Pozdrav ljudi!
Kasnim sa svim i svacim u vezi u21, ali sam imao toliko obaveza da je dobro da sam ista stigao :) Pre svega da cestitam Maretu na selektorskoj fotelji i da mu pozelim mnogo uspeha :)
Sto se tice drafta, zalepljene su liste na google disk skautima kojima su igraci napunili 20 godina i koje sam ja preuzeo. Nadam se da se slazu da prate ove igrace od 18 :) Sada imamo program koji je napravio Spaciulis pa skautiranje nije uopste tesko. Ja sam upravo poslao 122 poruke za nekih 2-3 min :D
Skauti za ove od 18 su: PG/SG Spaciulis, SF - Andra, PF/C - Marko Rodic (zaboravih koji je nick :S )
Sto se tice ove sezone, cilj je prvenstveno da se kvalifikujemo na SP, a za posle cemo videti :) Vidim da ce biti muke sa formom, ali osim nedostatka potencijala (najvise pod kosem) ova generacija nije tako losa. Bilo bi fino da udjemo na SP i prodjemo prvu fazu, a sve ostalo je bonus...ipak se ne desavaju cuda svake sezone (vec svake druge :D )
U barazu smo sa Argentinom, Filipinima i Tunisom. Tunis smo nakantali, kao i sto se ocekivalo, ali ce nam pravi protivnik biti Argentina, koja nije ni malo losa ekipa, ali bas kubure sa formom.
Budite uz u21 sutra u 19.30h - mec je sa Filipinima