BuzzerBeater Forums

Help - Slovenšcina > Novinec

Novinec

Set priority
Show messages by
From: berny
This Post:
00
272961.1
Date: 8/14/2015 11:40:00 AM
Overall Posts Rated:
00

Lep pozdrav

Sem novinec v buzzerbeaterju in rabim pomoč pri dvorani taktiki treninga osebja in igralcev

Taktika : osnovni , hiter prenos žoge ,organiziran napadi se uporabljajo če imaš dobre igralce na vseh položajih ali morajo branilci imeti visok skill v podajanju ? Tesno pokrivanje in mož na moža je najbolje uporabiti proti ekipi ki igra hiter / počasen ritem ali igro pod košem,..?

Dvorana : Trenutno sem v III ligi in me zanima če se mi splača razširjevati dvorano ali ne ? In katere sedeže je najbolje prvo zgrajene posebne lože ,ob igrišču,..? Pa še ,če razširujem dvorano 14dni in imam v teh 14dneh 2 domače tekme bom imel kaj manjši obisk zaradi razširjenja ?

Osebje : Če kupim predcednika za javnost stopnje 5 bom imel več prodanih reklamnih izdelkov ? Kako se pozna trener stopnje 4 do 7 pri 18-20letnih igralcev če trenira OI in B na teden ? Ali lahko trenirancu če trenira met iz razdalje dvigne skill tudi iz meta iz skoka ali met pod košem ?

Igralc : Imam 5 igralcev starih od 18-20let trenerja 4 stopnje kako razporedim tekme/taktiko/odigrane minute da bojo imeli vsi do petka 48min+ npr :
igralec 1 igra v soboto na OI poziciji nima nobene rezerve in menjave (da dobi 48min igre)na B pa igralec 2 igra v prvi igralec 3 je menjava igralcu 2 v torek igrata igralca 4 in 5 na poziciji OI igralec 3 igra v prvi postavi igralec 2 je menjava igralcu 3 na poziciji B v čet igrajo samo igralca 4 5 in igralec 2 oz 3 ki še nima odigranih 48min+

Kakšno nastavitev naj nastavim v teh 3 tekmah da trener odloča strogo po prednostnem seznamu ali prednostni seznam do konca zadnje četrtine,.. in naj igrajo ali na klop ? In na kaj naj bom pozoren pri igralcih(skili)?

Vprašanje za veterane ,če bi znova začeli igrati buzzerbeater kaj bi storili ?(kupili igralce,razširljali dvorano,šparali 2 sezone z prvotno ekipo,..) ?

Se vam že vnaprej zahvaljujem za odgovore :)

This Post:
00
272961.2 in reply to 272961.1
Date: 8/15/2015 2:48:40 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Glede taktike, pri teh igralcih niti ni toliko pomembno, proti botom boš itak zmagal, proti ekipam s sestavljenimi ekipami pa zaenkrat velikih možnosti nimaš. Dvorano se seveda izplača nadgrajevati, saj je to naložba za prihodnost in ne izgublja na vrednosti. Glavno kar moraž zdej naredit je, da si izbereš 3 mlade igralce s solidnim potencialom in jih treniraš. V 3-4 sezonah bodo ob primernem treningu ti igralci brez težav postali del tvoje prve postave in ti pomagali v boju za napredovanje (do takrat boš verjetno tudi nekaj našparal da jim boš dodal 2-3 veterane iz trga).

Kar se tiče predstavnika za stike z javnostjo - se ne izplača, vsaj ne še zdaj. Plača se ti ne bo pokrila z tem kar boš od njega pridobu. Trenerja je "idealno" da dobiš vsaj stopnjo 5, za enkrat pa če je predrag lahko tudi z 4. stopnjo, pa potem kupiš 5. ko boš le lahko.

Za 48 minut mora igralec imet primarno pozicijo + menjava + rezerva, obenem pa ne sme biti preveč igralcev v menjavi brez določenih pozicij, ker potem lahko v primeru da visoko zmaguješ, na koncu ta igralc gre na klop in je zamenjan. Kmalu boš dubu filing kako to hendlat.

Bi se še razpisu, pa se mi mudi, sem pa prepričan da bo kdo drug si vzel čas za malo daljši spis, drugače pa ti jaz jutri/pojutrišnem malo več napišem.

LP

This Post:
00
272961.3 in reply to 272961.2
Date: 8/15/2015 5:18:45 PM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
Jaz bi dodal le to, da tukaj potrebuješ malce več časa, da si sestaviš ekipo, postaviš dvorano itd... To ni igra kot recimo travian ali vojna plemen, kjer plačaš in si v dveh tednih lahko top igralec... Smo ko pa osvojiš igro, te pa redno zasvoji vsaj mene je...

This Post:
00
272961.4 in reply to 272961.3
Date: 8/16/2015 5:02:40 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Če že primerjamo z ostalimi igricami, vsaj zame je največja prednost BBja to, da ti ni treba stalno viseti gor in da ne zmaga najaktivnejši. Če nek teden npr. nimaš časa čisto nič nastaviš postave za vse 3 tekme max pol ure in nisi v nobenem minusu.

From: berny

This Post:
00
272961.5 in reply to 272961.4
Date: 8/16/2015 7:23:17 AM
Overall Posts Rated:
00
Hvala obema zanima me pa še do katerega leta lahko treniram igralca če ima potencial greje klop star pa je 18-20let ali pa superzvezdnik če imam trenerja stopnje 4 , 5 ali 6 ? Kateri trening se ne/splača trenirati npr VDŽ PRO na OI in B poziciji ali lahko dobi VDŽ tudi če trenira PRO ?
Ali se splača trenirati igralca višine 5-9 do 6-4 OI B skok in OM če je star 18-20let za repke da je vse stranski ali pa bolj def igralec če se naštimam trening na C / KC skok in igra na teh pozicijih kot da bi OI B ( 40%) kajti bi rabil več časa za napredek ali je pomembna višina ?
In zadnje kaj se gleda pri hiter prenos žoge osnovni in org napad in sevedad tesno pok. kaj morajo imeti igralci za te 3 taktike dobro pod,.prodi,..oziramo najbolši counter pick obrambe?

From: KOMET123

This Post:
00
272961.6 in reply to 272961.5
Date: 8/16/2015 12:33:59 PM
Overall Posts Rated:
202202
Nepisano pravilo, ampak jst nekako tako treniram:
1. Potenciali od 1-4: se ti ne splača trenirat
2. Potencial 5 in 6 (ključni igralec ekipe in zvezdnik): 3 do 4 sezon
3. Potencial 7 in 8 (zvezdnik več let, supertvezdnik): 4 do 6 sezon
4. NKI, večno slaven, najboljši vseh časov: 6+ sezon

Mogoče s z mano kdo ne strinja, ampak vsak malčk po svoje trenira, tako da...

Last edited by KOMET123 at 8/16/2015 12:34:21 PM

This Post:
00
272961.7 in reply to 272961.6
Date: 8/16/2015 1:17:50 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Morda boš vedel - koliko TSP približno doseže ključni igralec ekipe?