BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Icce

This Post:
22
263808.2 in reply to 263808.1
Date: 10/15/2014 9:47:46 AM
GlobalniTrotlni
SKL
Overall Posts Rated:
111111
Pozdravljeni,

dve sezoni sta naokoli in spet so tu volitve za selektorja. Pred dvema sezonama sem predstavil svoje načrte in način dela z reprezentanco dokaj na široko, letos bom bolj skop in bom v par kratkih alinejah strnil stvari, ki jih želim udejaniti, o podrobnostih me vsekakor lahko sprašujete v za to namenjeni nitki (national team debate thread).

- na začetku mandata bo predstavljen "strokvni štab" ekipe
(na tem mestu so vabljene ponudbe zainteresiranih oseb, ki bi radi bili v naši ekipi)
- analiza trenutnega stanja, igralskega kadra in postavljeni cilji za prihodnost (rezultatsko)
- komunikacija z lastniki reprezentantov (trening, pripravljenost)
- poizkusi "trejdanja" naših reprezentantov v našo ligo (dogovori s trenutnimi lastniki in zainteresiranimi slovenskimi managerji)
- tedenska poročanja o dogajanju v reprezentanci (seveda se da zgoditi, da kakšen teden tega ne bo, včasih pa več, če bo navdih pravi )

Za mesto selektorja se prijavljam, ker menim, da imam potrebne izkušnje (tudi reprezentančne, saj sem že bil selektor Luksemburga in vem kako deluje reprezentančni sistem- nenazadnje smo dosegli takrat nekaj dobrih rezultatov, kljub slabi ekipi), ter dovolj znanja in zagnanosti.

Trenutnemu selektorju sicer ne morem očitati zelo slabih rezultatov ali pomanjkanje izkušenj (jih ima več kot dovolj). Si je pa že nekajkrat pridobil prednost s sumljivimi in neetičnimi ravnanji in kot tak zame ne more biti primeren selektor.

Lep športni pozdrav vsem skupaj

Iccce

From: nebi

To: Icce
This Post:
00
263808.3 in reply to 263808.2
Date: 10/15/2014 10:39:58 AM
Overall Posts Rated:
121121

Trenutnemu selektorju sicer ne morem očitati zelo slabih rezultatov ali pomanjkanje izkušenj (jih ima več kot dovolj). Si je pa že nekajkrat pridobil prednost s sumljivimi in neetičnimi ravnanji in kot tak zame ne more biti primeren selektor.

Resno?... Janša je lep primer. V Sloveniji je vse dovoljeno.

Jaz se bom prijavil kot kandidat... ampak samo zato, da mi BB ne bo mogel očitati, da sem spamal. LP

Last edited by nebi at 10/15/2014 10:41:05 AM

Message deleted
From: leonkings

To: Icce
This Post:
00
263808.5 in reply to 263808.2
Date: 10/15/2014 2:19:36 PM
Overall Posts Rated:
1717
Gospod Icce ne vem v katerem času živiš,da tule razpredaš o etiki in sumljivih poslih,mal v resnično življenje poglej,pa to samo v športu,ko imajo stavnice eno vodilnih vlog v športu.RUDAR imaš moj glas če se boš odloču še za eno kanditaturo.
SLOVENIJA GRE NAPREJ!!!