ce s-a intamplat la israel. m-am uitat la ce a jucat in ultimele doua meciuri si am concluzionat ca
inainte de mecia avut meciuri cu adversari inferiori: concluzie va incerca sa joace rapid
in cele doua meciuri a jucat look inside si run and gun. concluzie:am dedus ca noi fiind si cu rank scazut si cu echipa overall sub ei ne vor ataca tot rapid. astfel am ales sa ghicesc pe rapid.
overall a fost un risc fair, fara ghiceala nu puteam sa ne apropiem valoric de ei si asta ar fi fost suficient , fiindca riscul de a ghici si zona pe unde ne ataca ar fi fost ceva de genul dublu sau nimic.
in ceea ce priveste echipa noastra. in speranta ca i-am fi ghicit, iar ghiceala ne0ar fi crescut apararea, pentru a nu ne expune la riscul cat mai multor posesii (i.e. ritm rapid cum vroiau) am ales sa jucam slow. mai mult am optat pt tactica de interior fiindca desi parea telefonat ca vom ataca pe interior dat fiind formele si jucatorii, israel nu s-ar fi riscat sa ne ghiceasca de niciun fel.
pe scurt. am folosit o strategie de tip david, potrivit lui david vs goliath
pentru entuziasti ai sportului si economiei, recomand acest articol
http://smartfootball.blogspot.ro/2009/05/david-strategies-and-goliath-strategies.html
His basic premise is that Davids all too often fall into the trap of playing Goliath's game, which is rarely going to lead them to victory: there's a reason that Goliaths are Goliaths and Davids are Davids. Instead, they should do something unique in cazul de fata, jucand lent si cu ghiciala am jucat atipic pentru o echipa mai slab cotata.
iar strict pe partea de selectie de jucatori am selectat jucatorii pe interior care au avut mai mult od, respectiv 3-4 trepte peste rezerve, in asa fel incat sa faca fata defensiv, sperand ca boostul pe ghiceala va compensa pe recuperari.
ce s-a intamplat. per total am excluzand liberele care au fost aceleasi de ambele parti (16 de caciula) am avut 10 posesii in plus fata de ei.
e usor de urmarit ca am avut acelasi nr de interceptii, dar ei au avut 5 turnovers mai multe decat noi 16 vs 11, care sunt posesii moarte returnate noua direct. principalii faptasi au fost C si PF advers cu 3 respectiv 6 greseli de acest gen, in mare masura datorita apararii exterioare a PF si C romani, coroborata cu ghiceala. cu acele posesii in plus, si cateva recuperari ofensive am iesit net superior fiindca am avut mai multe ocazii.
titularii au jucat mai mult decat ma asteptam dar a fost spre binele nostru fiindca rezervele nu au facut fata.
pe scurtper total am ghicit corect, in anumite privinte previzibil fiindca adversarul nu avea de ce sa fie agresiv, si i-am surprins fara sa tocam din entuziasm. nu stiu cati o sa mai prindem asa fiindca si ei daca ne depisteaza abordarea de genul de mai sus s-ar putea sa pluseze.
cam atat pentru azi. revin cu info dupa antrenament, inainte de meci pt a lasa aici sectiunea "inainte de meci"
sunt multe aspecte ale nationalei netratate dar ma voi apuca de ele la un moment dat,respectiv ce am promis ca overview despre actualul lot insa nu am mai mult timp momentan. la un moment dat voi face un inventar personal al jucatorilor si abia dupa ma voi adresa catre comunitate pentru ajutor lamuriri. o luam treptat