Öncelikle herkese başarılar.
Öncelikle draft ile başlayalım; oyunda draftların güçlendirilmesiyle mi alakalı yoksa sıradışı bir durum muydu bilmem ama gerçekten sağlam bir draft listesi vardı. Ama artık şanssızlık mıdır, sıralamada hata mı yaptım bilmem, çok da istediğim seviyede oyuncular çekemedim ama yine de fena değiller. Çektiğim 2 oyuncu bu sezon takımda devam edecek gibi gözüküyor. Kümemizde de güzel oyuncular çekenler oldu. Yeni gelen arkadaşların da çektikleri güzel oyuncular var.
Söylendiği gibi Doğu grubunda çok radikal değişiklikler olmadı ama Fakir'in işi bu sezon daha zor onu belirtmek zorundayım. :)
Bizim grubun daha kolaylaşmış olduğu görüşüne tam katılmıyorum. :) Kabul, geçen sezona göre bizim gruptaki şampiyonluk adaylarının sayısı azalmış olabilir ama bizim gruptaki üçü zayıf olmak üzere 4 takım gitti ama yerlerine gelen 4 takımdan üçü fena değil, biri epey zayıf. Yani şu an rekabetçi 7 takım var ve bu 7 takım içindeki en zayıf kadro kesinlikle bende. :) Bu sezon play-off yarışı yapmak yine hayal. Elimden geleni yapıp, yeri geldiğinde maç seçerek birşeyler yapmaya çalşacağım ve kümede kalmaya uğraşacağım yine.