BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
287223.2 in reply to 287223.1
Date: 6/22/2017 5:10:13 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
DZASK United
KrmeljE, po kom kljucu ce biti pozivani igraci u NT? Nemoj samo kao tvoj prethodnik, 2 sezone praznih obecanja, a posle se samo pozivaju igraci jednog rezimskog kluba, miljenika vlasti.
Salu na stranu..Tesko da mozemo imati (mnogo) boljeg kandidata za mesto selektora. Dokazao si se kao selektor mlade reprezentacije. Zaista, koliko se secam, uspeo si i da animiras ljude, ono cuveno finale (koje si propustio) pratila je gomila ljudi na chatu. Primera radi, kada smo sa A timom igrali finale EP, mnogo manje ljudi je bilo na chatu.
Ako imas vremena i volje da se posvetis, nemam dilemu da (li) si pravi kandidat.

This Post:
00
287223.3 in reply to 287223.2
Date: 6/22/2017 5:52:10 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Koji god da se pozivaju Pekic ce svaku tekmu lipsati po 48 minuta Sad ozbiljnije, pozivace se najbolji koji odgovaraju taktickom sistemu i u zavisnosti od rasporeda protivnika. Bez obzira na godine. Po mom misljenju, smena generacija je izvrsena prerano, sada je recimo idealan trenutak za to, Zvone je to uradio sezonu ranije. Sa druge strane, lep je napredak tih igraca tako je potencijal tu. sto je korisno. Tako da mi sada stvarno necemo imati mnogo matoraca u ekipi i okosnicu ce ciniti igraci od 29,30,31 god. Dakle, ja sve prvo gledam timski i naravno, znas me, timska odbrana mora da je jaka
Hvala na lepim recima, ako budem izabran, potrudicu se maksimalno da ozivim reprezentaciju, posto je opet interesovanje kilavo. Ako treba ulazice se i u svadje i havarije, to natera ljude da prate onda Kao u mom U21 mandatu. Videcemo vec kako...

Last edited by krmelj at 6/22/2017 6:02:15 PM