BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Сезона 30

Сезона 30

Set priority
Show messages by
This Post:
11
266424.1
Date: 1/20/2015 4:59:17 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
550550
Second Team:
Mad Mamba Academy
Нова сезона - нова срећа. Неком мања - неком већа...
:)

Хоћемо ли се ове сезоне расписати, остаје да се Свети ВИДИ и ПивОПИЈЕ...
:)

Срећно свима у новој сезони па и мени...

No guts, no glory!
This Post:
66
266424.2 in reply to 266424.1
Date: 1/20/2015 7:13:44 PM
Overall Posts Rated:
113113
Vratio nam se i novinar, nadamo se da nece biti mrtvo kao vecim delom prosle sezone. :)

Zapevajmo svi u glas,
Iz Sombora stigao nam Atlas.
A sa juga i sa puno nada
Stize Jova iz Dimitrovgrada.
Dal je mator, ili klinja,
Recice nam saaam Strahinja.
Usled tuge ili kakvog derta,
Bice za sve 'ladna Vajferta.
Ako kogod o prvoj ligi sanja,
Bice 'nako kako kaze Vanja.

This Post:
00
266424.3 in reply to 266424.2
Date: 1/21/2015 5:44:59 AM
Overall Posts Rated:
77
Haha, odličan!!!
Želeo bih da poželim sreću svima, nov sam ovde, ali znam vas par od ranije, opaka je ovo liga :)

This Post:
00
266424.4 in reply to 266424.1
Date: 1/21/2015 6:34:13 AM
Overall Posts Rated:
100100
Momci, sa malim zakasnjenjem, hvala vam svima na cestitkama. :) Planirao sam da napisem neki oprostajni intervju, ali ne stigoh. Nadamo se da ce menadzeri Vida, Dimitrovrgrada, Drinkersa i ostalih biti inspirisani kao i do sada :)

Nisam ni sumnjao da ce i prvoligas i najbolji od treceligasa upasti u plavu diviziju :D

Srecno svima i vidimo se sledece sezone :).

This Post:
00
266424.5 in reply to 266424.3
Date: 1/21/2015 9:16:25 AM
Overall Posts Rated:
113113
Tacno, setio sam se jos sinoc, ti si me razbijao u IV.16 :D

This Post:
00
266424.6 in reply to 266424.5
Date: 1/21/2015 12:21:05 PM
Overall Posts Rated:
77
Da da, ali si pre stigao ovde nego ja :D

From: psiho26
This Post:
00
266424.8 in reply to 266424.7
Date: 1/21/2015 2:27:34 PM
Overall Posts Rated:
2525
Dobrodosle novajlije,Strahinja,pa opet zajedno u ligi :)Bice zanimljivo ove sezone,ajde pivopije predjite u prvu ligu, da i mi ostali pravimo planove za visi rang ;)

This Post:
44
266424.9 in reply to 266424.8
Date: 1/22/2015 5:31:39 PM
Overall Posts Rated:
353353
Sveti Vid je zvanicno otvorio sezonu tradicionalnim predstavljanjem tima cetvrtkom, nakon cega je usledila prijateljska utakmica sa ekipom Kompozitora. Rezultat je bio u drugom planu sansu da se istaknu dobili su neki mladi lavovi sa drafta, ostaje da se vidi ko ce na kraju zadovoljiti stroge kriterijume menadzera Gomeljskog. Tim u odnosu na proslu sezonu nije pretrpeo bitnije promene, odlazaka za sada nema a pored tri novajlije sa drafta tim je resio i pitanje plejmejkera koje je vazilo za bolno od odlaska kapitena Andjelica. Evo kako izgleda sastav Svetog Vida za jubilarnu tridesetu sezonu:

PG - Samo nekoliko sati pre zvanicnog predstavljanja tima u Beograd je sleteo perspektivni 24-godisnji plej iz Finske Joni Virta. Od njega se ocekuje da nasledi legendarnog kapitena Maksimilijana Andjelica. Virta je istakao da je dosao iskljucivo zbog trenerskog umeca Gomeljskog i da ocekuje pod njegovom palicom veliki napredak u svojoj igri. Njemu ce drustvo praviti proslogodisnja akvizicija Luka Backic, momak koji je izneo celu drugu polovinu prosle sezone na svojim nejakim plecima sada ce imati prilike da se vrati svojoj prirodnoj ulozi pojacanja sa klupe. Neizvesna je situacija oko Elhanana Maklava. Mladi Izraelac je dobio odresene ruke da trazi novi klub ali jos uvek nije stigla prava ponuda za njega. Dotle ce cekati svoju sansu iz prikrajka.

SG - Najjace ofanzivno oruzje tima u prosloj sezoni i prvi suter lige, Tomas Roland, ostao je na zadovoljstvo navijaca sastavni deo tima i predvodice napad Svetog Vida. U medjusezoni je dodatno radio na sutu koristeci neke savremene metode za poboljsanje izbacaja. Kako sam kaze svidja mu se nacin na koji se formira tim i ocekuje da se i ove godine ponovi uspeh plasmana u plej of. Njemu ce dostojna zamena biti dete Svetog Vida, Vidoje Mirosavljevic. momak u koga se dosta ulaze i od koga se ocekuje da bude sve bolji kako sezona odmice. Drugi nekadasnji clan omladinskog pogona, Mitar Antonovic, nalazi se na transfer listi i po svemu sudeci na njega se ne racuna ozbiljnije u predstojecoj sezoni.

SF - Na poziciji niskog krila Sveti Vid je najiskusniji. Prvo resenje je vec godinama nezamenljivi Lauri Valk. 36-godisnji Estonac je svake sezone konstantan sa formom i svojom raznovrsnom igrom predstavlja lepak kojim se cela konstrukcija igre Svetog Vida povezuje u koherentnu celinu. Ipak, godine ga stizu i zato ce mu neophodan odmor pruzati jos jedan momak sa dugim stazom u timu i prilicnim iskustvom, Serhio Maldonado, covek za koga se moze reci da najbolje opravdava kvalietom platu koju dobija. Gomeljski je na konferenciji istakao da dosta ocekuje i od Ivana Masica, ovogodisnjeg najboljeg ulova Svetog Vida sa drafta ali da je potrebno dosta strpljenja u radu sa njim.

PF - Kapiten tima Lazar Negovanovic moze da pokriva sve pozicije zbog svoje velike tehnike i inteligencije, ali najvise voli da igra krilnog centra. O njemu ne treba trositi mnogo reci, jasno je da se radi o igracu za koga nema zamene. Ipak, i on nekada mora da odmori, a te minute ce pokrivati vrlo solidni Marko Stojkovic, koji je dete Svetog Vida i vec sezonama uspesno igra epizodistu, ali mozda sansu dobiju i dvojica novajlija sa drafta, Zikica Simovic i Zoran Mirosavljevic, mladji brat Vidoja Mirosavljevica.

C - Na izgled najslabija pozicija u timu ali u realnosti mozda i najopasnija. Dva podjednako dobra igraca, proslozensko pojacanje Djokica Djindjic i stari clan Ragip Papatja, Nemac koji igra vec sedmu sezonu u Svetom Vidu, delice minute. Oni se odlikuju svestranoscu kojojm nadoknadjuju manjak skocnosti i snage da se nose sa krupnim centrima. Gomeljski ne iskljucuje mogucnost da se pozicija centra dodatno ojaca ako se tokom sezone ukaze dobra prilika, ali kako istice, nece se ni sa cim zuriti, mada vec ima neke zelje o kojima nije hteo da govori.

Sve u svemu, cini se da je Sveti Vid sastavio tim koji moze da konkurise za plej of, kao i prosle godine. Za nesto vise, u ovako jakoj ligi, bice potrebna dodatna pojacanja.

This Post:
11
266424.11 in reply to 266424.10
Date: 1/23/2015 6:36:21 PM
Overall Posts Rated:
113113
Uvek ovde ima kvalitetnih klinaca, po tome smo poznati. Skuletic eto ode u prvu, Martin takodje uvek trenira domace mlade asove, do pre sezonu-dve njegov Nesic je zario i palio ovom ligom (kontam da su ga skil-dva delili od zastavice), onda je tu bio i Marinkov kod Samuraja..Vidim ima ih i Vimbldon, kod Lazarevca Stankovic, kod Dimitrovgrada mladi reprezentativac.A sigurno ima i onih koji su mi promakli. :-) Tog tvog Micovica ne volem, prosle sezone u onom mecu mladih nada sve minute pokupio Mirkanu na SF-u. :-) Mirkovic ce nadam se igrati za A tim, iako je konkurencija paklena, a od Apostolovica nema nista. Njega sam doveo jer je nas i mogao je jos da napreduje, ali nije se nesto pretrgo sa napretkom. No, ne odustajemo. :-)
Gomeljski legendo, kad bi mogao bar jednom sedmicno da izbacis takav neki tekst. Stvarno ti tvoji tekstovi imaju poseban smek, takvih clanaka nema vise ni po novinama. :-)