Davno nisam čitao naše forume sem ligaškog pa rekoh da prelistam teme. Jedna od zanimljivijih, ali nažalost prevremeno završila "na aparatima".
Ja sam veliki obožavalac Los Anđeles Lakers-a i naravno, omiljeni igrač mi je Kobe (nego) Bryant. Nažalost, previše se istrošio i telo ga više ne sluša kao nekad, ali nadam se da će uspeti da prebaci košarkaškog znanja ovim klincima koji su došli.
Što se tiče ostalih timova, moram da kažem da ni ja nešto ne volim Spurs-e, cenim ih naravno, ali su mi nešto antipatični. Jeste to timska igra, ali mi nešto smetaju njuške poput Parkera i Đinobilija.
Warriors-i? Ne znam šta reći. Ceo košarkaški svet je poludeo za njima, nadam se da će Curry da izdrži ovaj tempo i da neće da se nađe neka budala da ga izlomi. Ipak se World Peace vratio, a on je malko tanji sa živcima pa sumnjam da će da istrpi da ovaj kroz reket kotrlja loptu po parketu.
James? I on me nešto nervira pa nemam šta da kažem za njega.
:)
Što se tiče naših igrača, mogu da konstatujem da postaju važan šraf u svojim timovima, jedino mučenog Marjanovića sisa vesla na treningu
(https://www.youtube.com/watch?v=56S1IWcc-Oc) i ne puštaju ga mnogo u igru. Valjda će i to da se promeni...
Toliko od mene za sad, ipak dugo nisam pisao po forumu pa sam se malo i umorio, a i misli su mi razbijene što se da primetiti i po postu...
Sportski pozdrav.