BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.22 > Season 32

Season 32

Set priority
Show messages by
This Post:
11
271942.5 in reply to 271942.3
Date: 8/4/2015 4:28:24 AM
Overall Posts Rated:
3030
Ξεκινάει λοιπόν σιγά σιγά η νέα σεζόν..καλή ''χρονιά'' να έχουμε και καλορίζικος ο νέος ''ισχυρός'' του ομίλου με τον PAO, όπως και οι υπόλοιπες νεοφερμένες ομάδες.
Στο ρόστερ της ομάδας μου φέτος προσταίθηκε μπόλικη εμπειρία και..ηλικία, με τις μεταγραφές των Pavlović, Kulavicius και Arvara, οι οπόιοι σε συνδιασμό με την παραμονή των Esteve και Gunn, συνθέτουν μια πεντάδα...γερόλυκων. Βέβαια ο πρόεδρος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας ακόμη μεταγραφής, εάν βρεθεί κατι καλό στις θέσεις των ψηλών.
Όσον αφορά το ντραφτ, μια απ' τα ίδια και για μένα Χριστόφορε...ενώ θα ήθελα κάποιον ψηλό, μου ήρθαν τρεις γκαρντ και μάλιστα με χαμηλές προοπτικές. Ο ένας εξ' αυτών, ο Stilianos Drainakis, με εντυπωσίασε μόνο για το ύψος του (2,11μ, SG), αλλά από προσόντα...λίγα πράγματα όπως και οι άλλοι δύο. Εν πάσει περιπτώσει, θα τους δώσω κάποιες ευκαιρίες, όπως συνηθίζω άλλοστε με τους μικρούς, αλλά δεν περιμένω και πολλά...
Στην κλήρωση του κυπέλλου τώρα, τα πράγματα και για μένα δεν πήγαν πολύ καλά...θα κοντραριστώ με ομάδα Γ' Εθνικής και μάλλον το πρόωρο αντίο από τον θεσμό ισχύει και για μένα.
Αυτά προς το παρόν, άντε καλή μας αρχή!

This Post:
00
271942.9 in reply to 271942.8
Date: 8/5/2015 3:33:03 AM
Overall Posts Rated:
1919
εχω ριξει πολυ γελιο με το post αυτο! λοιπον εχω και εγω να πω πως η ομαδα μου μετα απο μια τριετια λιτοτητας ξαναβγηκε στις αγορες και ενισχυθηκε... θα δωθει μαχη για την ανοδο και ασ νικησει ο καλυτερος και ο λιγοτερο γκαντεμης!!!