Prvo, da prekinemo tradiciju da selektor otvara stranicu. I uputimo kritiku na startu. Zasto? Samo iz jednog razloga, zato sto vecina zajednice ne zeli Ozirisa za selektora, ali je ipak izabran (jutros dobio izbore 22-20) - usled nedostatka pravog naslednika-protivkandidata, sto je bio i moj povod da mu se da podrska. Da je iko od ozbiljnijih menadzera imao zelju da se kandiduje, verovatno da Oziris u narednih 10+ sezona ne bi imao mesto vece od skauta u nasoj zajednici. Mogu da kazem da mu je moj glas na neki nacin umnogome pomogao, iako sam opravdano kritikovao njegov rad kao selektora dobar deo sezona 36 i 37, u prvom mandatu.
Sugerisao sam ti stvari koje mi se nisu svidjale (iako neke za tebe neopravdane), nadam se da ces dobiti priliku novim mandatom da ih ispravis. Pre dve sezone je argument bio los igracki kadar (izgovor, opravdan ili ne), ove sezone nije i ne sme biti. Uostalom, BB glavesine su "pojacale" draft selekcije, pa ima dosta vise talenata u svim BB-drzavama. Novi mandat za, nadamo se, uspesnu pricu. I nadam se da nece biti ispada, neosnovanih rasprava i nepostavljanja taktike.
Ocigledno ne postoji velika zelja od iskusnijih menadzera da vode mladu reprenzetaciju, a ti si vec ukljucen u ceo proces vodjenja mlade reprenzetacije. Novi menadzer (prvi kandidat) mislim da ne bio tu dosta stvari ispravio, cak naprotiv, jos je manje kredibilan nego sto si ti bio pre dve sezone.
Nemoj da izneveris poverenje ostalih menazera po drugi put, i da pravis iste greske, da ismejavas neistomisljenike u raspravama i tome slicno. Ukoliko osvojis medalju/e u ovom mandatu, neka ovo izglasavanje poverenja posluzi kao primer nasoj zajednici da treba dati drugu sansu i verovati u nove menadzere. U protivnom, poslednja opomena da se i dela nakon, za mnoge ukljucujuci i mene, potpuno oprvdanih kritika. Srecno!