Pozdrav svima iz nase BB zajednice!
Verujem da me vecina vas koji citaju ovo zna ali da se kratko predstavim. Zovem se Ivan Bjelis, nickname ''krmelj'',ekipa ''Kurajberi'' igram ovo od sezone 15 i moze se reci da sam drtina-veteran ove igrice. Imao sam uspehe i kao skaut i vodeci U21 reprezentaciju, sa kojom smo tada u mom mandatu osvojili Utesni turnir i zlato na EP. Sa klubom sam takodje standardan clan Prve Lige ali tu verujem da uspesni dani tek predstoje. Treniram iskljucivo domace igrace, a moj pulen Pekic ce postati standardan clan reprezentacije sada.
Da pocnemo i sa
ambicijama. Nasa reprezentacija je solidno trofejna, ima ukupno 9 medalja sa takmicenja, 3 zlata, 1 srebro i 5 bronzi. Problem je sto smo pali malo u zapecak i moramo da se iskobeljamo odatle i poboljsamo na listi i to je prvi i osnovni cilj koji imam pred sobom. Pali smo na 29. poziciju na rang listi sto je uslovilo da budemo tek u trecem sesiru pred zreb za EP i to dosta otezava stvari medjutim verujem da imamo kvaliteta i potencijala za mnogo vise. Grupe su izvucene, raspored je solidno tezak i start je jako bitan. Prvi cilj je kvalifikovati se u zavrsnu fazu medju 12 ekipa, a posle je sve moguce, zavisi i od prenetog entuzijazma itd. Evropsko prvenstvo se igra u Portugalu ove sezone. Vise o protivnicima u grupi i favoritima na celom sampionatu bice posle izbora, ukoliko me odaberete naravno. Nece vam biti dosadno, stalno cu pisati, analizirati protivnike, otvoriti kladionicu i upoznavati vas sa rivalima, bice svakakvih zanimljivosti. Jedan od osnovnih ciljeva je priblizavanje reprezentacije korisnicima i poboljsavanje zainteresovanosti zajednice za istu. Verujem da imam dovoljno energije i iskustva da to odradim kako treba.
Ukoliko budem izabran, odmah cu da objavim spisak potencijalnih reprezentativaca i napisati o svakom igracu po nesto. Sledeca stavka je
strucni stab. Za mene je to jako bitno i to cu oformiti detaljno. Kontaktiracu sadasnje skaute i tu mora da postoji dovoljna energija kako bi se ljudi pritisli da sto vise treniraju i kupuju domace igrace. Ukoliko bude bilo potrebno i ne budem zadovoljan sadasnjim strucnim stabom, prikljucicu nove snage jer nema poente da neko samo ''drzi'' odredjenu grupaciju igraca, a ne kontaktira ih cele sezone recimo. Otom potom o tome svakako. Google disc cu preurediti, da sve bude top i sto preglednije i tu ce biti redovnih azuriranja i upoznavanja sa napretkom igraca.
Sad ono najbitnije, moja
motivacija. Smatram sebe prilicnim patriotom. Vodeci U21 reprezentaciju iscrpeo sam mnogo energije i neko vreme morao sam da se distanciram od posla skauta posle toga jer mi je u jednom momentu dokipelo da svaki dan imam po 20 mejlova. Sad sam se odmorio od toga i imam veliku zelju da nam pomognem da ponovo budemo sila, a na tom smo putu da se vratimo na stare slave i u pravoj kosarci

Ovo sve zvuci kao da sam neki preozbiljan covek ali to je bas daleko od istine

Pitajte me, sprdajte, izbori traju jos koji dan. Idemo Srbija!!!