Dobrodoslica novajlijama, sretno u novoj sezoni. A ako neko zna kako se kupuju igraci, nek mi kaze novi sam. Sinoc sam oko 22h kupio 2 igraca, za ovog jaceg sam se i fino cenkao sa tamo nekim belosvetskim pilicarima, i kupio sam oba. Dok nisam zaspao nisam mogao da ih ubacim u tim za danasnje prijateljske jer je stajalo da su moji igraci ali nema ih u timu. I jutros bilo isto a vec sada, 15h nakon sto sam ih kupio, oni ponovo na licu sa jos vecim ponudama. Ispade da moram ponovo da licitiram za beduine koje sam vec kupio, i za koje je minimum 10 sati bila vec zavrsena kupovina. Pomislih da je nesto u vezi finansija, al obrnem finansijskog i on mi kaze da ima blizu milion ipo na racunu, plus stavljen prvoligaski plej na prodaju. Jel se jos nekom slicno desava. Pa sa ovim parama mogu mogu da odem kod Nola na svadbu u CG, povedem Seve da nam otpeva koju, obrnem Bogdanovica da svrati kod mene u dvoriste da bacimo jednu 1 na 1 kad podje za Fenerbahce i da kupim ponovo ona 2 beduina sve sa Shakirom za 1 noc, tj do prvog leta iz BG za Barselonu, u 4.25h ujutru. SVASTA