BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ogi
This Post:
00
281310.2 in reply to 281310.1
Date: 8/30/2016 8:30:02 AM
Overall Posts Rated:
172172
Lale za doživotnog !!!

From: Oziris
This Post:
22
281310.3 in reply to 281310.2
Date: 8/30/2016 4:25:27 PM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Kao što možete od jutros da vidite kandidovao sam se za selektora mlade reprezentacije i pošto sam svestan da me mali broj ljudi zna trebalo bi da se predstavim.
Zovem se Marko, a na BB-u Oziris. Igram igricu nekih 7-8 sezona od kojih oko 5 aktivno. Moj tim je Sutjeska BDP i u III.1 ligi sam. Od početka sam kao fokus u igrici imao trening mladih igrača, mada trenutno imam i jednog okej igrača sa potencijalom 10. Do sada sam imao jednog mladog reprezentativca, a sledeće godine ću verovatno imati i drugog.

Pomažem mladoj reprezentaciji 4 sezone unazad i imam želju da se oprobam i kao selektor. Hteo sam i pre 2 sezone da se kandidujem, ali sam odustao, jer sam mislio da je prerano, ali sada eto prilike kada Lale očajnički, ali zasluženo vapi za odmorom. Ako bih postao selektor voleo bih da trenutni skauti nastave da obavljaju taj posao i da se ne menja tim koji radi, eventualno, ako ima onih koji bi pomogli, da se proširi. Ukoliko bi i Lale pristao da bude savetnik i jedan od skauta, kao neko ko ima brojne uspehe iza sebe, bila bi izvršena samo mala rokada među nama i verujem da bi nastavili zajednički da ređamo uspehe kao i prethodnih sezona.

Za kraj bih samo istakao i to da, ukoliko se kandiduje neko od starijih i iskusnijih igrača od mene mislim da bi bilo korektno da povučem kandidaturu i "sačekam svoj red". To ću i uraditi ukoliko bude takva situacija.

Toliko od mene. :)

This Post:
66
281310.4 in reply to 281310.1
Date: 9/1/2016 9:05:41 PM
Pobesnele Krave
II.4
Overall Posts Rated:
4444
Pozdrav BuzzerBeater Srbijo!

Nedavno sam poslao kandidaturu za selektora nase mlade reprezentacije. Na BB forumima malo pisem, tako da me vecina vas ne poznaje. Student sam, a pored toga pisem kolumne za jedan kosarkaski portal. Volim kosarku i rock muziku. No, to je manje bitno, ono sto je bitno da ovu igru igram sve ukupno nekih 15ak sezona, od cega aktivno poslednjih 6 sa mojim Pobesnelim Kravama. Vec neko vreme sam razmisljao da se kandidujem, ali mislim da nisam imao iskustva za to, sada sam poprilicno siguran da imam znanja i iskustva da se okusam na mestu selektora, cisto da pokusam. Svestan sam da ovde postoji mnogo ljudi koji imaju vise iskustva od mene, tako da mi nece biti zao koga god od iskusnijih odaberemo.

Posle Laleta, nije nimalo lako preuzeti ovakvu reprezentaciju, to svako od nas koji smo se kandidovali vrlo dobro zna. Posle Laleta koji je osvojio sve sto se moglo osvojiti, vrlo tesko ce biti za onome ko ga zameni. Tesko ce biti i iz razloga jer su sa Srbijom uvek velike ambicije, uvek je cilj osvojiti sve. Ja vam ne mogu obecati osvajanje medalje, ne mogu vam obecavati kule i gradove. Sve sto mogu obecati je da cu dati sve od sebe, biti stalno tu, uvek odgovarati na svacije poruke, i dati svoj maksimum, i potruditi se da rezultat toga bude uspeh nase mlade reprezentacije.

Bice ovde dosta posla za novog selektora, vrlo je tesko voditi mladu reprezentaciju.
Sto se mene tice zadrzao bih sve trenutne skaute, ako bi oni hteli da ostanu naravno. S tim sto bih u strucni stab doveo jos neka nova lica, jer smatram da nam treba sveza krv. Jos nesto sto bih trebalo da se postuje bila bi aktivnost, na nekim grupnim chatovima bi redovno sazivao sastanke strucnog staba na kojima bi smo pricali ovo svih problema nase U21 reprezentacije, bukvalno o celokupnom radu naseg tima. Dok ce i javnost imati priliku da sve javno iskaze ili predlozi.

Svestan sam da u bitku ulazim kao potpuni autsajder, ali vredi pokusati. Kao sto sam vec rekao, ko god dodje mislim da ce nasa zemlja imati velike uspehe.

Hvala sto ste izdvojili vreme da procitate moje predstavljanje! Sportski pozdrav!