Ти като един от най-ярките представители на "бъзър-неграмотните мениджъри" съм сигурен, че ще продължиш с неадекватните си изяви по форумите.
Ще ти перефразирам това, което nikito имаше предвид с това, че си развива сериозно отбора от 5 сезона, защото вече сме се уверили, че четенето с разбиране не ти се отдава. Преди това не е бил много активен и сериозен по отношение на играта, а стана такъв в последните 5 сезона и беше достатъчно искрен да го каже, което му прави чест.
Бях ти отговорил на въпросите в темата за дебатите, но ти ми изтри поста, затова пак ще си направя труда да ги коментирам. Как се предполага да е запознат с играчите, с които разполагаме преди да се е кандидатирал и да е избран за треньор? Отговора ти ми е ясен, но и на него му бях дал коментар, който очевидно не ти беше харесал.
Цели си поставя, бъди сигурен и то високи.
Много скоро ще стане ясна и истината за свършената работа от "великолепния" през последния мандат треньор на U21, не се безпокойте (това се отнася до всички).
И да, времената се смениха. "Бъзър-неграмотните мениджъри" вече не са начело нанационалните отбори. Първия пример беше с Националния отбор, където веднага след твоето изчезване нещата тръгнаха нагоре. Сега ще има известен спад при U21 по обективни причини, но и там бъдещето е светло, ако nikito бъде избран за треньор.
Поздрави!