Glede taktike, pri teh igralcih niti ni toliko pomembno, proti botom boš itak zmagal, proti ekipam s sestavljenimi ekipami pa zaenkrat velikih možnosti nimaš. Dvorano se seveda izplača nadgrajevati, saj je to naložba za prihodnost in ne izgublja na vrednosti. Glavno kar moraž zdej naredit je, da si izbereš 3 mlade igralce s solidnim potencialom in jih treniraš. V 3-4 sezonah bodo ob primernem treningu ti igralci brez težav postali del tvoje prve postave in ti pomagali v boju za napredovanje (do takrat boš verjetno tudi nekaj našparal da jim boš dodal 2-3 veterane iz trga).
Kar se tiče predstavnika za stike z javnostjo - se ne izplača, vsaj ne še zdaj. Plača se ti ne bo pokrila z tem kar boš od njega pridobu. Trenerja je "idealno" da dobiš vsaj stopnjo 5, za enkrat pa če je predrag lahko tudi z 4. stopnjo, pa potem kupiš 5. ko boš le lahko.
Za 48 minut mora igralec imet primarno pozicijo + menjava + rezerva, obenem pa ne sme biti preveč igralcev v menjavi brez določenih pozicij, ker potem lahko v primeru da visoko zmaguješ, na koncu ta igralc gre na klop in je zamenjan. Kmalu boš dubu filing kako to hendlat.
Bi se še razpisu, pa se mi mudi, sem pa prepričan da bo kdo drug si vzel čas za malo daljši spis, drugače pa ti jaz jutri/pojutrišnem malo več napišem.
LP