BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Sezona 36

[REP] - Sezona 36

Set priority
Show messages by
This Post:
33
282040.1
Date: 9/7/2016 12:07:18 PM
Overall Posts Rated:
335335
Pozdrav vsem, ki spremljate tudi našo člansko reprezentanco!

Naslednji teden začnemo s tekmami na tolažilnem turnirju, kjer je moj osebni cilj zmagovati in doseči vrhunsko uvrstitev, kar v praksi pomeni borbo za najvišja mesta v izločilnih bojih. Naloga ne bo lahka vendar verjamem v naše zmožnosti. Trenutno je v kadru 13 igralcev, to so igralci na katere skozi celotno sezono resno računam, kar pomeni da je še 5 prostih mest katere bom začel zapolnjevati po petkovem treningu, saj veliko vlogo igra tudi pripravljenost in za prvo tekmo proti Izraelu bomo potrebovali že večino igralcev v vrhunski pripravljenosti. Poleg teh 13ih v kadru je še vsaj 10 igralcev katere bi z veseljem videl v reprezentanci vendar jih je prostor samo za 18, zato bom kader izpopolnil na podlagi pripravljenosti igralcev. Igralec ki je konstantno med povprečno in dobro pripravljenostjo nam žal ne koristi. Prednost bodo vedno imeli igralci ki so odlično pripravljeni in okrog njih se sestavi moštvo in taktika za vsakega tekmeca posebej.

Pred začetkom nove sezone sem prav tako naredil popis vseh obetajočih igralcev od 22 leta dalje, ki imajo potencial da postanejo pomemben člen članske reprezentance v prihodnosti. Tiste ki imajo v svojih rokah največje dragulje sem (vas) tudi osebno kontaktiral, da se ti še vedno pridno in učinkovito trenirajo po primernem planu.

Smo na nekakšnem prelomu generacije, ta sezona bo postregla že z nekaj novimi obrazi v reprezentanci spet drugi pa bodo odigrali svoje zadnje tekme za našo reprezentanco. Nič pa ne spremeni dejstva da želimo še naprej zmagovati! :)

This Post:
00
282040.2 in reply to 282040.1
Date: 9/11/2016 3:30:52 PM
Overall Posts Rated:
335335
Jutri nas za uvod v Tolažilni turnir čaka težak obračun z reprezentanco Izraela. Tekma bo za nas še toliko težja saj zaenkrat nimamo veliko igralcev ki bi bili dobro pripravljeni, tako da vsaj na papirju Izraelci delujejo kot favoriti na tem srečanju saj imajo kvalitetno moštvo ter večje številko dobro pripravljenih igralcev, vseeno pa želimo to tekmo zmagati, tako da bom naredil vse kar je v moji moči da s trenutnim kadrom to tekmo dobimo.

This Post:
00
282040.3 in reply to 282040.2
Date: 9/14/2016 4:09:52 PM
Overall Posts Rated:
335335
Uvodno tekmo turnirja smo žal (pričakovano) izgubili proti Izraelu. Pripravljenost in DMI njihovih igralcev je bil krepko v njihovo korist tako da je bilo že pred tekmo jasno, da nimamo veliko možnosti. Kako zelo pomembna je pripravljenost dokazuje medsebojna tekma iz prejšnje sezone, ko smo Izraelce na EP v sicer tesni tekmi premagali a to smo dosegli z nižji zavzetostjo! Tokrat pa smo žal gladko izgubili ob enaki zavzetosti obeh ekip.

V upanju, da bodo naši reprezentanti deležni primerne tedenske minutaže in s tem ohranjali visoko pripravljenost, objavljam širši seznam reprezentantov na katere računam v tej sezoni. Prostora v ekipi je samo za 18 igralcev od tega imam še prostih 6 mest za vpoklic igralcev ki bodo v formi (pripravljenost 8,9). Do zapolnitve vseh 18 mest imajo možnosti za igranje v reprezentanci vsi spodaj zapisani igralci. To so igralci ki premorejo dovolj kvalitete da ob visoki pripravljenosti predstavljajo dodano vrednost za našo reprezentanco.

Seznam reprezentantov in reprezentančnih kandidatov za sezono 36 (razvrstitev po starosti):

Ivica Jerin C 34
Alojz Pezdirnik PG 34
Iztok Šenher SF 34
Tilen Bajlec PF 33
Niki Vukojanec PF 33
Edvard Kramberger PG 33
Jožko Roškar PG 33
Slavc Mikuž PG 33
Jožko Bezjak C 32
Jovica Nauber PF 32
Rožle Fugina PG 32
Tomi Bojović PG 32
Ožbolt Baraga C 31
Ciril Gril C 30
Šime Udrih PF 30
Mladen Delač PF 29
Ermin Župan PF 29
Dajnomir Lovrek PF 28
Edvard Pogac PG 28
Francelj Berlak PG 28
Tugomir Felc PF 27
Andre Krevh SG 26
Matija Klavc SG 25

This Post:
00
282040.4 in reply to 282040.3
Date: 10/12/2016 1:17:10 AM
Overall Posts Rated:
130130
Ti pa lavfajo tele zunajne taktike z rep.,ni kej (39289)

This Post:
00
282040.5 in reply to 282040.4
Date: 10/12/2016 9:50:33 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Hja, trenutna generacija je res zelo močna na zunanjih položajih in imam tudi branilce z zelo visokim metom iz razdalje.. večina reprezentanc pa je grajena za notranje taktike, tako da se lahko tak mismatch kar dobro izkoristi Škoda da sem prejšni teden zajebal Krevha in ga po nesreči igral na prijateljski tekmi, tako da je padel iz pripravljenosti 9 na 7.. res komaj čakam da se v akciji vidi trio Berlak-Klavc-Krevh (vsi trije imajo trojke krepko čez 40% v tej sezoni).

Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 10/12/2016 11:11:16 AM

This Post:
00
282040.6 in reply to 282040.5
Date: 10/13/2016 4:58:45 PM
Overall Posts Rated:
335335
Me veseli, da sta se malo oglasila v temi o reprezentanci :) Smo trenutno kar močni na zunanjih položajih, tako da lahko igramo dosti zunanje taktike, vseeno pa je glavni dejavnik forma reprezentantov in na podlagi igralcev kateri so v formi se odločim za taktiko. Igre pod koš ne rabimo forsirat, ker konec koncev ravno notranje skille je nekako najlažje natrenirat, tako da lahko imajo še tako "leve" reprezentance centre z visokimi notranjimi skilli, zate se mi zdi smiselno da uporabljamo raznolike taktike glede na to da imamo šuterje, vsestranske igralce, centre ki znajo podajat itd, ne rabimo silit pod koš.
Drgač pa Berlak,Krevh in Klavc so proti Jamajki prvič igrali skupaj v prvi peterki, niso sicer bili vsi na odlični pripravljenosti a vseno na dovolj visoki da sem jih stestiral proti manj zahtevnem tekmecu. Šutersko vsekakor izredni trio, a ob taki peterki je zunanja linija nekoliko prikrajšana na podajah, skoku in notranji obrambi, tko da bom še videl kaj bo najbolje delovalo. Morda je bolje da eden od njih prihaja s klopi. Ampak spet je vse odvisno od pripravljenosti igralcev, koga in koliko igralcev imam na voljo na odlični in dobri pripravljenosti v določenem tednu.

Lp

This Post:
00
282040.7 in reply to 282040.6
Date: 10/14/2016 9:56:34 AM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
Forma Jovice se popravlja, po hudi napaki lastnika xD Upajmo, da bo igral Ni pritiska na selektorja

This Post:
00
282040.8 in reply to 282040.7
Date: 10/14/2016 3:11:28 PM
Overall Posts Rated:
335335
Forma Jovice se popravlja, po hudi napaki lastnika xD Upajmo, da bo igral :) Ni pritiska na selektorja :P

Hehe, ja priznam proti Jamajki ko je bil Jovica še odlično pripravljen sem ga postavil na mesto 11-12 in ni bil v prvem planu, saj smo igrali izjemno zunanje usmerjeno v napadu s trojico najboljših ostrostrelcev. Jovica pa je samo za notranje in uravnotežene taktike in nikakor ni "sedel" v sistem na tisti tekmi. Vsekakor bo ob odlični pripravljenosti vedno pomemben člen :) Upam da zaradi kakšne tekme na "klopci" ne bo prišlo do bojkotiranja pripravljenosti :`-( :D

Last edited by Mod-Clementino at 10/14/2016 3:12:21 PM

This Post:
00
282040.9 in reply to 282040.8
Date: 10/14/2016 3:58:21 PM
Overall Posts Rated:
335335
Sicer pa ta teden kar 9 odlično pripravljenih reprezentantov in še nekaj dobro pripravljenih, tako da bom imel sladke skrbi pred tekmo s Turčijo glede taktike in koga postaviti v prvo peterko :) To bo tudi na papirju najtežji nasprotnik v tem prvem delu tekmovanja, tako da nas čaka dober test v ponedeljek, ki bo pokazal kje smo trenutno.

This Post:
00
282040.10 in reply to 282040.9
Date: 10/17/2016 1:43:19 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15151515
Second Team:
Kerlci II
Čestitam za pomembno zmago proti Turkom!

Tudi jaz sem imel do tega tedna nekaj težav s pripravljenostjo Berlaka, saj je nisem in nisem mogel spraviti na najvišjo raven. No, končno se je le odločil, da bo igral najbolje kot zmore in danes to tudi pokazal

Vsekakor mislim, da imamo generacijo, ki obeta, upam da uresniči visoka pričakovanja!

This Post:
00
282040.11 in reply to 282040.10
Date: 10/17/2016 4:02:41 PM
Overall Posts Rated:
335335
Dans zares veličastna zmaga v gosteh proti močnim Turkom! Smo bili večji del tekme zadaj, ampak sem vseskozi verjel, da bo naša boljša pripravljenost ter dolga klop pretehtala v našo korist v zadnji četrtini, kar se je že večkrat zgodilo. Pomembna zmaga v boju za čim boljše izhodišče pred playoffom, ter tudi dokaz da se ob visoki pripravljenosti večine reprezentantov lahko kosamo ter tudi premagujemo najboljše reprezentance v BBju (y) Vsekakor pa še imamo tudi rezerve, smo lahko še močnejši če so v formi pravi igralci za določeno taktiko :)