Καλημέρα, καλό μήνα και καλή σεζόν να έχουμε. Το Σάββατο ξεκινάει η Σεζόν 27 που όπως και η Σεζόν 26 είχε σημαντικές αλλαγές με την προσθήκη του διπλομαντέματος, έτσι και φέτος θα έχουμε ένα ξεχωριστό νέο χαρακτηριστικό την Ουτοπία! Είπα να βάλω μια ψηφοφορία να πάρουμε λίγο σφυγμό σχετικά με το πως το βλέπετε σήμερα.
Ωπ Ωπ ΩΠ!
Ξέχασα να συστηθώ. Είμαι ο Στέλιος, 32 ετών, παντρεμένος, έχω και μια κορούλα, προπονητής του Σιδηρόπουλου που έπαιξε Εθνική Ανδρών τις σεζόν 24-27, και φέτος θα κάνω την παρθενική μου παρουσία στην Α1. Δεν θα μπορώ να γράφω κα ιτόσο συχνά λογικά, αλλά λόγω ρεπού σήμερα αλλά και χαράς από την άνοδο είπα να ανοίξω εγώ αυτό το θέμα.
ΜΠΛΕΚένταυρος Δάφνης : Επιστρέφει μετά από 4 χρόνια περίπου πραγματικής ζωής στην Α1. Στο μεσοδιάστημα είχα φρακάρει στην Α2. Έχει παίξει τελικό κυπέλλου την σεζόν 6! Προπονητής του ρωμαλέου Παπαντωνίου, επί σειρά ετών βασικό ΣΦ της εθνικής μας. Φημίζεται για τις σκληρές του άμυνες ο Κένταυρος ενώ μισθολογικά ανεβαίνει αρκετά έτοιμος. Χρόνια ήθελα να δω Κιρίλος vs Παπαντωνίου
Αυτοκράτωρας: 3η σεζόν για τον Γιάνναρο στην Α1. Τις δύο πρώτες ξεκίνησε με σπριντ για πρόωρη παραμονή και ημιτάνκιν και τα κατάφερα. Στην δικιά του offseason μεγάλωσε σημαντικά το κλειστό του που για πρώτη φορά θα θυμίζει γήπεδο επιπέδου Α1. Η σεζόν 26 ήταν η καλύτερη της ιστορίας του όπου συνοδεύτηκε από πορεία και στο κύπελλο φτάνοντας στους 8. Για την ώρα έχει ετοιμάσει 5άδα για τη νέα σεζόν, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία αλλαγή. Ίσως ανέτοιμος στην πρεμιέρα. Θα πάει πάλι σε σπριντ φέτος ή όχι? Σαν να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός στους μπλε μου φαίνεται
Μαμού: Όταν αποχώρησε από το τιμόνι της εθνικής μας και αφοσιώθηκε στην ομάδα του απερίσκεπτος, ήρθαν και οι κούπες. Πολύ προσεχτικές αγορές και ψαγμένες τον μετέτρεψαν σε κυρίαρχη ομάδα. 10άρι ρόστερ, χαμηλοί σχετικά μισθοί για την κυριαρχία του, έπαψε να έχει ανάγκη από τρικ για να νικάει. Νέο στοίχημα να προσαρμοστεί καλύτερα στην εποχή των διπλομαντεμάτων. Μπορεί να πήρε το πρωτάθλημα πέρσι με ρεκόρ 21-1, αλλά ο εύκολος αποκλεισμός στο κύπελλο και ο δεύτερος χαμένος τελικός τον έχουν προβληματίσει σίγουρα.
Κάμπο: Παμπάλαιος χρήστης (παίζει μπάζερ από Σεζόν 2 !!!), που έχει παλιώσει και στην Α1. Τον συνόδευε η φήμη μιας μέτριας Α1 ομάδας μέχρι που τάραξε τα νερά πέρσι αποκλείοντας άκοπα τον Μαμού από το κύπελλο όπου ο ίδιος έφτασε τελικά μέχρο τον ημιτελικό. Του άνοιξε η όρεξη σίγουρα για παραπάνω βήματα. Θέληση είχε πάντα, τώρα δυνάμωσε και η πίστη του.
Στέλιος: Όπου Στέλιος και Κιρίλος. Αν ακούσω κάποιον να φωνάζει Κιρίλε θα γυρίσω. Πρώτη σεζόν εδώ. Στόχος αγωνιστικός να χτίσω σύντομα ρόστερ και μετά να προλάβω να σωθώ. Ανεβαίνω με το προφίλ μιας καθαράς αμυντικής ομάδας η οποία επικεντρώνεται περιμετρικά κατα κανόνα. Κορυφαία στιγμή στο κύπελλο ο ημτελικός της σεζόν 25.
Δράκος: Η καλύτερη ομάδα της χώρας στους μισθούς που βρίσκεται. Πολύ σφιχτές άμυνες, αδύναμος επιθετικά. Πρέπει να έχει ξεχυλήσει το μπαούλο από φράγκα και ποιος ξέρει πότε θα ανοίξει. Έχει βαρεθεί να βλέπει τον Μαμού να του κλείνει τον δρόμο για μεγαλύτερες στιγμές. 7 σερί χαμένοι ημιτελικοί playoff στην Α1 και ένας χαμένος τελικος κυπέλλου τη σεζόν 25. Ήρθε η ώρα για κάτι καλύτερο?
Legend: ταλεντάκι μυρίζει εδώ.Έφτασε Α1 σχετικά γρήγορα και σώθηκε χωρίς το άγχος των πλέι-άουτ πέρσι.Έχει στις τάξεις του τον περσινό πρώτο σκόρερ τον Κεμπ και λογικά στοχεύει και φέτος στην παραμονή και στο χτίσιμο βάσεων για το αύριο. Τη σεζόν 24 έφτασε στους 16 του κυπέλλου.
Κροκόδειλοι: Το ξέρει άραγε ότι η Ξάνθη ξεχωρίζει στο χατρίκ? Δήλωσε ότι πάει για ρεσέτ και όντως ίσως δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο μιας και έβγαλε στο σφυρί 3 βασικούς του. Φτωχό κλειστό και κάποιοι γεράκοι στην ομάδα. Υποψήφιος για υποβιβασμό μάλλον ούτως ή άλλως, αλλά ίσως μπορεί μια καλή εκκίνηση που θα του δώσει αβαντάζ για τη συνέχεια. Ο 4ος μπλέ που έχει παίξει τελικό κυπέλλου, τη σεζόν 19 απέναντι στον Μάτ