BuzzerBeater Forums

BB România > [U21] Sezonul 34

[U21] Sezonul 34 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
267545.1
Date: 2/3/2015 11:04:29 AM
Overall Posts Rated:
345345
Primul thread cu un asemenea subiect care nu va ureaza inca bine ati venit. Acesta va fi un thread dedicat campaniei noastre din S34.

Inainte mici alte detalii, curiozitati si istorie. Pentru cine nu are chef, trebuia sa sariti la cel de-al doilea post direct:)

1. Acum ceva timp deja am reusit sa il draftez pe Valentin Sitaru. Dupa multa bataie de cap si antrenament, a reusit sa faca parte din lotul NT. In sezonul 27 am reusit sa draftez pe Floroiu si pe Baciu, care amandoi au primit antrenament intensiv si au reusit sa se califice pentru lotul de U21.

In mod curent, in RBBA, media de bani primita pe merchandise este 69806. Eu, care sunt in liga 2, am primit pe saptamana asta 86667. Cred ca daca as promova as bate 110 fara probleme. Asta combinat cu suprataxa introdusa acum cateva sezoane, ar putea sa va motiveze sa antrenati.

2. Am preluat U21 in sezoanele 22-23. Fara prea multe detalii, acesta a fost un dezastru. Cu jucatorii antrenati atunci, MCMXC reusea in S25 sa joace sferturile impotriva Iran si sa piarda la 3 puncte. Nu am fost foarte departe de semifinale atunci.

In sezoanele 26-27 am facut iarasi parte dintr-o perioada de antrenament si tranzitie, am avut un total de 6 victorii in ambele sezoane, am fost varza din punct de vedere al performantelor. Insa nu inseamna ca nu am antrenat, iar in sezonul 29 deja incepeau sa apara jucatorii de 20 de ani prin lotul nostru care sa ne ajute sa obtinem o calificare in optimi, pierzand atunci destul de clar in fata Estoniei.

Acum urmeaza sezonul 30, si din nou echipa noastra nu este rea. Nu se compara cu ceea ce mi-as fi dorit, dar putem lucra cu un asemenea lot.

Ideea de baza este ca ne-au trebuit de fiecare data 4 sezoane sa reusim sa scoatem o echipa buna. Pur si simplu, nu suntem suficient de multi si de interesati in antrenament pentru a putea fi competitivi sezon de sezon. Pentru asta, as dori sa pregatim mai multi oameni S34. Doar eu nu voi fi de ajuns, asta e clar.

3. Practic, avem nevoie aproximativ 10 manageri care sa doreasca sa antreneze incepand cu jucatori draftati din sezonul viitor. Nu cred ca este nerealizabil, insa cred ca este destul de greu pt noi sa reusim asta. Insa acesta ar fi obiectivul meu

Remus s-a anuntat deja impreuna cu Tokyo Maters. Eu, voi lua o echipa Utopia si voi contribui si eu. Am fi 3. Insa ne mai trebuie oameni.

Obiectivul meu este sa atingem semifinalele. Nu este asa greu, si nici complicat insa este nevoie de contributia tuturor. Cine poate sa contribuie? Oricine! Fara exceptii. RBBA, sau liga 3. Manageri experimentati sau neexperimentati. Oricine va fi, va putea face parte din acest proiect. Daca aveti orice prieten care joaca BB si este la inceput puteti sa il indrumati pe forum, daca sunteti cineva care sunteti la inceput, aici trebuie sa fiti. Este locul potrivit pentru a invatat principii de baza din joc.

Daca reusim pana la finele mandatului meu curent, reusim sa avem o generatie de 18 ani antrenata, vom continua in acest fel. Daca nu, eu personal voi renunta la tot ce inseamna NT, deoarece nu vad ce rost are daca nu incercam sa obtinem performanta si sa antrenam.

La nivel de nationala mare, nu vom putea obtine poate niciodata performante reale, deoarece pe langa ca jucatorii antrenati cu adevarat bine sunt putini, ne batem cu tari care au 500-1500 de useri. Este extrem de greu. U21, in schimb, este realizabil.

This Post:
00
267545.2 in reply to 267545.1
Date: 2/3/2015 11:23:49 AM
Overall Posts Rated:
345345
Pentru un lot bun avem nevoie de 20 de jucatori antrenati calumea.

Minim, ar trebui sa ne asiguram ca avem 6 pivoti seriosi, si 6 jucatori de exterior la fel de seriosi

In sezonul 28, asa arata extrema noastra. Sigur, a avut skill-uri de inceput bune, insa daca am avea inca un jucator asa am putea spera la semifinale.

Jump Shot: marvelous ↑ Jump Range: respectable
Outside Def.: wondrous Handling: tremendous
Driving: sensational Passing: strong ↑
Inside Shot: tremendous ↑ Inside Def.: strong
Rebounding: awful Shot Blocking: atrocious

Asta era totusi la sfarsitul celui de-al 4lea sezon.

Actualmente pivotul nostru va atinge unde va la 20 pentru aruncare in caciula, si vreo 17 pentru aparare inca caciula. Aproape demn de a fi rezerva la o echipa buna

Esential este in 3 sezoane trebuie sa putem scoate jucatori competitivi.

Antrenamentul standard pentru jucatorii de exterior va fi 1v1 extreme, Presiune, aruncare din saritura. Fiecare cate un sezon. asta inseamna standard, sigur ca probabil vor trebui strecurate si pase si poate chiar aruncare de la distanta insa va depinde de fiecare jucator in parte. Se poate cu usurinta ajunge la ceva de genul:

http://i.imgur.com/d0S1RFS.png

Exemplul este real

Incercam sa ne antrenam si un conducator de joc(pentru prima data in mult timp) dar va depinde de ce obtinem in draft. Nu e mare lucru sa avem un jucator cu 13 aparare, 10 aruncare din saritura, si 12-14 la pase. Mi-as dori sa avem insa ramane de vazut.

La pivoti este extrem de simplu. Din nou, standard, 1 sezon pentru fiecare din aruncare din saritura, recuperari si aparare in caciula. Dupa 3 sezoane ar trebui sa aveti un pivot absolut decent. Sigur rezultatele pot sa varieze insa puteti fara probleme obtine un jucator cu 15/15/13/10

Vom incerca sa avem si extreme dar aici subiectul este foarte complicat si este nevoie de skilluri de inceput bune. Un exemplu ar putea arata astfel:

http://i.imgur.com/eW6QSBh.png

Ne intereseaza jucatorii foarte scunzi sau foarte inalti, de potential minim 7. Salariul lor ar trebui sa depaseasca 2500, de preferat 3000. Aveti nevoie de antrenor minim nivel 4. Pentru orice alte detalii, astept sa umpleti threadul.

This Post:
00
267545.3 in reply to 267545.2
Date: 2/3/2015 1:23:31 PM
Carbó VB Ploiesti
II.4
Overall Posts Rated:
147147
imi place initiativa...poate va motiva cativa useri sa antreneze macar un jucator... iar daca se strang 20 useri, atunci se poate face treaba
eu voi fi unul dintre ei...
momentan antrenez postul SF (Extrema), fiindca am extras un jucator foarte bun din draft care se preteaza perfect cu pozitia asta... din pacate el are deja 19y, insa datorita faptului ca are potential 10, il pot rezolva pentru nationala mare...
pot cumpara jucatori de 18 ani fie acum, fie la inceputul sezonului urmator chiar daca voi fi tot in II.4 sau voi promova inapoi in RBBA, imi poti spune care varianta te-ar ajuta mai mult.
antrenorul meu curent e lvl 4 - dupa cercetarea forumurilor si cateva observatii personale, am ajuns la concluzia ca acesta este antrenorul optim luand in considerare factorii (pretul de cumparare, salariu, viteza antrenament) - il am de ceva timp si sunt foarte multumit de el, desi in caz de urgenta il voi putea schimba si cu lvl 5

Last edited by MCMXC a.D. at 2/3/2015 1:24:54 PM

This Post:
00
267545.4 in reply to 267545.3
Date: 2/3/2015 1:49:26 PM
Overall Posts Rated:
345345
prefer sa astept pana sezonul viitor cu noul tau proiect de antrenament pentru a ne putea ajuta. Cat despre antrenor.... Am pe cineva care asteapta dupa sezonul viitor si de distractie antreneaza cu antrenor de nivel 1... si chiar si asa jucatorul se antreneaza decent. Nu cred ca ai de ce sa investesti in antrenor prea mult. Nivelul 4 e ok.

This Post:
33
267545.5 in reply to 267545.3
Date: 2/3/2015 2:03:30 PM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Danube Delta Intl.
Eu nu pot sprijini un antrenor al nationalei Romanei care imi da poze cu niveluri in limba engleza.
Deci eu nu fac nici in romama diferenta intre senzational si minunat sau groaznic si cumplit.

Cum as putea sa pricep diferenta intre woudrous si tremendous sau awful si atrocious ?!
Cand imi vorbesti de numere e ok. Si chiar si cand vad nivelurile in romana e ok, pentru ca folosesc interfata in romana si in timp am asociat cifrele la cuvinte. Doar asa stiu ca inapt e mai slab decat mediocru.

Am avut antrenor francez de nationala multe sezoane si Omul acela s-a straduit sa ne vorbeasca romaneste. Cata diferenta de atitudine! Am putea invata macar asta de la Philou ?
Chiar nu se poate sa ne respectam limba romana ?!
Nu am pretentia sa folositi diacritice, dar macar folositi interfata in romana daca jocul o ofera.
Prima conditie ca sa performezi la nivel de nationala intr-un joc e sa ai un minim de simt patriotic sau sa poti macar demagogic sa exploatezi acest simtamant la ceilalti useri dintr-o comunitate.

This Post:
00
267545.6 in reply to 267545.2
Date: 2/3/2015 4:25:33 PM
sighet united
RBBA
Overall Posts Rated:
4949
Second Team:
Marmatia
si eu sint de acord sa ajut cum pot in acest proiect, preferabil ar fi sa antrenez pivot sau extrema de forta , cu asta m-am obisnuit

This Post:
00
267545.7 in reply to 267545.5
Date: 2/3/2015 4:44:00 PM
Overall Posts Rated:
345345
Dacian, uite ce e. Eu fac chestia din pur simt patriotic. Nu o fac nici pentru bani nici pentru faima.

SF anterior la U21:

http://i.imgur.com/6i08iPC.png

15-7
14-13
12-8
13-8
3-1

SG curent la U21:

http://i.imgur.com/19NoTWJ.png

13/9
13/12
12/6
5/5
5/3

Pivoti/Extreme de forta

5-1
7-3
5-2
16-14
13-7

6-1
2-6
4-1
13-12
12-5

This Post:
00
267545.8 in reply to 267545.6
Date: 2/3/2015 4:51:56 PM
Overall Posts Rated:
345345
Multumesc si bine ai venit!

Sa strangi bani sau sa investesti in draft daca poti. Sezonul viitor este primul sezon pentru antrenament

This Post:
22
267545.9 in reply to 267545.5
Date: 2/3/2015 6:53:31 PM
Overall Posts Rated:
690690
Prima conditie ca sa performezi la nivel de nationala intr-un joc e sa ai un minim de simt patriotic sau sa poti macar demagogic sa exploatezi acest simtamant la ceilalti useri dintr-o comunitate.

Sincer sunt de acord cu tine cu limba romana dar sunt socat sa citesc asta despre Boston Celts, omul care a facut foarte mult pentru echipe nationale. Nu inteleg cum poti sa spui ca nu are un minim de simt patrotic. Cat eforturi a facut el pentru a motiva comunitatea ro? 10 sezoane de eforturi, poate mai mult.

El scrie doua pagine de explicatii despre proiectul lui si tu n-ai nimic altceva sa spui?

Poate o sa ajut si eu pentru sezonul 34. Sper ca voi reusi sa vind Cazacu la un pret bun la sfarsitul sezonului. Pretul lui Cazacu va fi oricum budgetul meu pentru a cumpara un nou jucator de 18 ani.

This Post:
11
267545.10 in reply to 267545.1
Date: 2/4/2015 12:45:57 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
si eu as vrea sa intru in acest proiect dar dupa cum stii in RBBA este foarte greu sa antrenezi si sa mai faci si performanta sau macar sa te mentii in zona de RL. Oricum te felicit pentru ce ai facut pana acum cu nationala. In ciuda divergentelor din trecut, orice ai face de acum ai respectul meu pentru toate sezoanele trecute. nu stiu daca ar fi fost cineva asa eficient ca tine, de aici si longetivitatea mare la nationala iar credibilitatea cred ca ti s-a intarit de-a lungul timpului in loc sa ti se erodeze cum se intampla de obicei. exista o sansa ca din sezonul viitor sa ma alatur acestui proiect, avand in vedere startul dezastruos din acest sezon, insa nu pot promite nimic, sper ca totusi sa gasesti suficienti oameni cu care sa faci treaba, mi-ar parea sincer rau sa te vad plecand, dar pe de alta parte ai si tu dreptate ca nu are sens sa te chinui cand vezi ca nu reusesti sa atragi interesul la macar 10 oameni.

@Dacian Decat sa vii cu niste critici mai bine vii cu niste idei constructive. Imi pare rau sa aud asemenea pareri de la tine. Esti unul dintre utilizatorii pe care ii apreciez. Incearca sa candidezi si tu si sa vezi care sunt problemele de care te lovesti si apoi ai dreptul sa critici, desi nici dupa aceea nu este recomandat.

This Post:
00
267545.11 in reply to 267545.10
Date: 2/4/2015 3:50:04 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Danube Delta Intl.
Eu nu am criticat activitatea lui Boston, ci doar modul acesta de comunicare a calitatilor. Poate ca nu am facut-o cu suficient tact, insa efectiv m-am enervat cand am vazut ca nu inteleg nimic din acele poze. Vad ca el a raspuns deja, facand oricum efortul sa arate si numeric.
Poate ca de fapt solutia e la dezvoltatorii jocului - si aici apelez la Remus - cum am vazut in alte managere, unde alaturi de cuvantul calitatii e pus in paranteza si numarul echivalent, astfel se evita asemenea dispute sau nemultumiri.

In ce priveste activitatea lui in fruntea sau in stafful nationalei, mereu am apreciat-o si mereu am laudat-o. Iar "constructiv" nu am ce sa spun - el e mult mai pregatit decat voi fi eu vreodata in acest joc. Am tot respectul pentru munca lui si daca mi se va cere ajutorul la un moment dat (cu antrenament) imi va fi greu sa refuz.
In generatia anterioara eu am avut 2 din titularii de la U21.

Totusi momentan am dificultati in a antrena jucatori noi, incerc sa-i cresc pe cei 3 care ii am, si inca ma simt ineficient cu ei...