Ja, ker stanje ni najbolj rožnato tudi žogic ni
Paralela z ocenami člankov na rtvslo - če bo v članku pisalo "Peter Prevc osvojil Vikersund!" je lahko članek slab, poln slovničnih napak in še po možnosti le preveden od drugod pa bo vseeno dobil 5 zvezdic. Če piše "Oblak s poškodbo rame zapustil igrišče" je avtor že v štartu pogorel
Ni pa težava le, da se nobenemu ne da trenirati igralcev za U-21. Problem je tudi gol pohlep lastnikov, ki za zmernega potenciala 6-8 želijo tudi čez pol milijona.
Sedaj 23-letna Potisk in Volavšek sta bila kupljena in trenirana samo in izključno z namenom nastopa v U-21 reprezentanci, pa sta skupaj stala 105k. Sedaj gre sam Potisk zlahka za 2 milijona. Prejšnjo sezono, ko sta postala za U-21 prestara, sem iskal nova 2 treniranca, tokrat na mestu branilca. Cene so bile nenormalne. Top Izraelskega treniranca sem dobil za 400k, medtem ko sem Šentjur Ownersom Gojmana gladko preplačal (550k je bilo zanj vsaj 3x preveč), a če sem želel Slovenca, ni bilo druge.
Bi se pa morda res lahko potrudili spromovirati tudi mladinsko reprezentanco. Pot do uspeha je krajša in le z nekaj sezonami načrtnejšega dela bi lahko dobili lep rezultat.