BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 kapitányjelöltek bemutatkozása

U21 kapitányjelöltek bemutatkozása (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
276846.2 in reply to 276846.1
Date: 2/18/2016 5:27:40 AM
Overall Posts Rated:
3131
Üdv mindenkinek!

Látva a meglepő érdektelenségét az U21-es kapitányi posztnak a jelentkezők számában, biztonsági megoldásként jelöltettem magam:) Annak, aki nem ismer (meg aki már nem emlékszik rám): visszatérő játékos vagyok, korábban a 3. szezontól kezdve voltam menedzser számos szezonon át. Mindig szívügyem volt a magyar játékosok nevelése, ezt a saját csapatomban is mindig követtem (általában színmagyar csapatot tartva), illetve az U21-es válogatott melletti munkámmal. Kezdetben irányítók megfigyelője voltam, majd kipróbálhattam magam szövetségi kapitányként is a "kicsiknél". A későbbiekben is vállaltam scout munkát, azonban az Utopia bevezetése körüli időkben fokozatosan elvesztettem az érdeklődésemet, nem utolsó sorban a fórumon zajló csatározások és egy sikertelen kapitányi pályázat miatt. Most újra itt vagyok, újult erővel.

Most kezdtem újra, de elég egyszerű volt leszűrni egy-két dolgot: az edzésrendszer nem változott jelentősen az elmúlt 5 szezonban, ellenben az emberek érdeklődése tovább csökkent. A fórumot leginkább a kihalt szóval tudnám jellemezni. Ebben a közegben nem tudom, milyen eredményt lehet elérni az edzésről való meggyőzésben. Mivel nem ismerem a jelenlegi játékos felhozatalt, nem is lehet előre jósolni semmit.

Mint látható, nem vagyok felkészült jelölt, sőt. Azért indultam el, hogy valaki legalább legyen. Ha akad a válogatotthoz közelebb álló jelölt, induljon!