Ben online bir oyuncuyum açıkcası.Sık sık giriyorum takip ediyorum.Sen Transistor Mayami King of kings var oda sürekli taktik değiştiriyor oradan farkettim ve ben galiba online kişileriz.Ligde normal kullanıcılarda çok tabi ama benim gördüğüm bunlar.
Sık sık muhabbet edelim.Ne düşünüyorsunuz sezon için.Sana kötü yenildim 105-103ken 40 sn vardı 107-103 oldu mola aldık tabi sen sayı atınca 4'e çıktı.Oradan 30 sn de 9 sayı fark yedım :)
Kupa maçını önemsiyorum.Aksilik hep deplasmanda oynadım.Yine deplasman çıktı.Rahat ol çıktım sezondaki maçlara.Son kupa maçına çiğneme verince aşağıya düştü.yalnız ligde ki bu haftaki maçlarda rahat ol cıkmıstım.Son kupa maçında cok iyi oynayarak kazandık.Rakip çok üstündü bize göre.Yaslı bır takımız.Bugünkü rakip form açısındna dinç.Ne olur bilemiyorum bazı hocalarımdan taktık aldım.Bakalım devirebilecek miyi.z.Form olarak çok iyi değiliz.Amacım kupa da tur atlamak bakalım kadromuzla nereye kadar gidebileceğiz.Bugunu geçersek iyi bir taktık vermışım dıyecegım.
Sizler ne düşünüyorsunuz ne yapacaksınız.
Transistor hocam sana kupa da bot bir ekip çıkmış şansın yaver gitmis. şimdiden yenii rakibini merak ettim :)
Last edited by Tolga KaaN at 8/7/2014 4:42:33 AM