Sa ponosom objavljujemo da je nekolicina klubova dala svoj glas,pristanak,za odrzavanje prvog po redu*nadam se ne i poslednjeg :) turnira u cast nam nasem Angusu Zoranu Lucicu *
Ekipe koje ce se takmiciti u ovom sekundarnom takmicenju su ekipe ciji generalni menadzeri *kolege sa posla,i imace neku posebnu draz :)
Igrace se po ligaskom sistemu,svako sa svakim,po dve utakmice,i liga je FORFUN,dakle nema nikakvih nagrada,osim prestiza i zadirkivanja kolega sa posla kada neko nekog oduva :D a odlucili smo da se zove KUP ZORANA LUCICA,naseg divnog nam gazde i sefa (mala kafa mali djus) odabrao sam ovo mesto da ovde saopstavamo rezultate i tabelu takmicenja,posto neznam gde dalje,a negde mora biti zapisano ne? :D Dakle igra se ligaski sistem,a naziv KUP je nekako cisto bezveze da bi se nekako vise slagalo,ne znam ni sam :) u svakom slucaju,da ne duzimo vise,takmici se 5 ekipa iz 4. liga,i 1 iz 3. koja je dobila WILDCARD
a ekipe koje se takmice su:
1.Partizan007 -Alen Karanov
2.Lithlle budhas -Stefanzns (jebao te naziv te jebao uvek ti nesto izmisljas :D )
3.Dildos United-Frankie Dildo
4.KK Partizan Mitraja -Losmi doktor
5.Novi Sad-Simke
6.KK VOJVODINA 025 -Ja :D ili Markof89
Dakle to su ekipe,igrace se cetvrtokm,pa neka pobedi ludji i bolji :D
Uzdravlje!!!
Last edited by MarkKo at 5/10/2014 11:22:47 AM