeha na volitvah.

LP

Message deleted
This Post:
00
256568.5 in reply to 256568.3
Date: 4/1/2014 6:41:44 PM
Overall Posts Rated:
130130
Nekaj me zanima:
Ali se strinjaš s tem,da rep. igralci potrebujejo močne sekundarne skile in ali se strnjaš,da je najbolje,da ustvarimo bodoče rep. za igro pod koš?
To sprašujem zato,ker ne vem kakšno mnenje imaš o tem,glede na to,da ravno sedaj razprodajaš ekipo,kjer je očitno vidno,da nimajo sekundarnih skilov.OK...razumem,da so ti igralci cenejši in je za klubski uspeh lažje sestaviti zmagavalno ekipo in boš pri rep. igralcih strmel k drugačnemu načinu razmišljanja,kot pri klubskih igralcih.Je kaj na tem?

This Post:
00
256568.6 in reply to 256568.3
Date: 4/1/2014 11:02:00 PM
Overall Posts Rated:
7979
Če Elan NM ne misli kandidirat si absolutno najboljši kandidat ,ker si lansko leto zmagal v prvi ligi!!
Že to ,da si prvoligaš veliko pomeni ampak ogromna razlika za mene so eno sezonski SKL ovci ter klubi ,ki se borijo za prvo mesto, ker na žalost trenutno so tako hude razmere čeprav mi bo mogoče kdo ,ki tega ni probal ugovarjal ,da se iz finančnega vidika pod pogojem ,da imaš veliko dvorano bolj splača (krive omejitve plač in premajhna razlika v TV pravicah med 4 liga približno TV pravice 68000, 3 približno 81000 ter 2 ligo približno 90 000) biti v nižji ligi s poceni igralci.....Primer v tretji ligi moji je omejitev 80 000 za igralce kar pomeni ,da četudi imaš igralce za samo 30 000 plačaš 80 000 no v drugi ligi so pogoji hujši niti predstavljati si ne upam kako je v 1 .lp

This Post:
11
256568.7 in reply to 256568.6
Date: 4/2/2014 5:14:04 AM
GlobalniTrotlni
SKL
Overall Posts Rated:
111111
Pozdrav vsem!

Letos izgleda, da bomo imeli kar nekaj dobrih kandidatov za prevzem krmila reprezentance,kar je seveda predpogoj,da bomo zapolnili vrzel,ki bo nastopila z odhodom zelo uspesnega Elana.

Tudi sam bom v kratkem najavil svojo "uradno" kandidaturo, za katero pa se ne bi odlocil, ce mi ne bi svoje podpore, znanja in dolgoletnih izkusenj ponudil Docholidaj,ki ga niti no potrebno posebej predstavljati. V kolikor bi ali ce si premisli, bi moja podpora pripadla njemu.

Sam igram BB dobra 4 leta in sem stalni clan SKL in skoraj vsakokratni udelezenec koncnice,letos tudi pokalni podprvak. Glede na cas igranja,financno plat in ostale dejavnike sem se kar hitro zasidral med najboljse ekipe v Slo BB sceni in mislim,da bi lahko vec kot dostojno zamenjal Elan-a.

Sem tudi eden izmed vecjih zagovornikov sekundarnih skillov (ze odkar igram). V kolikor imate kaksna vprasanja, kar izvolite, drugace pa kaj vec v uradni predstavitvi

From: Petracarek

To: Icce
This Post:
00
256568.8 in reply to 256568.7
Date: 4/2/2014 7:59:16 AM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
Kakšni so tvoji kratkoročni oz. dolgoročni cilji?

From: Docholidaj

To: Icce
This Post:
11
256568.9 in reply to 256568.7
Date: 4/2/2014 10:11:03 AM
docholidaj
SKL
Overall Posts Rated:
9696
Vsekakor gre moj glas Icce-ju. Zakaj ? Zato ker je tej igri res predan. Njegov razvoj spremljam od samega začetka in nemalokrat sem bil presenečen nad njegovim hitrim napredkom. Pa še nekaj, kar ima gotovo določeno težo... on je že bil selektor ( torej določene izkušnje že ima).
Prepričan sem da glas zanj pomeni dobro odločitev!

From: Icce

This Post:
00
256568.10 in reply to 256568.8
Date: 4/2/2014 10:19:31 AM
GlobalniTrotlni
SKL
Overall Posts Rated:
111111
V naslednji sezoni smo v skupini, kjer po prvih pregledih ocenjujem, da se lahko borimo za drugo mesto, vendar bi vsakršna napoved bila trenutno neutemeljena, saj se bo zamenjalo verjetno kar nekaj selektorjev drugih reprezentanc, ki znajo narediti kakšne rošade.

Glede naše ekipe je tako, da moram prvo temeljito pregledati razpoložljiv kader in se odločiti na katerih igralcih bo grajeno ogrodje ekipe in na katere mlade v prihodnosti moramo računati. Kot že rečeno sem zagovornik uravnoteženih igralcev (poudarek na sek skillih). V tej smeri bom tudi poizkušal usmerjati trening (bodočih) reprezentantov. Dolgoročno je torej cilj ekipa igralcev, ki bodo imeli poleg seveda zahtevanih visokih primarnih tudi zelo visoke sekundarne (včasih na račun kakšnega primarnega skilla manj).

Še ena stvar, ki bi jo rad naredil je, da se bi s tujimi lastniki in domačimi interesenti poizkušal dogovarjati o menjavah igralcev (slo reprezentant v slo ekipo)..Koliko uspešno bi to bilo je seveda vprašanje..

Hvala Doc-u za pohvalo in za dosedanje nasvete, saj sem le tako lahko prišel tako daleč

Kot je pa že omenil, sem se že preizkusil kot selektor (Luxemburga) in imam nekaj malega izkušenj ;)

This Post:
00
256568.11 in reply to 256568.5
Date: 4/2/2014 1:38:18 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Seveda so igralci s sekundarnimi skili v prednosti v repki, vendar je tudi pomembno, da imamo različne tipe igralcev vreprezentanci,ki bi bili sposobni igrati različne taktike in ne samo igralce za igro pod koš.S tem bi reprezentanca pridobila v širini in ne bi bila predvidljiva.Res pa je, da sedaj še vedno prevladuje taktika igre pod koš čeprav se je le ta skozi sezono precej zmanjšala.