Ahoj komunito BB,
rozhodl jsem se ucházet o vaší přízeň ve volbách na trenéra naší repre. Jednak proto, že se Pepan rozhodl nepokračovat a nechci nechat náš nároďák na holičkách. Dalším důvodem bylo, že už pro mě osobně uzrál i čas. Získal jsem pár zkušeností jakou skaut U21/NT.
Co ode mě můžete očekávat?
1) chci hned od začátku co nejvíce podchytit kvalitní trénink mladíků, tzn. pokud nezaujme trénink pro NT majitele draftovaného hráče, pokusit se co nejrychleji dostat hráče k prověřenému manažerovi
2) po celou kariéru hráče trénink pod trenérem 6 (tohle je hrozně důležité, samozřejmě jsem ochotný akceptovat max. 1 sezónu trenéra 5, než majitel sežene dostatek financí na pořízení lepšího)
3) postupné omlazování kádru, naši nejlepší hráči bohužel stárnou a je čas trochu do toho zdravě říznout, samozřejmě dokud bude o co hrát, budu se snažit stavět to nejlepší, co máme
4) můžu skoro najisto slíbit, že se mnou nebudou žádné převratné výsledky, tedy pokud nejste ochotní si počkat 8-10 sezón, protože moje cíle směřují tímto směrem
5) bude pokračovat spolupráce s Pepanem, který převezme roli skauta, pokud by se našel někdo další s chutí, časem a zapálením je vřele vítán, určitě pro něj vhodnou úlohu najdu
6) chci v horizontu nastíněném výše (max 10 sezón) dostat naší NT na top úroveň, samozřejmě nemůžu slíbit, že se mi to povede, ale klíčem k úspěchu je pokusit se správným tréninkem vymáčknout z hráčů co nejvíce + každá drobnost jednotlivých manažerů je důležitá, jako třeba trénink „veteránů“ trenérem se speckou, pokud má soukolí NT fungovat každý jeho jednotlivý článek má svůj nezastupitelný význam!
7) chci, aby NT bylo zábavou pro všechny, bez ohledu na dřívější kontroverze u mě má každý dveře otevřené
Nic víc mě aktuálně nenapadá, kdybyste měli jakékoli dotazy moc rád je zodpovím v příslušném vlákně.
S pozdravem
vajns