BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Otteluanalysaattori

Otteluanalysaattori

Set priority
Show messages by
This Post:
77
270804.1
Date: 6/1/2015 1:37:17 PM
Zwölf
II.4
Overall Posts Rated:
687687
Second Team:
Zwölf 2
Nyt olis mielestäni vihdoin aika julkaista ensimmäinen versio kehittelemääni otteluanalysaattoria! Valitettavasti ohjelma on vain excel-tiedostona (2013-malli, vanhemmilla voi joitain komplikaatioita olla) tällä erää, koska en yrityksistä huolimatta saanut sitä vietyä openOffice-muotoon (tähän jeesiä?). Toiseksi ohjelman käyttö vaatii pääsyä BuzzerBeaterin otteluiden otteluselostuksiin, mikä lienee yhä mahdollista vain supportereille(?). Otteluselostus on siis pelin play-by-play-selostus ja se löytyy otteluiden yleiskatsaussivun oikean yläkulman drop-down-valikon kautta.

Tämä ohjelma on se, jonka avulla nuo maajoukkue-puissa nähdyt tilastopläjäykset on tuotettu. Kyseessä on varsin karkeasti ja väkisin tehty taulukkolaskentatyökalu, johon aina kopioidaan yhden ottelun otteluselostus kerrallaan. Siksi mm. tiedostokoko on 25 MB (verrattuna esim coachParrot 7,5 MB). Tämän takia ohjelman aukeamiseen ainakin itsellä kestää välillä jopa 20 sekuntia. Lataus linkin takaa kesti noin 3 min, kun kokeilin.

Ohjelmassa varmasti on yhtä sun toista fibaa ja epätäydellisyyttä. Niitä on tarkoitus lähteä korjaamaan myöhempiin versioihin, jos kiinnostusta tähän työkaluun löytyy. Korjaamisen mahdollistaa vain palaute, jota olisi mukava saada niin hyvässä kuin pahassa tai vaikka ongelmatilanteessa.

Otteluanalysaattori (versio 15.5.2015): http://www.filedropper.com/otteluanalysaattori1552015

Toivottavasti tämä ohjelma hyödyttää teitä BB-toverit! (g)

Poll:  Mikä seuraavista kuvaa suhtautumistasi tähän apuohjelmaan?

Tosi hyödyllinen!
Melko hyödyllinen.
En minä tämmösiä ohjelmia osaa/tarvi/jaksa käyttää
Tällaiset tilastot ei kiinnosta.
En pysty käyttämään teknisistä syistä.
Supporteri puuttuu, en näe otteluselostuksia.
Mikään ylläolevista ei osu, siispä kommentoin...