BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
266496.2 in reply to 266496.1
Date: 1/20/2015 10:52:33 PM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
nu zdarova banditai. kol mano priesininkai rinkimuose miega, as nusprendziau uzbegti ivykiams uz akiu ir parasyti kalba po kurios jus net neskaitysit kitu kalbu. galiu drasiai pasakyt kad per 12 metu kaip jau zaidziu paskutines atakos zaidima, niekada nebuvau trenerio rinikimuose, taciau ypac prasti komandos rezultatai priverte persigalvoti. pastaruosius 4 sezonus patirta geda u21 srityje atvere man akis, o siaurine zvaigzde per kucias parode kelia. kelia kuriuo turime eiti jei norime ant kaklo pasikabinti platininius medalius inkrustuotus cinamonu ir smilkalais.

kaip ir kiekvienas save gerbiantis pretendentas neinu i trenerius vienas. uz manes stovi YPATINGAI stiprus stabas su tokiais patyrusiais menedzeriais kaip Vycka, Yomayo, K.Hinrich, senasis gerasis Melagis, Vladas Garastas. Ir tai dar neviskas, as turiu vizija kaip turi atrodyti laiminti komanda, kaip turi atrodyti cempioniska komanda. Jezaus kristaus apvaizda 2006 paaiskino tai ko as nebuvau suprates iki siol. jezus kristus is tikruju yra superzvaigzde.

Taigi tokia trumpa taciau ypac informatyvi mano kalba. balsuodami uz mane jus renkate patirti, pasitikejima savimi. balsuodami uz mane jus renkate Dalia Grybauskaite.

From: Ptyca
This Post:
11
266496.3 in reply to 266496.2
Date: 1/21/2015 2:20:01 AM
KK Zarasai
IV.16
Overall Posts Rated:
120120
Second Team:
KK Zarasai III
Sveiki, esu Ptyca, buvęs U21 treneris, rinktinės štabe jau dirbu „N“ sezonų...
Nežinau ką šia dar turėčiau parašyti, nes atrodo kad per tiek sezonų jau viskas yra iškalbėta, išsakyta, išdiskutuota... Galiu tik pasakyti, kad ši rinktinė irgi bus stipri, kadangi aš padėjau prižiūrėti žaidėjus, turėsime visose pozicijose gerų žaidėjų, tiek PG-SG, tiek SF, tiek priekine liniją, na o rinktinės rezultatai priklausys tik nuo žaidėjų menedžerių palaikomų gerų formų, treniravimo ir aišku nuo trenerio pasirinktų taktikų. Taip pat žiūrint į U21 rinktinės ateitį, esu sukūręs Utopijoje komandą, kurioje treniruosiu būsimus rinktinės PG-SG žaidėjus, todėl manau kad rinktinė visada kiekviename sezone turės neblogų tos pozicijos žaidėjų, taip pat yra keletas bendraminčių, kurie irgi ištreniruoja kiekvieną sezoną po neblogą C ar SF (kalbu apie tokius menedžerius kaip Kalava, Ignazzaz...)
Galbūt mano pranašumas prieš kitus kandidatus yra tik tas, kad esu labiau susibendravęs su busimų kandidatų menedžeriais, todėl manau kad man lengviau būtu su jais rasti bendra kalbą ir išreikalauti gerų formų :D