BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > 28.Sezona GE

28.Sezona GE

Set priority
Show messages by
From: copatar
This Post:
00
261528.1
Date: 7/21/2014 12:39:21 PM
Overall Posts Rated:
130130
As well as these new features, we have prepared for you two more changes which are related to each other : from now on, high stamina players will have a slightly better tolerance to higher weekly minutes as opposed to their lower stamina counterparts. This makes sense, especially since we often see high stamina players play longer minutes in competitive matches. Also, we are reducing the effectiveness of game shape training. This will not only offset the positive effect of the first change, but it should, we believe, also discourage teams from abandoning player development and using blank lineups with smaller rosters.

Končno so nekaj uredili na tem področju.Visoka vzdržljivost je bila škodljiva za pripravljenost.Po drugi starni pa je vprašanje,kolikšen efekt ima vzdržljivost na igro,če so nekater ekipe igrale s peterko in brez menjav.(Tu je odvisno od vzdržljivosti igralca v peterki in kakovosti menjave).
Končno se je potrdilo,to kar sem ves čas dopevedoval: Igralci z višjo vzdržljivostjo-imajo višjo minutažo.(Tu je odvisno od nastavitev-menjave- in od izenačenosti tekme)

Last edited by copatar at 7/21/2014 12:40:11 PM

This Post:
00
261528.2 in reply to 261528.1
Date: 7/21/2014 1:21:26 PM
Overall Posts Rated:
116116
Končno se je potrdilo,to kar sem ves čas dopevedoval: Igralci z višjo vzdržljivostjo-imajo višjo minutažo.(Tu je odvisno od nastavitev-menjave- in od izenačenosti tekme)

Hm, to smo vsi vedeli, saj je logično...Mene bolj zanima, koliko minut na teden lahko "zdrži" igralec z visoko vzdržljivostjo, ne da bi mu preveč padel game shape oz. pripravljenost. Všeč mi je, da na rezultat vpliva vedno več takšnih faktorjev, saj je tako izid tekme težje napovedati - tako kot v realnosti.

This Post:
00
261528.3 in reply to 261528.2
Date: 7/21/2014 1:46:00 PM
Overall Posts Rated:
130130
No,to niso vedeli.čisto vsi in so imeli tudi drugačno mnenje v preteklosti.Pa ne bom sedaj iskal za nazaj...
To tudi mene zanima,glede: katera je zgornja meja-"zdrži"
Tole bi bilo tudi zanimivo vedeti:kakšen je efekt vzdržljivost v igri;na primer,čisto praktičen primer:
Kaj je bolje,pa,če pustimo sedaj vse ostale dejavnike,kot so:pripravljenost,taktika,dolčena situacija,itd...Ali se bolj splača,da ta igralec (25405493)(vzdržljivost 3)- igra brez menjave ali da ima takšno menjavo (31309120)
Z izkušenj vem,da bilo bolje,da igra ta prvi-brez menjave.........vprašanje pa je: kako dober bi mogel biti drugi igralec,da bi se mi splačalo imeti menjavo?
Pa še eno vprašanje: kaj,če bi imel vzdržljivost samo 1 (ta prvi igralec) in bi igral celo tekmo? Ali se splača imeti potem to menjavo (ta drugi igralec)
P.S-vprašanje je bolj teoretično,zato nisem prikazal skilov

Last edited by copatar at 7/21/2014 1:49:26 PM

This Post:
00
261528.4 in reply to 261528.2
Date: 7/21/2014 1:49:21 PM
Overall Posts Rated:
7979
To je moje osebno mnenje:
Do sedaj so moji igralci z visoko vzdržljivostjo zahtevali enako minut kot igralci z manjšo vzdržljivostjo.
Zato kupujem samo igralce z manjšo vzdržljivostjo saj nočem imeti najboljšega igralca dve tekmi v menjavi. Raje imam najboljšega igralca dvakrat v prvi postavi pa četudi ima na prvi pogled napako ,ki zame to ni manjšo vzdržljivost!!.
Igralci z visoko vzdržljivostjo so namenjeni ali končnicam za napredovanje ali pa (če je sploh čas za treniranje višje vzdržljivosti za ta namen) ali pa če bi ga žrtvovali ,ker bi se rodil s prevelikimi skili ter bi ga selektor proti boljši državi nujno rabil celo tekmo. lp

This Post:
11
261528.5 in reply to 261528.4
Date: 7/21/2014 2:06:35 PM
Overall Posts Rated:
7979
Seveda pa sta ukaza za trenerja različna
Igralec z nižjo vzdržljivostjo in super skili se da v prvo postavo. Ukaz Strogo po prednostnem seznamu!(menjava ni važno kako dobra je)
Igralec z visoko vzdržljivostjo in super skili igra v drugi postavi.Ukaz : trener samostojno izbira v prvo postavo ne smemo dati predobrega igralca! lp

This Post:
00
261528.6 in reply to 261528.5
Date: 7/21/2014 2:09:41 PM
Overall Posts Rated:
130130
+1 (vem,kaj misliš)

This Post:
00
261528.7 in reply to 261528.4
Date: 7/21/2014 2:26:35 PM
Overall Posts Rated:
116116
Tudi jaz sem imel vedno rajši igralce, ki niso imeli previsoko vzdržljivost in so lahko po dveh tekmah v prvi postavi imeli okoli 60-70 minut. Če igralca z visoko vzdržljivostjo postaviš dvakrat na teden v prvo postavo, mu nabiješ vsaj 75 minut, če ne še več. Zato se mi zdi edino logično, da so BBji to spremenili, saj je igralec z visoko vzdržljivostjo v boljši formi; boljša forma pa dovoljuje igranje več minut brez padca forme.

To je tako, kot če bi Marca Gasola in Dwight Howarda dal igrati enako število minut in pričakoval, da bosta oba enako utrujena...