Sveiki, esu Ptyca, buvęs U21 treneris, rinktinės štabe jau dirbu „N“ sezonų...
Nežinau ką šia dar turėčiau parašyti, nes atrodo kad per tiek sezonų jau viskas yra iškalbėta, išsakyta, išdiskutuota... Galiu tik pasakyti, kad ši rinktinė irgi bus stipri, kadangi aš padėjau prižiūrėti žaidėjus, turėsime visose pozicijose gerų žaidėjų, tiek PG-SG, tiek SF, tiek priekine liniją, na o rinktinės rezultatai priklausys tik nuo žaidėjų menedžerių palaikomų gerų formų, treniravimo ir aišku nuo trenerio pasirinktų taktikų. Taip pat žiūrint į U21 rinktinės ateitį, esu sukūręs Utopijoje komandą, kurioje treniruosiu būsimus rinktinės PG-SG žaidėjus, todėl manau kad rinktinė visada kiekviename sezone turės neblogų tos pozicijos žaidėjų, taip pat yra keletas bendraminčių, kurie irgi ištreniruoja kiekvieną sezoną po neblogą C ar SF (kalbu apie tokius menedžerius kaip Kalava, Ignazzaz...)
Galbūt mano pranašumas prieš kitus kandidatus yra tik tas, kad esu labiau susibendravęs su busimų kandidatų menedžeriais, todėl manau kad man lengviau būtu su jais rasti bendra kalbą ir išreikalauti gerų formų :D