BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
88
285375.2 in reply to 285375.1
Date: 3/14/2017 8:27:44 PM
Pobesnele Krave
III.7
Overall Posts Rated:
4444
Pozdrav BuzzerBeater Srbijo!

I na prošlim U21 izborima sam se kandidovao, ali sam na njima ostvario drugo mesto pa ću pokušati opet.
Ako ste pratili prethodne U21 izbore znate ko sam, ako niste to možete pročitati u temi za prošle izbore da sada ne bih dužio.

Uz dužno poštovanje prema bivšem selektoru mislim da je to moralo dosta bolje da se uradi. Naravno, posle Laleta ko god da je došao ne bi bilo lako... Posle više od 15 sezona smatram da bih mogao da se okušam na mestu selektora, ali kada bi se neko kao Lale opet kandidovao tu bi se moja kandidatura otprilike završila, jer ipak mora da se poštuje neka hijerarhija.

Biće dosta posla za novog selektora, vrlo je teško voditi mladu reprezentaciju, te to smatram jednom od mojih prednosti, jer zaista non-stop mogu da provodim vreme za ovim čudom.

PLAN RADA:
-Razgovor sa trenutnim skautima (ko želi da ostane a ko ne)
-Uvođenje novih lica u tim (jer prosto nešto mora da se menja)
-Skupljanje grupe najiskusnijih menadžera koji će pred svaki meč zajedno diskutovati i odlučivati o taktici
-Aktivirati više BB Srbiju, aktivnost na forumu je zaista mala, pogotovo u nižim ligama. Trebali bi aktivirati teme u svim ligama gde ćemo pričati sa manje iskusnim menadžerima oko razvoja mladih igrača.

Odmah nakon izbora trebali bi se maksimalno posvetiti predstojećem Evropskom prvenstvu, preko kog smatram da se MOŽEMO i MORAMO plasirati na Svetsko, jer nekako mi ne ide uz Srbiju da dva puta za redom igra taj Utešni turnir.

Ne mogu vam obećati da ću sa Srbijom za dve sezone osvojiti sve.
Mogu vam obećati da ću se istinski truditi i dati sve od sebe, da ću bukvalno non-stop biti tu šta god treba, a sad da li će to biti dovoljno zaista ne znam, ali nadam se da hoće... Tu sam da odgovorim na sva pitanja koja vas zanimaju.

Za ovo prestižno mesto očekujem da će se kandidovati još ozbiljnih selektora, te da će se Srbija vratiti na mesto koje zaslužuje, jer ambicije sa našom repkom su uvek velike. Nebitno da l' ću ja biti taj koji će pokušati to da uradi ili će to biti neko drugi, bitno je samo da nam krene na bolje jer ćemo tako svi biti zadovoljni.

HVALA VAM ŠTO STE IZDVOJILI VREME (da ne kažem potrošili) NA MOJE IZLAGANJE! POZDRAV BRAĆO! :)

Last edited by Vaske31 at 3/14/2017 8:29:29 PM

From: Oziris
This Post:
55
285375.3 in reply to 285375.2
Date: 3/17/2017 11:27:02 AM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Kao što sam u temi za debatu http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr... već rekao, nisam planirao da se kandidujem još jednom, ali su me neke stvari naterale da se predomislim.

Pre svega je tu želja da se isprave greške kojih je bilo. I taj loš rezultat, ne verujem da iko više od mene ima želju da se on popravi. Ja još uvek stojim iza toga da nije moglo mnogo bolje od ovoga što je urađeno, ali je svakako gorak osećaj i naravno da imam želju da ispravim.

Još jedan od razloga zbog kojeg se kandidujem jeste taj što se niko od iskusnijih menadžera nije kandidovao. Ja sam mislio da će neko možda želeti da se oproba, ali sam pogrešio. A pošto je meni želja od početka bila više mandata ne želim da uskraćujem sebi to kada je situacija već kakva jeste. Razlog zbog kog sam insistirao da se neko iskusniji kandiduje jeste taj što su naše generacije takve. Može da se ispadne u prvom krugu, a može i da se osvoji medalja...

Na kandidaturu je svakako najviše uticaja imala podrška koju sam dobio od pojedinih menadžera i koja mi je mnogo bitna. Shvatio sam da mi je ona bitnija od nekih neosnovanih kritika zbog kojih nisam hteo da se ponovo kandidujem. Bilo je tu naravno i osnovanih kritika, ne želim to da poreknem.

Smatram da uz njihovu pomoć mogu da popravim rezultat i atmosferu. Sa našim atipičnim igračima uvek je sve moguće, pa čak i medalja, ali ističem da bi cilj, ako bih ostao selektor, bio pre svega plasman na Prvenstvo sveta.

Srećno svim kandidatima. :)

From: cizmas
This Post:
77
285375.4 in reply to 285375.1
Date: 3/18/2017 1:40:39 PM
Overall Posts Rated:
8181
Neko poseban je resio da vrati knjigu "Djulici" i usput da izbori jos koji mandat (ima se brat i familija koja zdusno glasa za njega i jos muva podguznjaka) resih da se kandidujem cisto da knjiga nije pala na 2 slova.

Naravno da su svi protiv njega osim RIK-a, tuzilastva i sudstva. Od rezultata ima samo tabele i brojeve koje su neke agencije (samo njemu znanom) objavile.

Poneko je dobio i mail da se za njega glasa.

Iskustva ima - samo 12 sezona od toga jedva 5 u trecoj ligi.
Rezultata velikih ima - jedva jedanput u 64 u kupu i to posle 12 sezona, malo li je?
Sa reprezentacijom takodje je bio veoma uspesan - ima par medalja oko vrata ili gresim?

Pitanja:
Zar nema bilo koga da ovo igra 13 sezona?
Ili da je bio u 32 u kupu?
Smatram da bilo ko je to uspeo moze da vodi reprezentaciju barem kao prethodnik i kao da ume da postavi tim i da ga memorise (jos u prvim sezonama BB-a smo se sprdali sa raznim intelektualcima koji to nisu umeli).

Nijedanput nisam dobio mail od ovog knjiskog moljca koji se ticu treniraca te ne mogu imati ni pozitivan stav o takvom genijalcu (mora da je vucicev ili vucicevicev).

O njemu najbolje govore njegova dela i postovi: i kad napise nesto prosto, ocigledno, bezobrazno ili glupo - eto gomile loptica za post. Zato je pravo pitanje - koliko on to ima ekipa na BB-u, jer ni Masinac RD, ni Matija ni Sauron, ni Ivko ne dobise toliko loptica za svaki post, kao ni cuveni menadzeri Dumba, Ala, krmelj, tunjevina, Lale, Marko, itd.
A da je duhovit - jeste, bas kao i Aleksandar Vucic.

Eto zasto mi ne treba program (pisao sam mu a nije mi dozvolio da vidim Google disc) jer cu u slucaju pobede u prvom krugu se licno obratiti svim menadzerima koji imaju vise iskustva i boljih rezultata ovde i sastaviti malu ekipu koja ce da ucini sve vas ponosnim. Ako pobedim u drugom krugu svima cu dati po 1000 evra koje mi duguje Dinkic (cim mi uplati) i vodim vas na Markovacko jezero na more.

This Post:
00
285375.5 in reply to 285375.3
Date: 3/18/2017 4:01:07 PM
Tomo, ti li si? :D