Malo sem brskal po mojih starih ligah, pa obujal spomine... V tej ligi sem prezivel najvec casa, v 30. sezoni pa sem si jo tudi podredil :) Vidim, da se na zahodu ni kaj dosti spremenilo: Twisted Shadows se naprej vzgaja "ciste igralce" in to pocne ze uhuhu casa (kar pomnim). Tako, da (Wadeinator, moj nekdanji soligas ;)) to ni nek zelenec ;) Vidim, da sta Kancilja in Anzic lepo dozorela. Mi je tudi usec, da zmagujes z 3 igralci (drugi niso nek presezek, ampak mi je to zelo usec). Potem imamo noobs united, ki ze use od prihoda v III.10 ligo ni spremenil okostja ekipe. Omenil bi se Bogojino, ki pa tudi ne spreminja okostja ekipa. Malcek je izboljsala svoje centre in v svojih vrstah zadrzala Quaida in temu dodala playmakerja (Dubravica), a bi se moral trener malce bolje poglobiti v svojo taktiko, ker ekipo ima vec kot dobro )n lahko naskakuje celo naslov.
Na vzhodni strani pa prepoznam le KK Strazo, ki pa je, kot izgleda, v "stecaju". Nekdaj je imela zares dobro ekipo in le sreca me je resila v 30. sezoni pred porazom v koncnici proti njim (ni nastavil ekipe). Z vzhodne strani poznam sicer se TheHeatles, ampak iz Ii divizije.