Sedaj ko znamo nastaviti trening nas zanima kaj se vzporedno trenira.Medtem ko se tisti ki ze dalj casa trenirajo ubadajo s kriznim treningo zacetnik se osnovnega ne pozna.
JUMP SHOT met iz skoka-zraven napada INSIDE SHOT met pod kosem ter jump range razdalja meta.
JUMP RANGE razdalja meta-zraven treniraJUMP SHOT met iz skoka ter HANLICH vodenje zoge.
INSIDE SHOT met pod kosem-zraven trenira JUMP SHOT met iz skoka ter INSIDE DEFENCE obramba pod kosem.
HANDLICH vodenje zoge-DRIVING prodiranje ter OUTSIDE DEFENCE zunajna obramba
OUTSIDE DEFENCE zunajna obramba(pokrivanje) -INSIDE DEFENCE obr pod kosem ter HANDLICH vodenje zoge.
INSIDE DEFENCE obramba pod kosem-OUTSIDE DEFENCE zunajna obramba ter SHOT BLOKING blokade.
SHOT BLOKING blokade -INSIDE DEFENCE obr pod kosem in REBOUDING skok.
DRIVING prodiranje(1 na enega)-HANDLICH vodenje zoge ter nisem sigurn mislim pa JUMP RANGE met iz skoka.Ali je met pod kosem krizni ali pa velja tukaj tud mal ugibam saj mi pri visokih igralcih zelo rad skoci..
PASSING podajanje -JUMP SHOT met iz skoka ,DRIVING prodiranje ter HANDLICH vodenje zoge.
REBOUDING skok- INSIDE SHOT met pod kosem ter INSIDE DEFENCE obramba pod kosem,Blokade SHOT BLOKING
TUKAJ NOTRI NI REZULTATOV KRIZNEGA TRENINGA....lp
Torej to sem nekoč objavil in na nek način dobiš odgovor veljalo je pred leti a mislim , da še vedno drži !
Primer elastični efekt nekateri v njega verjamejo jaz osebno pa ga ne ugotavljam , ker mi je važnejše da ne uničim igralca. Torej pisal sem v slovenščini ter angleščini , da tisti ,ki imajo samo slovensko a mogoče ne zastopijo angleščine zastopijo. Upam , da ni treba posebej povdariti , da se je pred letom 1945 v Sloveniji govorilo Italjansko Slovensko in Nemško !
Torej elastični efekt je
prvi primer :
Če imamo zelo visok met iz skoka !
Če elastični efekt v resnici je bi morali zato ker je met iz skoka zelo visok hitro trenirati met pod košem in rahlo počasneje razdaljo meta a še vedno bistveno hitreje kot če Met iz skoka ne bi bil visok !
lp