Pentru un lot bun avem nevoie de 20 de jucatori antrenati calumea.
Minim, ar trebui sa ne asiguram ca avem 6 pivoti seriosi, si 6 jucatori de exterior la fel de seriosi
In sezonul 28, asa arata extrema noastra. Sigur, a avut skill-uri de inceput bune, insa daca am avea inca un jucator asa am putea spera la semifinale.
Jump Shot: marvelous ↑ Jump Range: respectable
Outside Def.: wondrous Handling: tremendous
Driving: sensational Passing: strong ↑
Inside Shot: tremendous ↑ Inside Def.: strong
Rebounding: awful Shot Blocking: atrocious
Asta era totusi la sfarsitul celui de-al 4lea sezon.
Actualmente pivotul nostru va atinge unde va la 20 pentru aruncare in caciula, si vreo 17 pentru aparare inca caciula. Aproape demn de a fi rezerva la o echipa buna
Esential este in 3 sezoane trebuie sa putem scoate jucatori competitivi.
Antrenamentul standard pentru jucatorii de exterior va fi 1v1 extreme, Presiune, aruncare din saritura. Fiecare cate un sezon. asta inseamna standard, sigur ca probabil vor trebui strecurate si pase si poate chiar aruncare de la distanta insa va depinde de fiecare jucator in parte. Se poate cu usurinta ajunge la ceva de genul:
http://i.imgur.com/d0S1RFS.png
Exemplul este real
Incercam sa ne antrenam si un conducator de joc(pentru prima data in mult timp) dar va depinde de ce obtinem in draft. Nu e mare lucru sa avem un jucator cu 13 aparare, 10 aruncare din saritura, si 12-14 la pase. Mi-as dori sa avem insa ramane de vazut.
La pivoti este extrem de simplu. Din nou, standard, 1 sezon pentru fiecare din aruncare din saritura, recuperari si aparare in caciula. Dupa 3 sezoane ar trebui sa aveti un pivot absolut decent. Sigur rezultatele pot sa varieze insa puteti fara probleme obtine un jucator cu 15/15/13/10
Vom incerca sa avem si extreme dar aici subiectul este foarte complicat si este nevoie de skilluri de inceput bune. Un exemplu ar putea arata astfel:
http://i.imgur.com/eW6QSBh.png
Ne intereseaza jucatorii foarte scunzi sau foarte inalti, de potential minim 7. Salariul lor ar trebui sa depaseasca 2500, de preferat 3000. Aveti nevoie de antrenor minim nivel 4. Pentru orice alte detalii, astept sa umpleti threadul.