BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων U21

Ομιλίες Υποψηφίων U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
260299.3 in reply to 260299.2
Date: 7/10/2014 1:03:07 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Προς μεγαλη μου λυπη βλεπω οτι ειμαι ο 8ος που βαζω υποψηφιοτητα αλλα ο πρωτος δυστυχως που γραφω κατι στην κοινωτητα. Καλο θα ηταν και οι αλλοι υποψηφιοι να κανουν μια μικρη Γνωριμια.

Για οσους δεν με ξερουν λεγομαι Βασιλης και ειμαι 20 ετων.

Ασχοληθηκα με την εθνικη πριν 4 σεζον οταν ημουν τοτε στο πλευρο του κοουτς eddie johnson. Στη συνεχεια και μεχρι σημερα ημασταν στο τιμ της εθνικης νεων εγω ο Ηλιας, ο Φωτης και ο Χρηστος.

Πλεον το τιμ θα εχει καποιες αλλαγες.

Ο pottercy παραμενει διπλα μας για οσο μπορει και ο epanaleon οσο του το επιτρεπει η δουλεια του. Για αυτο προστεθηκαν στο τιμ o Nikos Manetos και ο AnTony. 2 νεοι χρηστες αλλα αρκετα ικανοι παρα το μικρο χρονικο διαστημα που εχουν στο παιχνιδι με πολυ ορεξη για δουλεια.

Αποφασισαμε να υπαρχει στο τιμ και η εμπειρια αλλα και η φρεσκαδα ωστε να εχουμε και μελλον στις υποδομες.

Στοχος της εθνικης σε περιπτωση που εκλεχθουμε θα ειναι ξεκαθαρα η παραγωγη σωστων παικτων με καθε τιμημα συμφωνα με οδηγιες των εμπειρων μανατζερ που στελεχωνουν τη μεγαλη εθνικη.
Θα υπαρχει δηλαδη συνεργασια της μικρης και της μεγαλης εθνικης ωστε να χτισουμε μια φιλοσοφια πανω απ ολα στην ελληνικη κοινοτητα για παραγωγη σωστα προπονημενων παικτων.

Ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στους υπολοιπους υποψηφιους και καλο καλοκαιρι σε ολους.