@Lale
Dobro je, prijavio si se
Tako je, kao sto sam i sam priznao, ova nadolazeca generacija koju preuzimas nije bila pod maksimalnom paznjom. No, ja recimo ne smatram da je toliko losa. U odnosu na moju proslu, bar 5 x je talentovanija! Vecina igraca su potencijala bar 8, sto nije za zanemarivati, pogotovo pod kosem. E sad, gomila igraca je malo pogresno trenirana ali nista sto se ne moze ispraviti u toku sezone. Naravno, uz nenormalan trud jbg
Ovima uglavnom treba doradjivati odbrane, cim nema uticaja selektora, menadzeri uglavnom brljaju sa treningom i previse rade PA ili 1na1. Ti ces morati da radis ono sto i ja, da ih nagovaras do iznemoglosti u toku sezone da rade te odbrane, iako oni to ne zele, kako bi pri kraju sezone vise timski napredovali od ostalih, sto je moguce, s obzirom da su potencijali igraca dobri. Ovo je sve neka vrsta saveta, iz sopstvenog iskustva.
Ima nekih stvari sa kojima se bas i ne slazem. Recimo, da se tek u drugom mandatu ocekuju rezultati. Jedna sezona je sasvim dovoljna da se ekipa adekvatno pripremi, ako se dovoljno potrudis i imas uticaja na menadzere. I onda naravno kada vec dodju do 21 god i reprezentacije, odradis ostatak, to i jeste kljucno. Seti se naseg Utesnog turnira, a samo pola sezone pre toga sam preuzeo reprezentaciju. Veruj mi, dovoljno je. Sa ovim ostalim sto si napisao se uglavnom slazem izuzev koriscenja tog trening simulatora. Nikad nisam kapirao koji ce vam to, relativno je netacan, pokazuje sporiji napredak igraca nego sto jeste, ja sam svakog igraca istrenirao bolje nego sto je taj program pokazivao da moze. To je samo moje misljenje.
Sto se tice mene, zavrsio sam konacno, crkoh vise, izmori fotelja. Nisam ti bas najbolje pripremio ovu generaciju ali smatram da moze donekle da se ispravi to u toku sezone, uz dosta cimanja. Ako nista, ostali smo bar u samom svetskom vrhu rang liste, u prvom smo sesiru i dobili smo odgovarajucu grupu na EP. Sa te strane bar imas dobru pocetnu poziciju. Takodje gledacu da ti na discu napravim ceo spisak draftovaca koji iole vrede, izbacicu one bezvredne, ti ih posle razvrstavaj kako zelis, hvala nebesima pa to vise necu raditi., unakazio bih wc solju
Puno srece ti zelim, pisem ovako jer znam da ces ti postati selektor, nema tu nedoumica