BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
55
269444.2 in reply to 269444.1
Date: 4/29/2015 8:46:59 AM
Overall Posts Rated:
116116
Pozdravljeni!

Kot kandidat za selektorja članske reprezentance bi se rad zelo na kratko predstavil tistim, ki me še ne poznajo ter opisal moj program oz. načrt za repko.

Po sedemnajstih sezonah igranja, med katerim sem izkusil vse nivoje lig ter štirih mandatih kot U21 selektor sem se odločil za kandidaturo članskega selektorja. Kdor je sledil moji zadnji U21 avanturi, je mogoče na forumu zasledil, da mi je takrat pošla motivacija za vodenje katerekoli repke. Razlog je bil v odsotnosti "ekipe" oz. ljudi, ki mi dajejo podporo pri vodenju repke ter so moji najožji sodelavci. Konec koncev je to družabna igra.

Prej sva to počela z Zippotom (KK Skica), ki se je zaradi pomanjkanja interesa umaknil iz igre in tudi moja reprezentancna zgodba je bila takrat zaključena.

Zdaj pa sta se "našla" dva člana, ki sta v igri še dlje kot jaz in s katerima bi mi bilo v veliko veselje peljati naprej ta projekt: Elan in copatar. Oba z mano delita navdušenje nad reprezentanco, kar je konec koncev najpomembneje.
Kako pa načrtujem popeljati Sloveniji na vrh reprezentanc?

Ključ so bili in vedno bodo požrtvovalni menedžerji, ki dajejo interese repke vsaj ob, če ne celo nad interese svojega kluba. V svojem prvem mandatu bi rad okoli sebe zbral takšne menedžerje in mislim, da je začetek odličen.
V samo enem mandatu seveda ne morem narediti čudežev, zato si je treba takšen projekt zastaviti malo bolj dolgoročno in če bi vi kot volilci bili zadovoljni z delom, bi ga seveda nadaljeval skozi več mandatov.
To je bistvo mojega programa. V nitki za debate pa bom z veseljem odgovoril na kakršnakoli vprašanja!

This Post:
11
269444.3 in reply to 269444.2
Date: 5/2/2015 9:08:13 AM
Pepy team
II.3
Overall Posts Rated:
1515
Imaš moj glas