BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Pepan55
This Post:
44
274505.2 in reply to 274505.1
Date: 11/10/2015 4:39:54 AM
Overall Posts Rated:
3939
Zdravím všechny BB nadšence,

přihlásil jsem se do voleb z těchto důvodů:

1. Není mi lhostejný osud našeho NT, proto bych byl nerad aby se tu každé období střídali trenéři vždy podle toho kdo najde odvahu se do voleb přihlásit než, že by měli nějakou dobrou vizi

2. Náš NT v současné době prožívá velkou krizi, což je dle mého názoru ideální čas na to, aby zodpovědnost převzali méně zkušení manažeři a pokusili ho s pomocí těch zkušenějších dostat zpět na výsluní

3. BB mě baví a NT by byl pro mě určitě velkým zpestřením

Vize:

Jelikož nemám žádné předchozí zkušenosti s NT budu určitě potřebovat hodně pomoci. Nicméně nejsem alibista abych fungoval jen jako nějaká figurka a nechal za sebe dělat veškerou práci ostatní. Mým cílem je dohodnout se se zkušenějšími manažery na novém způsobu trénování, především pak u podkošových hráčů, kde cítím největší slabinu. Dále bych chtěl, aby hráči v NT byli rozmanitější, co se týče rozložení skillů. To by následně umožnilo používat více taktik. Také bych chtěl obnovit skautování hráčů ostatních NT, podobně jako to dělal Rwystyrk.
Nakonec si nechávám komunikaci s komunitou. Tu určitě nepodceňuji. Před sezónu by měl být přehled hráčů v NT standardní záležitostí. Dále informace o nadcházejícím soupeři a o průběhu posledního utkání jsou pro mě standardem. Další komunikace bude záležet na dalších potřebách.

Cíle:

Výsledkové cíle si v současné době netroufám stanovit, jelikož neznám přesnou kvalitu našeho týmu. Největším cílem pro nadcházející sezónu je tedy pro mě stanovení nového formátu tréninku NT hráčů a jeho zavedení do praxe.

Toť asi vše, pokud jsem na něco důležitého zapomněl, tak to prosím omluvte. Určitě vám případné další otázky zodpovím na jiném odpovídajícím vlákně.

Pepan55