BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > NT novice - 29. sezona

NT novice - 29. sezona

Set priority
Show messages by
From: Icce
This Post:
00
264494.1
Date: 10/24/2014 12:59:21 PM
GlobalniTrotlni
SKL
Overall Posts Rated:
111111
Pozdravljeni,

v tej nitki bom obveščal SLO skupnost o trenutnih dogajanjih okoli reprezentance.

Trenutno popisujem za repko zanimive igralce (trenutno in za prihodnost), ter kontaktiram z lastniki le-teh (tisti, ki so še v fazi treninga).

To mi vzame kar precej časa, zato bo še minilo nekaj dni pred izčrpnejšim poročilom o trenutnem stanju.

Lp

To: Icce
This Post:
22
264494.2 in reply to 264494.1
Date: 10/27/2014 7:40:27 AM
GlobalniTrotlni
SKL
Overall Posts Rated:
111111
Minilo je malo manj kot en teden po prevzemu reprezentance in že smo pred prvo preizkušnjo, ki bo proti 3 reprezentanci sveta - južnim bratom iz Srbije.

V tem tednu smo naredili seznam in popisali skille igralcev, ki so/bodo zanimivi za reprezentanco v naslednjem obdobju (trenutno je seznam dolgo okoli 40 igralcev). Vzpostavili smo kontakt z lastniki igralcev, ki so zanimivi za dodaten trening ali pa bi jim le-ta prinesel možnost vpoklica v reprezentanco (na tem mestu se bi zahvalil vsem lastnikom, ki so izkazali pripravljenost na sodelovanje. Odziv je bil večinoma dober in pozitiven).

Žal nisem uspel navezati kontakta s selektorjem mlade reprezentance (morda se je BB pošta izgubila).

Za tekmo s Srbijo je vpoklicanih 11 igralcev, ki so se dobro pripravili na favoriziranega nasprotnika, v Izrael pa potujemo z namenom dobre predstavitve naše košarke. O taktiki in kadrovskih odločitvah bomo povedali več po tekmi, kjer bo seveda tudi priložnost razprave (oz kritike). Ko bodo končane ostale tekme, bomo lahko tudi malce bolje videli kam lahko v tem ciklusu posežemo.

Lep pozdrav do večera,

Iccce

Last edited by Icce at 10/27/2014 10:27:27 AM

From: copatar

This Post:
00
264494.3 in reply to 264494.2
Date: 10/27/2014 4:57:58 PM
Overall Posts Rated:
130130
Pričakovan poraz z dostojno koš razliko.Že po ZS-jih sem omenjal,pa bom še enkrat.Proti favoriziranim rep. moramo še bolj reaskirati,pa magar zavoljo koš razlike.Nisem bil konkreten....,drugič bom poleg...če,če,če-jev tudi točno povedal kaj in kako,da ne bomo pametovali po tekmi.

This Post:
00
264494.4 in reply to 264494.3
Date: 2/2/2015 11:36:30 AM
GlobalniTrotlni
SKL
Overall Posts Rated:
111111
Pozdravljeni!

Tako, začela se je druga sezona reprezentance pod mojim vodstvom in prva dva znana nasprotnika sta Avstrija in Čile. Igralci še niso v idealni pripravljenosti in zato sem se (poleg načina igre Avstrije) odločil za nevtralno taktiko. Malce me skrbi, ker pod košem poleg Navršnika ni nobenega igralca, ki bi imel dobro vzdržljivost in tudi pripravljenost, vseeno pa verjamem v zmago naše reprezentance. Tokrat je (delno zaradi pomanjkanja) dobil priložnost tudi Ivica Jerin, v nadaljevanju sezone pa se zna zgoditi še kakšno manjše presenečenje, saj so 3,4 novi igralci na robu vpoklica. Po vsej verjetnosti seveda ne bodo vpoklicani vsi. Se slišimo po tekmi...

lp

From: Koperbox

This Post:
00
264494.5 in reply to 264494.4
Date: 2/2/2015 12:11:28 PM
Overall Posts Rated:
116116
Zaenkrat nam gre dobro...razlika ni tako velika, da bi lahko že ob polčasu napovedal zmago, ampak glede na to, da igramo doma, sem optimist