BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
289589.2 in reply to 289589.1
Date: 9/26/2017 3:47:08 PM
Overall Posts Rated:
335335
Pozdrav, lahko pričakujemo kakšnega resnega kandidata?

This Post:
00
289589.4 in reply to 289589.3
Date: 9/26/2017 4:50:20 PM
Overall Posts Rated:
335335
Če se ne bo pojavil kakšen resen interesent, sem morda pripravljen poskusiti jaz.

Razloga sta dva.

Osebni: zdi se mi, da bi mi prav prišel kakšen nov izziv, kajti ugotavljam, da na klubski ravni ne čutim več prave lakote po zmagah in dokazovanju, kar je do neke mere morda celo razumljivo. Seveda nameravam ostati konkurenčen tudi v prihodnje, ampak ne morem spregledati, da sem zadnje mesece do svojih rezultatov precej ravnodušen, celo za nedavno finale SKL se nisem pretirano zavzel in sem denimo namesto pripravljenosti raje treniral druge stvari, ker me v tem trenutku pač bolj zanima razvoj mojih trenirancev. Če bi prevzel odgovornost vodenja reprezentance, bi se za njen uspeh nedvomno zavzel po vseh močeh.

Skupnostni: mislim, da bi lahko prispeval tako k razvoju slovenskih igralcev za obe reprezentanci, mladinsko in člansko, kot tudi pri izmenjavi izkušenj z drugimi managerji in posledično boljšemu splošnemu razumevanju BB v slovenski skupnosti. Vsekakor pa menim, da bi morali obe reprezentanci delovati čimbolj usklajeno pri treningu in razvoju domačih potencialov.

Obstajajo pa tudi zadržki: časa za resno delo z reprezentanco imam omejeno količino, zato bi potreboval pomoč vsaj pri skavtiranju igralcev in po možnosti tudi nasprotnikov. Vsekakor bi si želel, da v strokovni ekipi vsaj na začetku ostane dosedanji selektor, če ima le čas in voljo, podobno pa velja tudi za skavte.

Podpiram! (y) Na mestu U21 selektorja bi najraje videl tebe ali morda Horatha če bi bil zainteresiran za to vlogo. Verjamem, da tebi bi nov izziv prišel še kako prav po toliko osvojenih trofejah na klubskem področju, medtem ko Horath mislim, da je trenutno zelo osredotočen na klubsko tekmovanje, kjer je lačen trofej :)
Seveda je pa tukaj tudi faktor prostega časa, in če ga ima kdo dovolj in ima željo po novem izzivu in razvoju slovenskih U21, pa tudi članskih reprezentantov, potem ima tudi kakšen drug kandidat pri meni podporo.

Seveda pa se bomo vsi odločili komu oddati svojo podporo po oddaji kandidatur v za to namenjeni temi :)

This Post:
00
289589.5 in reply to 289589.4
Date: 9/26/2017 5:01:43 PM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
"Pujčeki" imaš moj glas

This Post:
00
289589.6 in reply to 289589.5
Date: 9/26/2017 5:17:11 PM
Overall Posts Rated:
202202
Absolutno podpiram sensimana. Če bi bil izvoljen, bi imeli ubijalski tandem na selektorskih stolčkih. Tako Clementino kot sensiman imata veliko znanja o BB-ju, taktiki... Seveda pa ti bom pomagal v začetku. Lahko bom imel tudi čas za delo skavta, a bič ne obljubim ;)

This Post:
00
289589.7 in reply to 289589.3
Date: 9/27/2017 5:10:26 AM
Ainmosni
II.2
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Sliši se že skoraj kot program!!
Pridružujem se Clementinu z mnenjem, da imaš tudi mojo podporo, če pa se se bo oglasil še kakšen kandidat, pa (odvisno od programa in kredibilnosti) morda tudi on. Prepričan sem, da večina razmišlja podobno

This Post:
00
289589.8 in reply to 289589.7
Date: 9/27/2017 5:15:44 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Hehe, sm iskreno tudi sam nameraval se tokrat prijaviti kot kandidat za selektorja (s koncem poletja je/bo več časa), ampak glede na to da isto namerava tudi sensiman, mislim da pravega smisla ni. Je res, da bi po dolgem času imeli (vsaj) 2 legitimna kandidata za selektorja, ampak mislim da bi oba imela dokaj podoben doprinos reprezentanci in bi vse skupaj bilo bolj tekmovanje popularnosti.

This Post:
00
289589.10 in reply to 289589.9
Date: 9/27/2017 9:35:26 AM
The Butchersi
II.3
Overall Posts Rated:
4040
Second Team:
Mesarji
Vsekakor podpiram prihod sensimana ali Horatha. Pomagam lahko v te meri kot sem dosedaj, v vlogi skavta igralcev, vendar sem tudi precej omejen s časom.