Nu zdarof bernai. Naujas sezonas isauso ir stai velgi prasideda idomiausias buzzerbyterio dalykas, trenerio rinkimai. Praita sezona juoko forma pabandes sudalyvauti u21 pamaciau kad zmones net suprasdami mano ironija (ne visiem aisku lemta) palaike mane (gal but del to kad kiti kandidatai ju netenkino)
Taigi, buzzerbyteri zaidziu keleta sezonu, patreniruoju truputi zaidejus, sioki toki ziniu bagazeli turiu sukaupes, bendrauju po siai dienai su labiausiai patyrusiais sio zaidimo menedzeriais, ziniu trukumu tikrai nesiskundziu. Kodel nusprendziau dalyvauti NT rinkimuose? Manau pribrendo reikalas kazka idomesnio pabandyti, o ir laisvo laiko artimiausius keleta menesiu tikrai turesiu daug. Kazka keisti tikrai neplanuoju, gal tiesiog daugiau gilinimosi i varzovus, ju taktikas, kas be ko ir draugisku rungtyniu nepamirsciau susitarti. Kai kurie tikriausiai klaus O KAS TAVO STABE, TU VIENAS NIEKO NEPADARYSI!"£$%$$"$" susideginkit su savo stabais, jei man kazko reikes as paklausiu pas tai ismanancius, nematau prasmes apsikraut tiek save tiek kitus problemomis.
Manau daugiau neverta kazka rasyt, noresit paklausit, noresit apsauksit. Svarbu jei nebalsuosit uz mane, nebalsuokit ir uz kitus klounus.